Emma Hulleberg

Tilbake på skolebenken

  • 11.01.2016, 18:53


God mandag! Årets andre uke er i gang og det føles godt til tross for at ferien nå er over. Som jeg har skrevet i tidligere innlegg har vi valgfag dette semesteret og i dag startet jeg med valgfag én, coaching. Hittil virker det veldig spennende, utfordrende og praktisk noe som er veldig positivt, fram til nå har vi kun hatt teori, teori og teori noe som blir litt tørt i lengden. I kveld står trening for tur, jeg liker å trene på mandager da det gir meg en god start på uken og en motivasjon til å fortsette de resterende dagene :-) Senere tenker jeg å dele mine favoritt øvelser på trening med dere- hva tenker dere om det? Trening er en stor del av hverdagen min og jeg vil veldig gjerne kunne videreføre min treningsglede med dere. Legg igjen et lite pip dersom dette høres interessant ut.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Emma

#trening #kosthold

Karina Larsen

11.01.2016 kl. 19:03
Høres ut som et spennende fag/emne! Ha en fin kveld :)

Marita Kleppe

11.01.2016 kl. 22:26
Favorittøvelser høres gøy ut, kjør på med det! Coaching også forsåvidt! (mye gøyere enn mitt valgfag som er differensiallikninger!)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits