Emma Hulleberg

I diskusjoner er jeg...

  • 20.11.2015, 13:40


Når jeg kjører bil er jeg... som regel rolig i følge meg selv. Nå har jeg hatt lappen i 2 år så vil si at jeg begynner å bli litt erfaren og har en god forståelse ovenfor trafikkbildet. Spør du andre kan du kanskje få høre at jeg er litt hissig og utålmodig hehe, ups. 

Akkurat nå er jeg... skikkelig umotivert for å lese til eksamen. Jeg sitter også å klager og klager over den forbanna stortåa mi som er grusomt vond om dagen.

På matbutikken er jeg... den som aldri har en oversikt over hva jeg skal kjøpe og tar med meg det jeg tror jeg trenger. En gang i skuddåret har jeg kanskje med meg en handleliste, men det er sjeldent.. Dette er noe jeg må bli flinkere på, man kan jo spare så mye penger ved å bare planlegge litt

På snapchat er jeg... hun som kun sender grimasebilder av meg selv haha! Ellers legger jeg ut en del mystories av hva jeg driver på med, men det er bare en gang i blant når jeg faktisk gjør noe som er verdt å dele. #studentlivet #gravermegnedibøkerhverenestedag

På kjøkkenet er jeg... ELENDIG og veldig lite kreativ. Jeg har kommet meg en del fra jeg flyttet for meg selv, men det kunne fortsatt vært bedre. 

I telefonen er jeg... sjeldent. Jeg misliker sterkt å snakke i telefonen og blir ekstremt ukomfortabel- derfor sender jeg som oftest kun meldinger. Ringer jeg er det virkelig viktig. 

På kino er jeg... svært engasjert, lever meg så inn til de grader inn i filmen og gråter av alt, det er så irriterende og flaut haha! Jeg er hun som hulker og prøver å skjule det for de andre.

I diskusjoner... er jeg veldig sta. Innrømmer aldri at jeg tar feil selvom jeg kanskje vet at jeg gjør det. Jeg blir 4 år igjen.  

Emma

Fortell meg gjerne litt om deg selv, kan du kjenne deg litt igjen kanskje?

Mittfamilieliv

20.11.2015 kl. 13:57
kjenner meg igjen i noen av punktene =)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits