Emma Hulleberg

5 positive ting med denne dagen

  • 16.03.2016, 22:11


♥ Jeg har planlagt masse venninnetid for den kommende helgen, wii jeg gleder meg :-D

♥ Nye og friske, gule blomster er endelig i hus og pryder stua vår. Starter påsken litt tidligere jeg eller så er den jo bare over noen få dager...♥ Enda en dag med perfekt vær og vårstemning. Blå himmel, 16 varmegrader, fugler som kvitrer og Aladdin løpende rundt i hagen.

♥ Jeg har tatt med meg Macbooken og pensum ut på verandaen for å skrive eksamensoppgaven min. Må jo nyte finværet når det først er her og det blir for dumt i mine øyne å sitte inne hele dagen. Har du noe du må gjøre og du har muligheten til å ta det med ut så bare gjør det! Litt frisk luft er aldri feil.

♥ Jeg og R har også planlagt hva vi skal gjøre videre med garderoben. Vi har jo kun malt veggene og gulv og tak gjenstår, men til helgen skal vi gjøre siste rest av oppussing ogsååå er det bare å kjøpe inn møbler og interiør, min favorittpart. 

Hva har du gjort i dag?

Thea Linni

16.03.2016 kl. 22:13
Så herlig med positivitet! :D

Znippen.no

16.03.2016 kl. 22:33
Kjempemotiverende innlegg :D Håper du har hatt en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Henriette Celin

17.03.2016 kl. 01:55
En fin forandring å sitte ute med skolearbeid også (: finværet som har vært har virkelig vært et høydepunkt i min hverdag også ^^

I dag har jeg brukt flere timer på sjokolademakron baking, og vært en tur til byen med kusinen min ;-P
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits