Emma Hulleberg

Guilty pleasures

  • 24.01.2016, 21:52


God søndag, har dere hatt en fin uke? En stund siden sist jeg har oppdatert dere nå, men nå skal det bli andre boller igjen, det kan jeg love dere. Denne uken har vært stappet med planer og det liker jeg meget godt, jeg har hatt noe å gjøre hver eneste dag. I dag tenkte jeg å dele mine guilty pleasures med dere, kanskje dere kan kjenne dere igjen i noen av de også ;-)

♥ Min første guilty pleasure er å sette på favorittsangen og deretter sette den på repeat helt til jeg er lei, haha. Synge med for full hals gjør jeg også, stakkars de som må høre på meg... Jeg kan også sette på gamle sanger fra Britney Spears, The Pussycat Dolls og Spice Girls, da er jeg i mitt ess!

♥ Nettshopping. Gud som jeg elsker nettshopping! Her har jeg svidd av alt for mange kroner..

♥ Keeping up with the Kardashians. Hver eneste mandag må jeg bare få med meg den nyeste episoden. Alle mulige realityprogrammer er egentlig store favoritter for avkobling og kos. Jeg er også altfor flink til å se 6 episoder på rad når jeg først er i gang, hvilket resulterer med at jeg ikke får gjort noe som helst annet den dagen.

♥ Snoozing. Hver morgen drøyer jeg alltid så lenge som mulig med å stå opp, jeg må bare ligge liiiitt til. Dette fører som regel til at jeg får dårlig tid og må løpe ut døren. Jeg har nok et elsk-hat forhold til snoozing, tipper jeg ikke er den eneste? 

♥ Å kjøpe magasiner for så å glemme å lese de slik at de bare ligger å slenger. Ooops!

♥ Å kjøpe friske blomster til leiligheten, det gjør så mye for meg. Hvite roser er favoritten her i gården, det er noe rent og pent med de. 

Emma

Har du noen guilty pleasures?

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits