Emma Hulleberg

Faux fur

  • 24.10.2015, 15:54


God lørdag ♥ Har dere hatt en fin uke? Håper den har vært bedre enn min ihvertfall. Denne uken har formen vært sjanglete, det har vært sene kvelder på skolen og mye stress. Uken hadde et høydepunkt på torsdag da vi fikk tilbake vår første karakter dette semesteret, vi fikk sååå mye bedre enn det vi trodde og da er virkelig alt arbeidet vi har lagt ned i oppgaven verdt det. Det var gøy. Tenkte kanskje jeg skulle lage et "studer smart" innlegg til dere senere, jeg har allerede begynt på et utkast, så da får vi bare se om det blir noe ut av det etterhvert. Men over til hva dette innlegget skulle handle om. 

Jeg kan helt ærlig si at det er ikke en dag jeg ikke er innom nelly.com. De har jo så mye fint og jeg elsker å drømme meg bort blant alle klærne, skoene, veskene og alt tilbehøret. Denne gangen har jeg plukket ut mine favoritter blant kategorien faux fur. Er det noe jeg er i mot er det pelsindustrien og derfor kunne jeg aldri, og jeg mener aldri, gått med en jakke av ekte pels. Har dere sett hvordan denne industrien foregår? Jeg blir direkte kvalm.. Men, jeg har ikke noe imot andre som bruker det, det er opp til hver enkelt person. Av den grunn er det fint at noen har kommet opp med denne brilliante ideen fuskepels, da kan vi som ikke vil bruke pels bruke "pels" også. For det er jo fint, det er det jo. Her har dere mine favoritter for høsten. 

her // her // her

her // her

Se så fine de er da, herregud jeg dør! Vil helst ha alle sammen haha... Og dere, dette er bare et innlegg jeg skriver frivillig, så nei jeg får ingen ting for å skrive dette. Jeg måtte bare dele disse produktene for fy søren altså, de ser bare så bra ut. Disse jakkene/ den vesten kan mikses med så mange materialer og du kan style de opp til fest eller ned til hverdag. Vet dere hva? Jeg må bare klikke hjem et par av disse før det blir for kaldt. 

Emma

#pelsindustri #pels #fuskepels #nelly #fashion #blogg #mote

spisogspar

24.10.2015 kl. 22:49
Så mye fint :)

Emma Hulleberg

25.10.2015 kl. 17:26
spisogspar: så enig :-)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits