Emma Hulleberg

2. søndag i advent

  • 06.12.2015, 13:59


God andre søndag i advent ♥ Har dere tent det andre lyset enda? Det har vi. Jeg virkelig elsker å tenne lys, det gir meg en så god følelse. Jeg teller ned til julaften hver eneste dag og det nærmer seg med stormskritt, tipper jeg ikke er den eneste :-) Jeg håper bare snøen kommer snart for det gir meg så ufattelig mye julestemning, men det lover dårlig... Når jeg stod opp i dag var det hele 10 varmegrader ute. Juletreet har vi planer om å sette opp neste uke etter julerengjøringen så tar vi julepynten litt etter litt. Jeg er spent på hvordan Aladdin kommer til å reagere på treet og julekulene som henger på. 


Allerede klokken 9 i dag var jeg oppe og hoppet fordi jobb stod for tur. En luftetur med Aladdin, et knekkebrød i magen og en ha det-suss senere var jeg ute av døren på vei til Elixia. Nå sitter jeg og kjæresten inne og slapper av, han med FIFA og meg med bloggen, om få strakser står pugging av notatene mine for tur. I morgen er det nest, nest siste eksamen for dette semesteret og jeg jubler inni meg av glede, denne ferien skal jeg ta med så god samvittighet. Snart slipper dere å høre på sytingen min hver eneste dag også, haha! Ville bare titte innom for å chatte litt med dere, håper dere får en fin søndag videre.

Emma

Hva skal du i dag? Teller du ned til julaften?

#advent #jul #eksamen #skole #utdanning

kamil88

06.12.2015 kl. 14:02
Du har gjort hyggelige bilder :)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits