Emma Hulleberg

Nelly wanties

  • 09.03.2016, 14:32


Denne ukens wanties består av skinn, suede og høye heler, jeg elsker hvert og ett av disse plaggene. Nelly har for mye fint om dagen og det er så synd at lommeboken ikke strekker til når man først finner noe man vil ha.. Kan tippe det er flere der ute som kjenner seg igjen i det? Våren er ikke kommet helt enda, og av den grunn er det ikke mye klær jeg har handlet til denne årstiden. Men selv om det fortsatt er vinter hindrer ikke det meg i å drømme meg bort i lette plagg, fine sko, vesker og tilbehør- det er sååå mye fint der ute :-) 



SORT VESKE  MICHAEL KORS VESKE  HØYHELTE SANDALER  BEIGE THIGH HIGH BOOTS  SKINNBUKSE  BODY  SUEDE SETT

♥ ♥ ♥

Senere i dag har jeg planer om å dra en tur til byen og deretter på trening. I dag står lår og rumpe for tur, jeg gleder meg til å kjenne det brenne i musklene, har virkelig et hat-elsk-forhold til det der altså. Vi blogges senere, dersom dere har noen ønsker til innlegg så legg gjerne igjen en kommentar, jeg står litt fast om dagen og føler jeg skriver det samme om og om igjen.

#nelly #mote #skjønnhet 

 

Evelin

09.03.2016 kl. 16:25
så mye fine klær:D ha en fin dag :D

Ingrid

09.03.2016 kl. 17:48
Så fine plagg :)

Henriette Celin

09.03.2016 kl. 18:05
Elsker skoene! og digger selv suede og skinn ;3

Kos deg på trening, og ha en fin dag videre :-D
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits