Emma Hulleberg

Ukens treningsplan

  • 25.01.2016, 14:13


Velkommen mandag! En ny uke betyr nye muligheter. Ovenfor kan dere se denne ukens treningsplan, forandringer blir det nok, men det er denne jeg kommer til å gå ut ifra. Jeg fikk noen tilbakemeldinger tidligere om at innlegg om trening, øvelser og planer var interessant så da er dette noe jeg kommer til å fortsette med- kanskje det til og med blir en fast spalte hver mandag? Hvem vet, jeg skal sette meg ned i kveld å planlegge ukene litt fremover da det er mye som skjer. I løpet av uken skal jeg prøve å få delt mine favorittøvelser med dere også, men kan ikke love noe. Dør av flauhet når jeg må ta bilder i studioet... Dagen i dag har bestått av leking med Aladdin og lesing da vi har undervisningsfri denne uken. Snart drar jeg til Elixia, men først skal jeg hive i meg denne digge lunsjen. Det er så mye mennesker på treningssenteret nå at man omtrent må stå i kø for å bruke apparatene! Et tips fra meg for å unngå alle menneskene er å dra på senteret før folk er ferdig på jobb/skole dersom du har muligheten til det, eller etter klokken 20- da begynner det som regel å minke med treningsentusiaster ;-)

Emma

Hva er dine planer for denne uken? 

#trening #kosthold #satselixia #blogg

Ingrid

25.01.2016 kl. 16:57
Lykke til med treningen. Håper du får en fin uke :)

Emma Hulleberg

25.01.2016 kl. 22:24
Ingrid: Tusen takk i lige måde :-)

Malin Bjelland

26.01.2016 kl. 12:44
Lykke til med treningen! Veldig fin blogg, liker blogger som gir meg motivasjon til å trene selv, hadde vært veldig kjekt om du la ut noen av dine favoritt øvelser, eller øvelser som er enkle på gjør hjemme..:))
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits