Emma Hulleberg

Denne ukens...

  • 08.11.2015, 22:26


Håper alle har hatt en fin uke og en topp søndag, det har ihvertfall jeg. I dag er det jo farsdag, men siden pappa er på ferie har jeg tilbragt min dag hos mormor og morfar med familien min. Ellers har helgen bestått av jobb og avslapning før en ny ukestart i morgen. Men før jeg forteller alt her- la oss gå til den ukentlige oppsummeringen. Here we go.

Innkjøp

Jeg har ikke kjøpt noe særlig annet enn mat denne uken, men i dag var mamma endelig ferdig med Skappelgenseren min. Jeg er storfornøyd, bare se da- hun er råflink, er ikke rart jeg er fornøyd. Tusen hjertelig takk mamma ♥

Instagram

Ukens Instagram er @alexisren. Hun er særdeles nydelig og bildene hennes er fantastiske *hjerter i øynene*

Opptur

ENDELIG leverte vi vår siste gruppeeksamen, det føles helt fantastisk og jeg følte meg faktisk 10 kg lettere på sekundet den var levert, ord kan ikke beskrive hvor godt det var å få disse unnagjort.... Nå gjenstår "bare" de siste fire individuelle eksamenene før det er juleferie. 

Ellers har dagens besøk hos mormor og morfar i dag vært en opptur også, var så koselig å se igjen en del av familien og kunne klemme og kose på alle sammen. God mat, samtaler mellom alt fra a-å og rett og slett det å bare se de igjen. 

Wantie

Dere vet den grønne kjolen med sort mønster fra Balmain sin kolleksjon for H&M? Ja den ja, jeg har sååå lyst på den så om noen selger den i str. 36 ta kontakt hehe.. Den er også knallfin i svart. Tipper at jeg ikke er den eneste som syns disse kjolene var rålekre. Ellers er også den svarte og grønne fuskepelsjakken høyt oppe på ønskelisten, den er så fin!

Sang

Ukens sang må være Wildfire av Demi Lovato, den er amazing, jeg lover dere. Den har gått på repeat gjennom hele uken her i hus hvertfall. Klikk dere inn på YouTube, Spotify eller et annet musikkprogram dere bruker og virkelig lytt til denne sangen. 

Emma

#ukensomgikk #blogg #balmainxhm #instagram #skappel

Sofie Caroline Nilsen

08.11.2015 kl. 22:32
Så fin genser :D

mika josefine

08.11.2015 kl. 22:44
Så fin skappelgenser! Jeg fikk en av bestemoren min for noen år siden, men den var strikket med veldig løse masker og lav hals. Til slutt hang den så mye og ble veldig formløs, kunne ikke bruke den lenger. Din var derimot veldig fin, digger den høye halsen! Kanskje jeg må gi skappelgensere en ny sjanse... Haha. God søndag!

lisarorvik

08.11.2015 kl. 22:46
Kjempe fint innlegg, ønsker deg en super kveld (jeg har Konkuranse ukas blogg, bli gjerne med)

Emma Hulleberg

09.11.2015 kl. 11:16
mika josefine: Tusen takk hihi :-) Ja du får prøve på det, denne er strikket litt strammere, føles hvertfall slik, den faller liksom ikke ned på skuldrene og det er positivt <3 Ha en fin dag

Emma Hulleberg

09.11.2015 kl. 11:16
Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk <3

Emma Hulleberg

09.11.2015 kl. 11:17
lisarorvik: Takk i lige måde :)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits