Emma Hulleberg

10 ting å gjøre på en søndag

  • 12.04.2016, 11:59


Det er fortsatt en stund til helgen ringes inn og til søndag dukker opp, men jeg vil allikevel dele noen tips med dere om hva dere kan fylle denne dagen med. Det er faktisk en god del man kan gjøre dersom en tenker seg om et par ganger. Under bildet kommer jeg med 10 tips til ulike ting du kan gjøre, kanskje du blir litt inspirert og får noen ideer til hva du kan gjøre den kommende søndagen.


 

10 things to do on a Sunday

· · · ·

1. Gi garderoben din en detox.

2. Planlegg den kommende uken- alt fra måltider, skolearbeid, venninne-/kjærestetid til trening og søvn.

3. Ha et seriemaraton, gjerne sammen med noen du er glad i og setter pris på. Sett dere godt til rette i sofaen/sengen, hva enn du foretrekker, kryp under dyna og sett på favorittfilmen eller serien.

4. Ta søndagsvasken. Det er kanskje kjedelig der og da, men du vil garantert være glad for at du gjennomførte det og sette pris på en ren og pen leilighet når du er ferdig.

5. Gå deg en tur eller ta en treningsøkt, enten hjemme eller på treningssenteret. Du vil ikke angre, alle har godt av litt luft ;-)

8. Unn deg selv litt me-time og ha et hjemmespa. Du kan enten gjøre det alene eller kanskje du vil invitere noen venninner til å gjøre det sammen med deg?

9. Finn fram en god bok, kok opp kaffen/teen og sett deg ned for å lese. Vi kan ha godt av å gjøre noe annet enn å bare titte inn i skjermene dagen lang.

10. Mitt siste tips er å nyte dagen og bare slappe av. Ta et pust i bakken, tenk over hva som gjør deg glad og hva du setter pris på.

lisarorvik

12.04.2016 kl. 12:06
Kjempe fine tips :)

Iselin Renée

12.04.2016 kl. 13:48
Fine tips :)

Henriette Celin

12.04.2016 kl. 14:39
Veldig fine tips (:

Har nesten alltid en spa dag i helgen og ser serier, hehe ;-P
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits