Emma Hulleberg

Waffles for lunch

  • 27.11.2015, 14:35


Fredagen er godt i gang og i skrivende øyeblikk har klokken allerede bikket to. Jeg sitter fortsatt å gjør matteoppgaver og forbereder meg til eksamen, men tok et lite avbrekk for å lage meg en god lunsj. I dag var det vafler som fristet og vafler ble det, faktisk hele 5 stk. Om jeg får trykket i meg alle det tror jeg nok ikke, de er veldig mektige. 

Oppskriften gir ca. 5 vaffelplater. 

2,5 dl havremel· 0,5 ts bakepulver· 0,5 ts vaniljesukker· 2,5 dl ekstra lettmelk· 1 egg

Slik gjør du: Bland først alle de tørre ingrediensene i en passe stor bolle. Deretter blander du inn melken og egget. Til slutt steker du de i et vaffeljern. Ta på ønsket pålegg, du kan ha på hva som helst da de ikke er noe særlig søte. Vips så har du veldig gode vafler til enten frokost, lunsj eller kveldsmat. Mmm, nyt :-)

Emma

#vafler #lunsj #helg

Anita Fossberg

27.11.2015 kl. 14:58
Det så utrolig godt ut! :D

Lisa Rørvik

27.11.2015 kl. 15:07
Dette så kjempe godt ut :)

Henriette Celin

27.11.2015 kl. 16:43
Så herlig med vafler! her i hus blir det grøt og boller i dag. Altså grøt til middag og boller til dessert, hehe ;-P
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits