Emma Hulleberg

6 ting som gjør meg glad

  • 25.02.2016, 16:00


Å ha masse inspirasjon og være inspirert. Dette er fantastisk! Bloggen blir bedre, jeg blir i bedre humør og jeg blir rett og slett bare skikkelig glad :-) 

Når familien, venner og kjæresten min har det bra. Dette gjør meg virkelig lykkelig, har noen av de jeg er glad i det vondt har jeg det vondt. Familie og venner er så utrolig viktig. 

Blå himmel, sol, kvitrende fugler, plussgrader. Trenger jeg å si noe mer? Lukten av nyklippet gress og våt asfalt er også noe som gjør meg glad, måtte bare nevne det. Sett pris på de små tingene i livet, det er viktig. 

Når sminken og håret er on fleek. Jeg er vell ikke den enste jenta som blir i godt humør når sminken og håret bestemmer seg for å samarbeide? Hehe. 

Aladdin. Min vakre lille pøbel, han er babyen min og jeg elsker han. Det er så koselig å ha litt liv rundt seg, dyr gjør så mye. Det er jo bare så koselig og søtt når han venter ved døra når jeg kommer hjem fra skolen/jobb og når han legger seg på fanget mitt for å bli klødd på magen. Lille vakre nurket, snart skal vi på valpekurs også, det blir spennende...

Å være i stallen. Det er så fantastisk å endelig ha fått tilbake hobbyen sin. For en del år siden sluttet jeg med hest pga. manglende tid, men nå har jeg endelig kommet i gang igjen. Jeg låner en ponni hver torsdag som jeg kan stelle og ri, elsker det. Faktisk så går turen til stallen så fort dette innlegget er skrevet ferdig (dette er et forhåndsskrevet innlegg). 

Katarina Hansen

25.02.2016 kl. 16:15
Så fine bilder :) Herlig innlegg:)

Maria Bergheim

25.02.2016 kl. 16:31
For et fint innlegg :-)

Aleksandra

25.02.2016 kl. 16:49
Så koselig og positivt innlegg! Slikt liker vi :) Og så artig navn, Aladdin! Hehe! Veldig søt :)

Henriette Celin

26.02.2016 kl. 10:58
Så fine punkter!

og en supersøt hund du har ;3

er veldig motiverende når man har mye inspirasjon, og

alltid godt når familie, venner og kjæreste har det bra <3
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits