Emma Hulleberg

Sosiale medier

  • 24.09.2015, 16:59


Ja, i dag ble overskriften noe så spennende som 'Sosiale medier'. Kreativt, jeg vet. Overskrifter må være noe av det vanskeligste jeg vet med bloggingen. Den skal lokke lesere, samtidig skal den være korrekt, ikke for lang og sist men ikke minst bør den ærlig. I nuet sitter jeg faktisk på toget på vei hjem fra skolen. Jeg sørger alltid for å sitte ved vinduet slik at jeg kan følge med på utsiden, samtidig som jeg sitter å skroller nedover på alle sosiale medier, er i tankemodus og begynte å tenke over hvilke personer jeg faktisk følger på Instagram. 90 % er kun profiler om trening, sunn mat, bloggere og andre overfladiske profiler. Og igjen- dette får meg til å tenke enda litt mer... Jeg syns brått ikke at det er så rart lenger, det er ikke rart at vi er som vi er blitt. Vi er konstant omringet av de såkalte "perfekte" personene, men hva er egentlig perfekt? Jeg stiller meg selv dette spørsmålet hver eneste dag, men har aldri noe godt svar å komme med. Om du har en slags definisjon vil jeg gjerne høre.. 

Emma

#sosialemedier #instagram

Maya Izabella

26.09.2015 kl. 16:11
Perfekt er vi når vi begynner å godta oss for hvem vi er, slutter å være som andre, ikke minst at vi godtar de andre for akkurat slik de er.
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits