Emma Hulleberg

Uken som gikk...

  • 04.10.2015, 14:44


Heihei. Nok en uke er snart over og i dag tenkte jeg å oppsummere uken i et eget innlegg. Mye har skjedd denne uken og det meste er positivt så jeg har ingen ting å klage på. Etter jeg har skrevet dette innlegget skal Sex and the city rulle på skjermen og det blir fint. I dag har jeg vært på jobb så det ble ingen sen kveld på meg i går.. Kjæresten og jeg så på Skal vi danse og reprisen av Senkveld før han begynte å spille Fifa og jeg sovnet på sofaen. Standard haha :-) Ønsker dere alle en fin dag videre, så skrives vi i kveld eller i morgen. 

Ukens blogg er ingen andre ringere enn Marthe Borge, digger den bloggen og hele dama selv. Jeg blir så inspirert av henne og hun skriver så fantastisk bra. Jeg kunne sikkert anbefalt den bloggen tusen ganger til, hehe. Ellers har jeg klikket meg titt og ofte inn på enmammablogg og Lene Orvik

Ukens craving... Taco! Altså jeg har gått hele uken å ha hatt lyst på taco, men jeg har ikke villet ødelegge helgefølelsen så jeg fikk ikke spist det før i går. Det smakte sååå godt, jeg har ikke ord. Om jeg måtte valgt en rett å leve på resten av livet hadde jeg ikke nølt et sekund.  

Ukens mest likte bilde på Instagram er dette ♥ Dere kan finne min instagram her

Ukens mest lese blogginnlegg er dette innlegget i følge statistikken på Facebook-pagen min, det hadde nådd ut til over hele 300 personer. Ikke verst. 

Ukens sang... Selena Gomez - Same Old Love.

Ukens opptur... Kan jeg si flere? Denne uken har vært full av oppturer. Vår første gruppeeksamen er blitt levert, jeg har vært i bursdag til morfar og det har vært svært få regndager noe som er tipp topp. 

Ukens wanderlust... New York- JEG MÅ REISE DIT snart hvis ikke klikker det for meg. Ellers har jeg drømt meg tilbake til både Korfu og Torrevieja flere ganger denne uken. Er så reiselysten om dagen.

Emma

Hvordan har din uke vært? Fortell gjerne i kommentarfeltet
#ukensomgikk #blogg #martheborge #leneorvik 

Anette

04.10.2015 kl. 15:16
Så fint innlegg:)

Ha en riktig fin søndag <3

emmajk

04.10.2015 kl. 16:09
Enig, Marthe Borge er en kjempeflink blogger!
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits