Emma Hulleberg

My favorite apps

  • 16.10.2015, 13:58


Telefonen er så mye mer enn bare en telefon du ringer og sender meldinger med. Jeg er helt avhengig av telefonen min og det kan jeg godt være den første til å innrømme. Jeg har den med meg overalt! Lager jeg mat er den med, trener jeg er den med, og den er til og med i dusjen, ja for tenk om noen skulle ringe eller sende meg en melding, haha det er jo helt forskrudd, men sånn er det blitt. Men over til appene... Jeg har en del apps, men i dette innlegget skal jeg dra inn favorittene mine 

VSCO

VSCO. Det er her jeg redigerer bildene mine før jeg legger de ut på Instagram. Det er bare sååå mange fine filtre, og jeg har brukt denne appen over en god stund nå. Du kan redigere lysstyrken, kontrastene, skarphet, beskjære etc. i tillegg til disse filtrene da. Appen er gratis i Appstore så prøv den ut om du ikke allerede har gjort det da vell?

SNAPCHAT

Sier litt seg selv, men hallo. Det går ikke en eneste dag uten at jeg har snappet eller klikket meg igjennom mystoriesene til venner og andre kjente som jeg følger der. Også en gratis app som alle kan laste ned. Og jeg lover dere, det er verdt det. Jeg er ihvertfall hektet. Ofte jeg bare sender en snap istedenfor en melding, går jo så mye fortere. 

INSTAGRAM

Min kjære, kjære Instagram. Jeg finner så utrolig mye inspirasjon i denne appen. Både til trening, mat, hverdag, motivasjon til å jobbe, være på skolen. Alt. I tillegg elsker jeg å følge med på hva venner/familie holder på med og legger ut :-) Brukernavnet mitt er emmahulleberg.

KALENDER

Dette er den standard kalenderen som følger med på iPhone. Jeg er helt avhengig av den ellers henger jeg virkelig ikke med i hverdagen. Jeg har prøvd meg på å ha en almanakk, men den glemmer jeg å bruke etterhvert, men denne appen faller jeg alltid tilbake på. Her har jeg timeplan, jobbtimene mine, avtaler etc. Rett og slett alt plotter jeg inn her. Hvilke apper er dine favoritter?

Emma

Anneli Aaland

16.10.2015 kl. 14:02
Alle de samme. Elsker vsco og insta :)

Missmommy.blogg.no

16.10.2015 kl. 14:08
Artig innlegg! God helg til deg !!

Emma Hulleberg

16.10.2015 kl. 14:09
Missmommy.blogg.no: takk :-) God helg til deg og dine også

Henriette Celin

16.10.2015 kl. 14:30
Fine app´er det! jeg er veldig glad i Instagram ;-D
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits