Emma Hulleberg

Nytt fra Coverbrands

  • 08.10.2015, 12:43


Torsdag allerede? Dagene flyr virkelig unna, nesten så fort at jeg ikke rekker å henge med meg selv... Jeg er fortsatt syk og er hjemmeværende i dag også, regner med å være litt bedre i morgen så jeg er klar for skolen. I går fikk jeg endelig sminken jeg bestilte fra Coverbrands, og jeg var så spent.. Jeg har bestilt fra de før, men ikke sminke. Jeg er positivt overrasket så dette blir bra, riktig farge var det også ;-) Det var en foundation kost fra Real Techniques, en concealer kost fra Everyday Minerals, NYX Full coverage concealer og til slutt NYX HD Studio Photogenic Foundation (du finner produktet ved å klikke på navnet). Spent på å se om de holder det de lover, vil legge ut bilde med produktene påført senere, men akkurat nå egner ikke ansiktet mitt seg i offentligheten, haha! 


Nå skal jeg sette meg ned med litt Bedriftsøkonomi igjen og prøve å få gjort litt lekser, håper bare formen rekker til og jeg faktisk får gjort noe som er godt nok, hehe. 

Emma

Har du testet noen av disse produktene tidligere? Hva syns du? 
#coverbrands #makeup #NYX #blogg #skjønnhet

Mathilde

08.10.2015 kl. 12:55
Har hatt samme concealer før,den funker bra :) Ha en fin dag!

Emma Hulleberg

08.10.2015 kl. 13:17
Mathilde: Godt å høre :-) Gleder meg til å teste den. Ha en fin dag du også <3
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits