Emma Hulleberg

Et nytt år, nye muligheter

  • 30.12.2015, 18:45


Hei dere :-) Et nytt år nærmer seg og det kan gi deg en hel del nye muligheter- grip dem! Jeg har satt meg noen nyttårsforsetter for det kommende året som jeg har tenkt til å dele med dere i dette innlegget. Det er ikke mange, men noen få mål som vil kreve litt mer av meg selv som person og noen som ikke krever fullt så mye av meg, men av lysten og viljestyrken min, hehe. 

♥ Det første jeg har tenkt til å starte dette året med er å kjøre stilen min helt ut. Jeg er meg, jeg har min stil og jeg elsker den. Jeg vil ikke lengre tenke over hva "alle andre" tenker om at jeg har på meg dette eller dette. Det er en dårlig unnskyldning og jeg godtar ikke lengre å tenke slik! 

♥ Dette året skal jeg også kutte ned på alt unødvendig sukker i hverdagen i minst 100 dager fra og med 1. januar. Det vil si ferdigmat/junk food og andre ikke fullt så sunne alternativer i hverdagen. Nå som jeg har sagt det i offentligheten håper jeg at det vil gjøre at jeg ikke gir opp når jeg kjenner cravingsene kommer snikende innover. Jeg håper også at dette vil hjelpe meg å nå målene mine med trening og kosthold enda bedre og raskere :-) Dette er året jeg skal komme i mitt livs form dere! Are you with me? 

♥ Våren 2016 er tiden jeg blir ferdig med det 2. av 3 år på høyskolen. Det kommende semesteret (januar-juni) har jeg valgfag og jeg skal gi jernet. Jeg skal ha to spennende fag denne våren, coaching og personalledelse og rekruttering, og jeg skal ha de beste resultatene det for meg er mulig å oppnå. Jeg skal være à jour med alle lekser, være forberedt til forelesninger og bidra til diskusjoner og drøftelser i timen. Tar jeg feil så ja ja, the show must go on. 

♥ Mitt siste nyttårsforsett er å være mer strukturert og planlegge dagene mine bedre, dette gjelder alt- måltider, skole, trening, jobb, handlelister, shopping, pengebruk osv. For at jeg skal få til dette har jeg gått til innkjøp av en personlig almanakk som jeg har designet selv på personligalmanakk.com, bare et tips til hva som kan gjøre det enklere å nå dette målet om dere har det samme nyttårsforsettet som jeg har. 

Emma

Har du noen nyttårsforsetter for det kommende året? 

#nyttårsforsetter #2016 

lisarorvik

30.12.2015 kl. 19:24
Kjempe fike nyttårsforsetter :)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits