Emma Hulleberg

Fire hverdagsmål for oktober

  • 02.10.2015, 13:02


Hei, har dere hatt en fin dag så langt? Nå er det bare noen timer igjen før helgen er her og jeg gleder meg som et lite barn på julaften, jeg trenger virkelig å ta igjen noe søvn for å lade opp batteriene igjen. Helgens planer er bowling, avslapping på høyt nivå og jobb på søndag formiddag. Jeg skal også prøve å få tatt litt flere bilder med kameraet mitt og oppdatere dere enda bedre, blogglysten er virkelig på topp om dagen. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. I går klikket jeg meg inn på bloggen til Marthe Borge, as usual, og kom over denne ideen.. Dette var noe jeg kunne skrive om tenkte jeg, så her kommer mine hverdagsmål for denne måneden.

Mitt første hverdagsmål er å bli flinkere til å trene. Jeg vil danne meg bedre vaner og komme inn i en god treningsrutine. Jeg er allerede inne i en ganske god sirkel, men jeg vet med meg selv at jeg sløver mer og mer over tid, så derfor vil jeg prøve å komme meg på trening minst 2 ganger i uken. Det må da være overkommelig..

 Over til nummer to og ja, jeg vet jeg har sagt det før, men denne gangen mener jeg det virkelig.. Jeg skal komme forberedt til forelesning og forså sette meg ned å lese igjennom når jeg kommer hjem igjen. Jeg tror jeg kan lære og ha godt av å studere på denne måten. Denne gangen skal jeg klare det og ikke bare ta det typiske skippertaket. 

 Jeg må også bli flinkere på å spise, for dette er noe jeg er helt elendig på. Skal jeg oppnå treningsmålene mine må jeg få rumpa i gir å lage meg noen ordentlige måltider. Det tar jo ikke så lang tid når man først er i gang ;-)

 Sist men ikke minst... Arrangere en jentekveld. Det altfor lenge siden at alle jentene var samlet, så dette må vi bare få til denne gangen. Ikke er det lenge til bursdagen min heller, det blir gøy!

Håper noen ble inspirert og kanksje dere har noen mål for oktober også? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet. 

Emma

 

ripsntits

02.10.2015 kl. 13:04
hei, vi er 2 jenter som akkurat starta med blogg og youtube kanal :) vi har akkurat lagt ut vår første videoinnlegg der vi svarte på spørsmål. Vi hadde blitt glad hvis du kunne ha tatt deg tid til å gå innom bloggen vår, gjerne kommenter hva du vil se i neste video :) forresten, elsker bloggen din! ha en fin dag videre :D ripsntits.blogg.no/

Bianca Skjærvø

02.10.2015 kl. 13:05
fine hverdagsmål! :-) ha en fin dag!

Emma Hulleberg

02.10.2015 kl. 13:35
ripsntits: Så hyggelig å høre :-) Jeg skal ta en kikk

Emma Hulleberg

02.10.2015 kl. 13:35
Bianca Skjærvø: Tusen takk <3 ha en fin dag du også!
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits