Emma Hulleberg

Dreaming of NYC

  • 21.06.2016, 12:18

Bilder hentet fra Pinterest

Hei dere♥ Lenge siden sist jeg publiserte et innlegg nå. Jeg lovte dere jo bilder fra familieturen til Rhodos, men da jeg verken husket kamera eller Macbook ble det litt vanskelig å få lagd noen gode blogginnlegg til dere. Jeg kommer heller tilbake med et oppsummeringsinnlegg senere og kanskje til og med en liten "guide" hvis det er av interesse. Om kun tre usle uker skal jeg til Rhodos igjen på kjærestetur og det blir helt fantastisk det også, kanskje det er flere av dere som skal reise dit samtidig? Anyways, vi skal ikke snakke om syden nå.. 

Jeg dagdrømmer hver eneste dag om New York og her forleden satt jeg å bladde gjennom Pinterest og kom over alle disse bildene. Er de ikke fine? Altså, når er det jeg skal komme meg dit lurer jeg på da. Shopping, Central Park, gule taxier, skyskrapere som strekker seg etter himmelen, mennesker overalt, subways (i den grad det kan bli sjarmerende haha)... I løpet av 2017 etter jeg har levert bacheloroppgaven skal jeg dra dit som belønning til meg selv, det syns jeg at jeg fortjener ;-) 

Har du vært i New York? 

Znippen.no

21.06.2016 kl. 12:35
Dit vil jeg og :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Henriette Celin

21.06.2016 kl. 12:41
New York er helt klart en drømme destinasjon for min del og. Virker så stilig der, og så mye å se ^^
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits