Emma Hulleberg

Uken som gikk..

  • 14.03.2016, 12:15


God mandag dere, har dere hatt en fin start på dagen? Mange av dere er kanskje på skole og jobb når jeg tenker meg om, jeg selv har selvstudier siden jeg har eksamen i morgen. Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, men da lå jeg rett ut på sofaen med tidenes hodepine så jeg orket ikke å åpne Macen en gang. Håper dere kan tilgi meg for det ;-)

Ukens høydepunkt... Det er spesielt en hendelse som jeg setter veldig pris på og det var turen til Alby med familien, det var så koselig ♥ Ellers har vi kommet mye lengre på rommet vi pusser opp og det er veldig moro.Ukens sang... Det er to sanger som stadig har gått på repeat og disse er 1. CLMD, Astrid S - Dust og 2. Fedde Le Grand, Erene - Immortal (Original Mix).

Ukens Instagram... Denne uken har jeg blitt bitt av interiørbasillen og har scrollet meg til bunns i to profiler jeg likte veldig godt, disse er @lenes0rensen og @karinevadset. Dersom dere er like glade i interiør som meg og stadig er på jakt etter ny inspirasjon må dere bare sjekke ut disse. Love'em.

// Bilder lånt av @karinevadset


// Bilder lånt av @lenes0rensen

Ukens nedtur... Jeg har ikke fått trent på langt nær så mye som jeg har ønsket, har kun blitt to økter på Elixia og en dag i stallen. Men skal garderoben vår noen gang bli ferdig så har vi rett og slett prioritert den de siste dagene, veggene er ferdig malte, taket skal gåes over, nytt gulv skal legges og møbler skal skrues sammen.

Hvordan har deres uke vært?

Line

14.03.2016 kl. 12:28
Så fine bilder fra den instagram kontoen:) ser ut som du har hatt en fin uke:)

Henriette Celin

14.03.2016 kl. 15:17
Virket som en fin tur (:

og Digger de sammen sangene selv :-D

Veldig fine bilder også ^^

Min uke har vært både travel og fin<3
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits