Emma Hulleberg

8 ting jeg vil gjøre i desember

  • 03.12.2015, 16:00


I dag hentet jeg litt inspirasjon fra bloggen til Eirín og tenkte å lage min helt egen liste over hva jeg vil gjøre i desember, kanskje noen av punktene kan være til inspirasjon for dere? Jeg vet med meg selv at noen av disse punktene vil klare å dra meg igjennom et helvete med eksamener (unnskyld språket) de neste 13 dagene. Den 16. desember har jeg juleferie og da er det mye som står på planen. Jeg har verken tid eller mulighet til å gjøre noen juleforberedelser før den tid så det blir nok en sen julestemning på meg i år.. Livet som student as, ahh, godt det bare er et og et halvt år igjen.. 

8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

Bake julekaker som pepperkaker, krumkaker og kakemenn

Nyte julebaksten med god samvittighet

Dra på skøytebanen med venner/familie

Drikke kakao

Kjøpe julegaver til de jeg er glad i

Tenne et lys hver søndag i advent

Ta juleferie med god samvittighet etter å ha fullført mine siste eksamener dette semesteret. Viktig å gjøre så godt en kan, mer får en ikke gjort. 

Se på julekalendere og telle ned til julaften

 

Emma

Hva vil du gjøre i desember?

#jul #desember #advent  

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits