Emma Hulleberg

Hva ønsker jeg meg til jul?

  • 16.12.2015, 18:00


Nå er det ikke mange dagene igjen til julaften dere.. Stadig vekk tikker det inn meldinger om hva jeg ønsker meg til jul, og for første gang har jeg i år måtte tenke meg grundig om. Jeg er så heldig at jeg har det meste jeg trenger, men det er noe man alltid trenger er det ikke? Som for eksempel noe til hjemmet eller seg selv. At jeg faktisk kommer til å bruke gaven er viktig for meg og derfor behøver det ikke alltid være et produkt, men det kan være en tjeneste (ikke tjeneste i den forstand at noen gjør noe for deg...)- en tur, spa, venninnekveld, familiedag og bare å tilbringe dagen med de jeg er glade i. Så dere, i år har jeg satt en morgenkåpe, superundertøy, kosedresser og treningsklær høyt på listen. Selvsagt er det andre litt overfladiske ting også som sminke og parfyme hehe, det kommer en vell aldri unna. Typiske jenteting vil alltid falle i smak hos meg :-)

NLY Lingerie ? Calvin Klein ? Nike Air Force ? Voluspa ? Waffle Robe

Kanskje dette var noe til hjelp for deg der ute også? I såfall håper jeg det. En gang i blant kan det være like vanskelig å ønske seg noe som å skulle handle gaver til andre.. Det synes ihvertfall jeg. 

Emma

#julegaver #nelly #jul #blogg #tips #inspirasjon

 

Ingrid

16.12.2015 kl. 21:19
Fine ønsker :)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits