Emma Hulleberg

30 q&a

  • 30.01.2016, 20:31


1. Hvor gammel er du? Jeg er 20! 

2. Hvor høy er du? 162 centimeter. 

3. Stjernetegn? Skytten. 

4. Når står du opp i hverdagen? Hvis jeg skal på skolen så står jeg opp 05:45, men dersom jeg ikke har undervisning og bare er hjemme så pleier jeg å våkne rundt 9-10 eller når Aladdin blir tissetrengt og vekker meg fordi han må gjøre sitt.

5. Studerer du? Yes I do. Markedsføring og salgsledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo. Har lagt merke til at det snurrer en reklamefilm for skolen på TV om dagen, den var kul. Har dere sett den?

6. Favorittsang akkurat nå? Vanskelig! Tror ikke jeg har noen akkurat nå.. 

7. Har du tatoveringer? Ja. Har en quote mellom skulderbladene på ryggen :-)

8. Hva var det siste du spiste? Pizza. 

9. Hva var det siste du drakk? Bris, den grønne. Supergod!

10. Har du noen dyr? Jeg og kjæresten har verdens skjønneste lille pøbel av en chihuahua. Aladdin heter han. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Er jo det nå da, hihi ♥

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Rosa. 

13. Hva hører du på akkurat nå? Fotballkommentatorer på TV...

14. Er det noen du savner? Njaa. Savner jo familien min som jeg er altfor dårlig til å ta kontakt med og å dra på besøk til.

15. Favoritt quote? Den jeg har tatovert som dere ser over. 

16. Høy eller lav musikk? En god blanding. Det spørs rett og slett på hvilket humør jeg er i og hva jeg holder på med i nuet.  

17. Hvor drar du når du er trist? Inn i armkroken til kjæresten eller hjem til mamma.

18. Favorittfarge? Bortsett fra svart/hvitt/beige så må det være alle andre mulige jord-/naturfarger. Eller gull.. Og sølv. Ubesluttsom.

19. Hvem snakket du med sist? Kjæresten min ♥

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Et hus jeg kan innrede akkurat som jeg vil og gjøre til mitt eget personlige hjem! Skal jeg være mer realistisk så ønsker jeg å få en god karakter på neste eksamen som jeg gruer meg helt ekstremt mye til...

21. Hva var det siste du kjøpte? Mat. 

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? Det står noe så spennende som "ååååå". Pappa og stemoren min er i syden og sendte meg bilde fra solsenga, ikke misunnelig i det hele tatt her jeg sitter i stormen. 

23. Hva har du gjort i helgen? Denne helgen har jeg og kjæresten vært hatt en etterlengtet date night. Jeg har også fått slappet av, gjort bedriftsøkonomi og øvd på coaching, trent og jobbet. Litt av en helg det ja. 

24. Drømmereisemål? Åh, godt spørsmål, det er så altfor mange plasser. Hawaii, Mexico, Maldivene, Santorini- the list goes on. På tide å reise snart ja ;-)

25. Hvordan er du som venn? Snill, omtenksom og til stede. Denne måtte jeg faktisk spørre noen venner om, haha. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Livet. Hvorfor lever vi? Hva er mennesker? Hvorfor føler vi? Blir vi styrt av noen krefter og det vi gjør er ikke tilfeldig? Jeg har sååå mange spørsmål.  

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? HAHA, nei gud det vet jeg ikke? Kanskje en blanding av Kylie og Kendall med litt Khloe. 

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg føler jeg har sett omtrent alt som er verdt å se som har kommet ut, men jeg venter i spenning hver natt til mandag på ny KUWTK episode. 

29. Hvilken bok leste du sist? Pensumbøker er det jeg leser mest av om dagen (det siste året), men utenom det kan jeg faktisk ikke huske.. Ooops!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Kose med gutta mine ♥

 

Leah Isabell V

30.01.2016 kl. 20:34
Fine spørsmål og svar :D Kjekt å bli kjent med deg :D
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits