Emma Hulleberg

Klatring på grensen

  • 13.07.2016, 17:08


God ettermiddag :-) Håper dere har hatt en fin onsdag så langt, det har ihvertfall jeg hatt. Jeg har nesten akkurat kommet meg hjem etter å tilbragt halve dagen på Klatring på grensen med den flotte og tøffe mammaen min. Vi fikk utfordret den fysiske formen vår og jeg fikk også testet hvor intens høydeskrekken min faktisk var og jeg kjente den noen ganger for å si det slik, haha.

Klatring på grensen er en av Skandinavias største klatreparker. Den ligger kun få minutter unna Svinesund, og har et bredt utvalgt av løyper både for store og små. Det finnes over ti løyper og noen av de er Grønn og grønn +, Blå og blå +, Lilla og lilla +, rød og til slutt sort. Dersom du har høydeskrekk slik som meg burde du absolutt dra hit om du har mulighet til det, man får virkelig utfordret seg selv. Takket være mamma har jeg fått testet mine grenser og når jeg ser tilbake på hva jeg har gjort nå er jeg så utrolig stolt. Kanskje skrekken for høyder til og med har blitt litt mildere? Vi får se når jeg skal tilbake for det skal jeg. Dette ga meg tidenes mestringsfølelse altså!

Vi kom oss gjennom begge de grønne og blå løypene, men i Blå+ sa det stopp for meg, men heldigvis klarte jeg å fullføre med litt støtte. I det ene hinderet (det verste i følge meg selv) måtte vi balansere over på en vaier mens vi kun kunne støtte oss på noen ringer og en annen vaier som hang og slang over oss. Man er jo selvfølgelig sikret og det går vakter rundt å passer på, men når du er minimum seks meter over bakken hengende mellom to trær føler man seg ikke høy i hatten haha. Det må ha vært litt av et syn når jeg stod midt ute på lina og var helt frosset fast... Mamma derimot, fløy lett som en plett gjennom alt sammen, det så hvertfall slik ut. Tøff dame, det må jeg si. 

Alt i alt var dette utrolig gøy og ikke minst utfordrende.. Hit MÅ dere dra altså! Og dersom du har høydeskrekk slik som er er du garantert ikke alene om det, vi møtte på hvertfall to andre med samme "problem". Man får en god innføring i hvordan utstyret funker av flinke instruktører, og før man blir kastet ut i jungelen med ulike hindre får man øve i en øvelsesløype. Nå skal jeg lese litt på Forbrukeradferd før Roy kommer hjem fra trening, jeg skal ta opp en eksamen rett før skolestart og da er det bare å øve... Ha en fin kveld♥ 

Har du noen gang klatret i en slik park før? Har du høydeskrekk? 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 20 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits