Emma Hulleberg

Hva ønsker dere?

  • 05.01.2016, 14:49


Så, hva ønsker dere å lese mer av på bloggen? Motivasjonen min er på topp om dagen og jeg har flere ideer til nye innlegg og faste spalter, men jeg har allerede erfart at denne kreativiteten og inspirasjonen forsvinner etterhvert.. Derfor vil jeg gjerne at dere skal komme med noen ideer til hva jeg kan skrive om og så skal jeg prøve å møte deres ønsker på best mulig måte. Har du noen forslag til meg så legg de igjen i kommentarfeltet. Ønsker dere en topp dag videre, her står jobb og trening for tur. Treningsplanen jeg satt opp på søndag er allerede endret da jeg fikk bilproblemer som måtte taes hånd om. Sånt skjer, jeg får bare ta det igjen i dag ;-) Prioriteringer er et nøkkelord for å få alt til å gå rundt. 

Emma

Veronica

05.01.2016 kl. 22:24
Trening, tips, oppskrifter, råd, antrekk, innkjøp, anbefalinger, hverdag!!

Camilla

06.01.2016 kl. 12:28
Innkjøp, ukens innkjøp, uken gjennom snapchat, antrekk, uken som har gått- altså ukens nedtur, ukens opptur, ukens sitat osv, oppskrifter og trening :)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits