Emma Hulleberg

10 fun facts om meg

  • 05.03.2016, 11:15


1. Jeg finner aldri ting når jeg først trenger de og roter alltid bort mobilen min. I løpet av dagen har jeg nok spurt hvor den er rundt 20 ganger. Oops!

2. Jeg prøver stadig å få en fin og ryddig "feed" på Instagram, men blir aldri fornøyd og gir opp gang på gang. Har mistet tellingen på hvor mange ganger det har skjedd til nå. Per dags dato ser den helt kaos ut med alle slags bilder jeg liker. 

3. Jeg elsker å tagge venner i videoer og bilder på Facebook og Instagram. Tipper jeg ikke er alene om dette? 

4. Jeg er så utrolig ubesluttsom på visse ting. Vil dere ha et eksempel? Vi er i gang med å pusse opp det ene rommet i leiligheten vår til et walk-in closet, men jeg klarer altså ikke å bestemme meg for maling til veggene, lister og om jeg skal beholde tregulvet i ordinær farge eller male det hvitt. Åååh, egentlig så vil jeg bare ha alle fargene jeg elsker overalt. Mest sannsynlig ender jeg sikkert opp med å male alle veggene i hele leiligheten med de ulike fargene jeg har plukket ut.

5. Jeg elsker å pusse opp, gjøre om og å kikke i interiørmagasiner etter inspirasjon, men jeg hater å rydde. Nice kombinasjon, Emma!

6. Noe av det beste jeg vet er å sette meg ned i sofaen etter en lang dag med et mykt teppe og favorittserien rullende på skjermen. TV-serier er min største guilty pleasure og jeg ender opp med å glemme å gjøre alt jeg skal så og si hver gang. 

7. Jeg opprettet min første blogg i 2009 og siden har blogget av og på i følge med lyst og motivasjon. 

8. Jeg elsker å slumre om morgenen selv om jeg vet at jeg ender opp med dårlig tid slik at jeg må springe ut av døren. 

9. Er det noe jeg virkelig ikke liker er det å ta telefonen når ukjente nummer ringer meg. Å ringe et nytt nummer er sjeldent noe problem, men jeg blir helt skjelven av å ta telefoner fra noen jeg ikke vet hvem er... Jeg klarer det bare ikke, er jeg den eneste? Haha. 

10. Jeg er skikkelig hønemor ovenfor Aladdin (valpen til meg og R). Jeg er så redd for at noe alvorlig skal skje med han, tenk om han setter noe i halsen eller har vondt noen plass :-( Jeg hører og legger merke til den minste bevegelse/lyd han lager. #overbeskyttende

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits