Emma Hulleberg

Treningsplan #1

  • 03.01.2016, 15:18


Søndag allerede? Har en følelse av at dette året kommer til å suse avgårde. For mange begynner kanskje skole og jobb i morgen, men så heldig som jeg er begynner jeg ikke før den 11. januar- det er så deilig det.

Som nevnt i innlegget om mine nyttårsforsetter skrev jeg at jeg vil gå i gang med en 100 dagers challenge som innebærer at jeg skal gå 100 dager uten å spise sukker. Jeg skal også være mer aktiv og trene minst tre ganger i uken, allikevel er jeg opptatt av at trening skal være gøy og ikke et ork. Dette begynner sammen med alle andre rutiner i morgen, mandag. Med dette skal jeg derfor dele min treningsplan for kommende uke i dag, søndag er jo den store planleggingsdagen. Kanskje er dette noe jeg skal begynne med fast hver søndag? Er dette noe som kan være interessant for dere å lese om? Isåfall legg igjen en kommentar :-)

Her ser dere min treningsuke, det vil også bli lagt ut noen innlegg om mat og oppskrifter på retter jeg lager- frokost, lunsj, mellommåltider eller middag. Nå er det skjerpings og jeg skal komme i mitt livs form. Denne gangen skal det klares! Er dere med meg?

Emma

#trening #kosthold #suntoggodt

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits