Emma Hulleberg

5 ting du kan blogge om

  • 04.02.2016, 16:53


F U N  F A C T S

Mitt første tips til dere er å skrive et innlegg med fun facts om deg selv som leserne dine ikke visste fra før. Av egen erfaring har jeg lagt merke til at innlegg med lister og tips svært sjeldent slår feil. 

H A P P I N E S S  I S . . .

Hvilke ting setter du pris på her i livet? Skriv gjerne hva som gjør deg glad og motiver leserne dine. Når jeg leser blogginnlegg som er fylt med positivitet og glede tar jeg meg selv i å smile og blir i bedre humør, høres kanskje litt teit ut, men det er sant. Det er morsommere å lese godt skrevne, positive innlegg enn negative og klagete innlegg.  

    

T I ME  F O R  T I M E

Hva med et innlegg hvor leserne dine kan følge deg gjennom en hel dag? Et slikt innlegg kommer i morgen ettermiddag på bloggen min så vi får se hvordan det funker ;-)     

D I Y - D O  I T  Y O U R S E L F

Er du kreativ av deg så kanskje et "do it yourself" innlegg ville vært noe? Et DIY kan jo være alt mulig som hair hacks, make up hacks, tutorials, hjemmelaget skrubb, hjemmelaget interiør and so it goes. Det finnes uendelig med muligheter.

T I P S - T I P S - T I P S 

Tips, tips og atter tips! Personlig elsker jeg å få tips om ditten og datten og jeg vet at jeg ikke er den eneste som synes det er artig. Dette punktet kan jo minne litt om DIY og kanskje en idé kan være å lage et produkt og for så å tipse om det, det er jo verdt et forsøk er det ikke?

· · · ·

Håper dette var til hjelp for noen av dere blogglesere der ute dersom dere har litt skrivesperre.. Jeg setter hvertfall veldig pris på å finne slike tips dersom jeg står litt fast og har litt mangel på inspirasjon og motivasjon. 

 

Bella(Bitte)-Louise

04.02.2016 kl. 19:34
Kjempe gode ideer / tips <3 Likte utrolig godt bloggen din :)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits