Emma Hulleberg

Favoritter

  • 05.12.2015, 13:05


Årstid: Sommeren helt klart. Mange plussgrader, lange sommerkvelder, fine sommerklær. Listen er lang dere. Jeg elsker sommeren.

Sang: Akkurat nå har jeg null låter på favorittlisten. Nå som desember har kommet går bare julelisten på repeat, men jeg kan jo dele min favoritt julesang som er Kurt Nilsen - Himmel på jord  Den er bare så.fantastisk.fin. 

Instagram: @alexisren.

Tid på døgnet: Hmm, denne har jeg ikke tenkt over før, men tror det må være ettermiddagen/kvelden. 

Blogg: Må jeg velge én, hehe? Jeg har nemlig to soleklare favoritter og det er Marthe Borge og Eirín Kristiansen

Dag: Lørdag! Da har faktisk helgen slått inn og man kan nyte den med god samvittighet. En kan gjøre akkurat hva man vil :-) Bortsett fra meg akkurat nå da, nå står eksamensperioden på og jeg har verken helg eller fridager før etter klokken tolv neste onsdag. 

Parfyme: Jeg har en ny favoritt i samlingen min og det er Chloé EdT. Den lukter bare SÅ godt. 

TV-program: Keeping Up With The Kardashians. Ekte reality søppeltv heh. Der har du meg. 

Sko: Hmmm, mine favorittsko må være de burgunderrøde over the knee bootsene fra Lene Orviks skokolleksjon. Jeg har de ikke selv, men fytti katta, de står høyt på ønskelisten. Synd de er så dyre. 


// Bilde lånt fra bloggen til Lene Orvik. 

Jakke: Min nye faux fur fra Selected Femme. Den er havgrønn (er det noe som heter det egentlig?) og den er fantastisk! Jeg har ikke tatt noen bilder av den, men Eirín K. og Emilie Tømmerberg har den samme, sjekk ut deres blogg. 

Veske: Av de veskene jeg har er Malene Birger favoritten, den går liksom til alt. En veske jeg ønsker meg er den klassiske Chanelen. 

Spill: Candy Crush. Jeg har bare så dilla at dere skulle visst. Det er grusomt. Jeg sliter nesten litt med å legge det fra meg når jeg skal gjøre lekser. 

Emma

#favoritter #leneorvik #bymalenebirger #selectedfemme #jul

lisarorvik

05.12.2015 kl. 14:23
Kjempe fike bilder :)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits