Emma Hulleberg

I min veske har jeg...

  • 26.01.2016, 10:57


Hei tirsdag! I dag tenkte jeg å vise dere hvilke ting som jeg alltid må ha med meg i vesken til enhver tid. Vesken jeg vanligvis bruker er denne fra Malene Birger som har en helt perfekt størrelse og et perfekt utseende. 
I vesken får jeg plass til alt jeg trenger uten at det blir for trangt med plass. Jeg får med meg nødvendige ting jeg trenger på skolen i tillegg til mobil, nøkler, headphones, lader og solbriller som alltid er med meg i vesken. I tillegg til dette har jeg en mindre clutch hvor jeg har sminke og kremer, hårstrikk, tamponger (man vet aldri når man kan få bruk for dette) og diverse. 

Denne håndkremen må dere bare teste forresten! Den lukter helt himmelsk av lavendel og eukalyptus pluss at den virkelig fukter hendene. Håper dette var litt interessant å lese for dere og ikke bare den standard tørrpraten om hva dagene innebærer :-) Ønsker dere alle en fin dag, her er stråler solen og snøen har begynt å smelte, wohoo. Vi skrives senere ♥

Emma

Hva er det du alltid har med deg i vesken? 

Karina Larsen

26.01.2016 kl. 11:01
Gøy innlegg! Kjempe fin veske :)

Emma Hulleberg

26.01.2016 kl. 11:35
Karina Larsen: woho godt å høre :-) Tusen takk <3

Jegmotverden

26.01.2016 kl. 12:12
Mobilen min, ørepropper og lommeboken min

Tanja Amanda Höglund Pettersen

26.01.2016 kl. 14:45
Lommeboken var knall fin :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også :) Ha en fortsatt super dag videre!
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits