Emma Hulleberg

Filmer å se i romjulen

  • 29.12.2015, 13:31


Romjulen for meg betyr filmtid og kos. I dette innlegget vil jeg derfor dele mine film favoritter med dere, så her får dere en god blanding av romantikk, komedie, action og spenning.. I fjor nyttårsaften lå jeg syk og da så jeg noen av disse, de holdt meg virkelig underholdt mens andre var ute på middager og fester. 

Home Alone // Red Riding Hood // Harry Potter

Dersom jeg måtte valgt en som absolutt må sees vil det være Red Riding Hood. Den er bare så bra og min favoritt skuespiller Amanda Seyfried er med som en av hovedrollene! Ellers har du standard filmene som Harry Potter, Home Alone, Pretty Woman og New Year's Eve som også slår godt an. Anbefaler deg egentlig å se alle dersom du har tid, hihi ;-) 

Sex & The City // The Vow // New Year's Eve // Pretty Woman

Emma

Har du sett disse filmene før? Hva pleier du å gjøre i romjulen?

#filmtips #romjul #nyttårsaften

Veronica S

29.12.2015 kl. 19:43
Sett noen av de ja.

Bella(Bitte)-Louise

30.12.2015 kl. 14:52
Sett noen av de, men ikke alle sammen :) Men kjempe fin innlegg :D Kos deg masse denne dagen :D
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits