Emma Hulleberg

6 av 8

  • 07.12.2015, 14:59


SÅ dere, her har dere meg i nuet. Enda en eksamen er gjennomført og nå har jeg "bare" to igjen som skal krysses av på listen før jul.. Tenk det da! Når jeg ser tilbake på det har de siste faktisk gått veldig raskt, derfor tipper de to siste også kommer til å gjøre det. Vår neste eksamen er i Markedsundersøkelser. Gruppeeksamen gikk strålende i dette faget og resulterte i en A, så jeg har ganske høye forventninger til meg selv. Nå er det bare å øve øve øve så skrives vi senere og det handler forhåpentligvis ikke om skole og eksamen.. 

Beklager at det blir så mye prat om dette temaet om dagen, men det er kun det dagene mine består av, dessverre. Jeg gleder meg til den 16. desember for da har jeg siste eksamen og når den er ferdig har jeg juleferie noe som betyr at jeg kan oppdatere dere om litt annet enn bare skole, jeg skjønner at det blir kjedelig i lengden. Jeg har forresten et nytt bloggdesign på vei, det er sååå fint! Gleder meg til dere får se. 

Emma

Studerer du, evt. hva? 

#eksamen #student #salg 

Stine Elize

07.12.2015 kl. 15:05
Masse lykke til med neste eksamen! :)

Emma Hulleberg

07.12.2015 kl. 15:07
Stine Elize: Tusen takk :-)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits