Emma Hulleberg

Oh snap! #2

  • 25.01.2016, 22:47


Snapchat: emmahulle

God kveld :-) Har dere hatt en fin dag? Det begynner å bli en stund siden sist Snapchat oppdatering og nå har jeg samlet opp flere bilder fra denne måneden som jeg har tenkt til å dele med dere. Som dere vet har jeg allerede fått inn en god, fast treningsrutine, jeg har klippet meg skulderkort og begynt med ridning som er en gammel, gjenopptatt hobby. Jeg ELSKER det nye håret, nå mangler jeg bare en kul hårfarge jeg trives med.. Jeg valgte å ikke farge håret samtidig da jeg vurderer å spare til min egen naturlige eller å farge det i en helt ny retning- klarer ikke bestemme meg så da valgte jeg rett å slett vente!

Etter julebord med Brødrene Dahl // Viser frem den nye hårklippen på Mystory, spent på hva folk vil tenke // Aladdin sliten etter en vill dag

Klein test på Facebook // Cravings etter trening // Første ridetur alene med fine Armani 

To snaps fra lørdagens partyyyyTreningsselfie må til // Aladdin tok smokken til søskenbarnet mitt i hennes bursdag hahaha!

Emma

Bruker du #snapchat? 

 

Henriette Celin

26.01.2016 kl. 15:44
Så heldig som rir! og så fint håret ditt ble :-D

Camilla

14.02.2016 kl. 15:25
Snappen hvor du craver carbs og sukker etter trening fikk meg til å tenke på en ekstremt god combo du bare MÅ prøve!!

2 frosne bananer, mandelmelk til ønsket konsistens, gjerne litt kakaopulver eller vaniljepulver- kjør alt i en god blender eller foodprosessor til is. Ha alt i en skål- and there you have the perfect nicecream. Smaker og ser ut som is!! Topp det hele med kokosnøttsukker- og jeg sverger, du er i himmelen! O:)

Emma Hulleberg

21.02.2016 kl. 20:59
Camilla: Ooo dette hørtes godt ut! Må prøves <3 Takk for tips
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits