Emma Hulleberg

Havrepannekaker

  • 15.04.2016, 12:42


God fredag ♥ Håper dere har hatt en fin uke hittil og er klare for helg, det er ihvertfall jeg. I dag tenkte jeg å dele et frokosttips til helgen, nemlig havrepannekaker. De falt ekstremt godt i smak her hjemme og i tillegg er de sunnere enn vanlige pannekaker og de er uten sukker, yums :-) Ingredienser:

1 egg + 1 eggehvite, 60 gram havremel, 2 ss mager kesam, en klype salt, 1 ts bakepulver, kanel og litt vann til ønsket konsistens.

Fremgangsmåte:

Start med å måle opp havremelet og deretter hell det over i en blender. Deretter tilsetter du mager kesam, kanel, bakepulver, ett helt egg og eggehviten fra det andre. Kjør alt i blenderen til en jevn røre. Om du føler det er nødvendig tilsetter du litt vann til konsistensen på røren er slik du ønsker. PS: dersom du ikke har havremel kan du kjøre havregryn i en blender til det er pulverisert.

Henriette Celin

15.04.2016 kl. 12:51
De så jo minst like gode ut som vanlige pannekaker! herlig :-D

Emma Hulleberg

15.04.2016 kl. 13:01
Henriette Celin: Ikke sant? Og de var enda bedre :D

Pernille

15.04.2016 kl. 13:40
Pannekaker er godt, men disse så jo veldig gode ut :)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits