Emma Hulleberg

Planning

  • 07.03.2016, 11:17


Happy Monday ♥ Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvilke farger jeg har fundert på i flere dager. Jeg syns absolutt alle er fine og har derfor stått i mellom valgets kval. Skal vi ha en kontrastvegg? Skal vi male det helt lyst? Skal alle veggene være i en mørk farge? Jeg har blitt helt svimmel fordi jeg er så ubesluttsom, haha. Tidligere i dag var jeg å handlet maling, kan dere gjette hvilken farge jeg gikk for? Gleder meg til å la dere følge prosessen fra et roterom til en garderobe. Det er mitt og kjærestens første oppussingsprosjekt så gleder meg til å se hvordan dette vil gå. I dag begynner rivingen av et gammelt veggskap for at vi skal få mer plass, der vil vi ende opp med å ha en PAX-løsning fra Ikea. Siden vi har skråtak vil vi også lage våre egne løsninger som jeg ser frem til å vise dere. 

Håper dere ikke har noe imot all denne oppussingspraten, men dette er bare så gøy. Dere får si ifra hvis det blir for mye ;-) Nå skal jeg sette meg ned med pensum, snart er det eksamen igjen. Wish me luck, vi skrives senere. 
 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits