Emma Hulleberg

Mine sommerplaner

  • 11.07.2016, 15:47


Sommeren er allerede godt i gang og vi er snart halvveis i juli-måned, tiden går så fort! Jeg har jo allerede vært en uke i syden, men enda en står for tur med kjæresten. Vi skal også en tur i dyreparken og på Kaptein Sabeltann show. Selvsagt er det mye mer som skjer, men mye av det blir tatt som det kommer- akkurat slik det burde ♥ Så, nå har jeg tenkt til å dele mine kommende planer for sommeren med dere. 


RHODOS
17. - 24. juli

Allerede til søndag reiser jeg og Roy på tur til Rhodos. Vi skal bo på et trestjerners hotell sentralt i byen nærme den vestre stranden, restauranter og shopping. Fra hotellet, det heter Majestic for de som skulle lure, er det også kort vei til koselige gamlebyen og havnen. SOM jeg gleder meg til å nye late dager på stranden, drinker, god gresk mat, sol og sand mellom tærne.  

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

DYREPARKEN I KRISTIANSAND
28. - 30. juliTorsdagen etter vi kommer hjem fra Rhodos går turen rett til Skottevik Feriesenter hvor vi skal bo i to dager. Grunnen til at vi valgte å bo her er rett og slett at vi kan ha med Aladdin og at familie skal være der samtidig. Når vi først er på sørlandet går jo selvfølgelig turen til dyreparken :-) Kvelden vi ankommer skal vi også på Kaptein Sabeltann show. Det blir gøy!

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

FINDINGS FESTIVAL 
19. - 20. augustBilde fra Google

Rett før skolestart står Findings på Bislett Stadion for tur og herregud (!!!) det kommer til å bli SÅ GØY. Alle artistene er dødsbra og jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg gleder meg til dette. Vi har ikke bestemt enda om vi skal bo på hotell eller hos ei venninne (spørs på plassen hehe) men slikt går alltid i orden. 

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

I løpet av sommeren skal vi også arrangere en sommerfest hos oss, men dato er enda ikke fastsatt og alt som hører med må planlegges litt nærmere. Vi leier jo leilighet i et hus så litt av hvert må avklares med de også. Når høsten ankommer står siste året på Høyskolen Kristiania for tur og bacheloren nærmer seg med stormskritt. Men før det helvete slår løs står to konserter for tur, nemlig Justin Bieber og Selena Gomez. Fy søren for et år dere! Gleder meg til å oppleve dette, ta masse bilder, henge med venner og når det hele er over så kan jeg tenke tilbake på alle de fine minnene ♥

Hva er deres planer for sommeren? 

Henriette Celin

11.07.2016 kl. 16:05
Så kjekke planer!

Jeg skal bo i hytte med kjæresten i Oslo fra neste mandag til fredag, og så på hotell i to dager i Halmstad, før vi skal 2 dager med familien på Ullared (:

Emma Hulleberg

13.07.2016 kl. 16:22
Henriette Celin: Ja ikke sant ;) Det hørtes koselig ut, moro å oppleve ullared da :D

lisarorvik

11.07.2016 kl. 16:25
Så spennde, fine planer du har :)

Emma Hulleberg

13.07.2016 kl. 16:21
lisarorvik: Takk :-) Gleder meg. Ønsker deg en fin sommer

Henriette Celin

13.07.2016 kl. 16:23
SV: Ja, det er kjekt der. De har jo alt mulig ;-)
Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits