Emma Hulleberg

Ukens oppsummering

  • 14.12.2015, 00:00


God kveld ♥ Håper alle har hatt en helt topp helg og en fin tredje søndag i advent. Tenk at nå er det kun en søndag til før julaften. Jeg vet ikke med dere, men tiden løper fra meg. Om få minutter er enda en uke avsluttet, og i morgen kan vi starte enda en uke med blanke ark og gjøre akkurat som vi vil, hvor fantastisk er det ikke å ha muligheten til det? Jeg føler meg hvertfall heldig. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om, ukens oppsummering. Shall we?

Ukens høydepunkt: denne uken har det vært flere oppturer. Jeg og R har vært sammen i hele to år, jeg har gjennomført 7 av 8 eksamener, jeg har fått handlet julegaver og jeg har kun hatt en eksamen til å fokusere på noe som er veldig deilig, jeg hater å jobbe dobbelt da jeg alltid begynner å blande temaer og definisjoner etc.. Noen som kjenner seg igjen? Haha. Et annet høydepunkt er at vi satt opp juletreet og Aladdin har lært seg kommandoene sitt og dekk. 

Ukens nedtur: ukens nedtur er det ingen tvil om... Jeg har hatt migrene og jeg har måtte tilbringe hver dag inne med lesing. 

Ukens Instagram: @lovisabarkman. No words needed, bare sjekk ut.. Klikker du på brukernavnet vil du komme rett til profilen hennes. 

Ukens innkjøp: dere får ikke se innkjøpene før pakken fra Nelly har kommet, men jeg kan ihvertfall røpe at det er et par sko og en kjole. Jeg har også kjøpt en del julegaver, deilig.. Håper jeg ikke ender opp like sen i år også, men kjenner jeg meg selv rett så blir det som i fjor og årene før der igjen. 

Ukens film/serie: denne uken har jeg hatt sååå lyst til å ha Sex & The City maraton, jeg elsker både filmene og serien. Etter siste eksamen på onsdag vet jeg hva jeg skal bruke tiden min på hvertfall ;-) Om du har noen film-/serietips rop ut, gjerne i sjangrene julefilmer, komedie, drama, romantisk komedie etc.. Kliss, kliss, kliss, that´s how we roll.

Ukens sang: denne uken er det to sanger som har gått på repeat og som jeg ikke har klart å få ut av hodet... Disse er Justin Bieber - Love Yourself og Astrid S - Paper Thin.

Ukens wanties: denne uken har jeg virkelig siklet etter et one-of-a-kind undertøysett til en ikke så altfor stiv pris. Jeg har enda ikke funnet et, men om noen vet om noen sider, utenom Nelly, så legg igjen en kommentar..  Jeg har også veldig lyst på "Candy K" fra Kylie Jenner's lip kit. 

Nå står sengen for tur... Helt utrolig hvor trøtt jeg er om kveldene, jeg har allerede duppet av 2 ganger på sofaen og da er det bare en ting å gjøre. Vi skrives i morgen, i mens håper alle får en fin start på mandagen og våkner opp uthvilte og klare for å gripe en ny dag.

Emma

Hva har du gjort denne uken? 

#ukensoppsummering #høydepunkt #innkjøp #astrids #justinbieber

 

Trollblomst

14.12.2015 kl. 00:08
Enkelt og fint juletre! :)

Titt innom meg da vel og følg meg gjerne om du liker innholdet. God advent
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits