Emma Hulleberg

Uken som gikk...

  • 12.10.2015, 11:26


// Dette innlegget skulle vært publisert i går

I dag går vi rett på sak dere. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg skrev akkurat et slikt innlegg, men så er det jo egentlig ikke det heller da når vi tenker oss om. Det er jo bare syv dager :-) Denne uken har vært fylt av glede, sykdom, frustrasjon og alle typer følelser og sanser, men det er slik det skal være er det ikke? Jeg syns ihvertfall det. I nuet ligger jeg som en slakt på sofaen etter gårsdagens festligheter. Nå skjer det vell ikke stort annet enn Halloween før min bursdagsfeiring står for tur- snart 20 år dere, herregud jeg begynner å bli voksen??? Årene flyr bare fortere og fortere jo eldre du blir. 

Ukens blogg er Annijor. Fy flate så misunnelig jeg er på den dama. Hun vært i NY flere uker på rad og nå er hun i LA, jeg må få meg med typen på noe av det samme. Ser helt fantastisk ut. Håper hver og en av dere klikker dere inn å leser bloggen hennes etter dere har lest dere igjennom dette, hehe :-) 

Ukens craving er uten tvil Pepsi Max og kylling. Mmm, får vann i munnen bare av tanken på torsdagens middag. 

Ukens sang Sondre Justad - Riv i Hjertet. Har dere ikke hørt den enda så start Spotify, YouTube or whatever og sett den på NÅ. Jeg elsker den 

Ukens opptur er gårsdagen. Fy søren det var gøy, eller vorset var det beste da, men slik er det jo som regel alltid. Byen er det samme gamle enda. 20 års stedene bør virkelig levere, har litt forventninger etter alt jeg har hørt av venninnene mine. 

Ukens wanderlust er fortsatt New York. Sjokk? Nei var det jeg trodde. Ellers har jeg virkelig fått øynene opp for California den siste uken (vi holder oss fortsatt i Amerika ja, haha)... Tror jeg skal lage et innlegg om min bucket list til uken. Der kan det komme litt av hvert, be prepared! 

Ønsker alle en topp mandag, så skrives vi senere i kveld. Jeg er på skolen, men følte jeg måtte oppdatere dere. Jeg hadde forhåndsskrevet dette innlegget til dere, men glemte  helt å poste det. Meg i et nøtteskall. 

Emma
#ukensomgikk #blogg #reise 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits