Emma Hulleberg

YELLOW

  • 29.05.2016, 18:58


· TOTALLY HOOKED ON YELLOW ·

God søndag :-) Har dere hatt en fin helg? Min har vært fantastisk, jeg har virkelig hatt et etterlengtet avbrekk fra eksamenslesingen. Fredag formiddag dro jeg og mamma inn til Oslo hvor vi shoppet og var litt turister i egen hovedstad. Da vi ankom byen startet vi dagen med en lunsj på Creperie de Mari i Torggata før shopping og spasertur gjennom Vigelandsparken stod for tur. Det ble ikke så mye med meg hjem, men fikk med meg denne dritkule (!) kjolen og brillene og en annen skjortebluse som jeg blir å vise dere i et annet innlegg. Jeg har helt dilla på gult om dagen og da jeg så denne kjolen var jeg solgt. Den er egentlig helt løs, men med et belte i livet, sorte strømper, skinnjakke og noen kule boots syns jeg den ble enda finere. 


Da fredagskvelden kom dro vi tilbake til hotellet for en kjapp fiks før vi hadde bord på Hanami på Tjuvholmen. Der var det helt fantastisk- alt var virkelig helt topp! Utsikt, mat, vin og service. Vi fikk servert røkt kveite, edamamebønner og annen sushi med en yummy hvitvin til. Dit skal jeg tilbake en eller annen gang. Når lørdagen kom var det tid for hjemreise og på kvelden var det feiring av en kompis som stod for tur. Antrekket for kvelden ble selvfølgelig den gule kjolen som dere ser på bildene over. I dag har jeg og R vært i dåp til kusinen min og nå skal jeg straks lese litt pensum igjen. Onsdag er den siste eksamenen og etter den går jeg til sommerferie! Søndagen samme uke reiser jeg til Rhodos og da lover jeg dere masse bilder og blogginnlegg, det blir bra vell? 

 

Henriette Celin

29.05.2016 kl. 19:21
En kjempe flott kjole! digger gult jeg også :-D

Heldig som skal til Rhodos. Der var jeg i fjor sommer. Helt nydelig der ;3
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits