Emma Hulleberg

Eksamensprat og vinterferie

  • 22.02.2016, 15:15


Hei mandag! Ny uke, nye muligheter og nye gjøremål. Denne uken har jeg gruet meg til lenge for på fredag tar jeg som sagt opp en eksamen, i et fag jeg syns er nokså vanskelig. Bedriftsøkonomi, har noen av dere hatt det? Isåfall skjønner dere kanskje hva jeg snakker om. Dagen i dag har kun bestått av lesing og regning og det kommer nok de tre neste dagene til å gjøre også. Imens er det bare å tenke positivt, dette kommer sikkert til å gå mye bedre enn hva jeg tror. 

Senere i kveld går turen til Elixia for en styrkeøkt hvor overkroppen skal få kjørt seg. Det gleder jeg meg til, litt avkobling fra puggingen er alltid kjekt :-) Håper dere har fått en litt bedre start på dagen enn hva jeg har- mange av dere har kanskje vinterferie nå? Den må dere virkelig nyte, gjerne litt ekstra for meg også.

Sizefit

22.02.2016 kl. 17:40
Å, jeg må ta opp en eksamen jeg og. Har eksamen i Matematikk 2 den 29. februar, og dagene framover til den kommer bare til å gå til lesing og regning. Begynner å bli ganske lei for å si det sånn, og jeg gleder meg til å bli ferdig :)

Du får ha masse lykke til!

Emma Hulleberg

22.02.2016 kl. 22:02
Sizefit: tusen takk og lykke til til deg også :-)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits