Emma Hulleberg

Julegavetips til henne

  • 12.11.2015, 20:27


Det er kun litt over en mnd til jul og for mange har kanskje julegavehandelen allerede startet. Jeg sier alltid jeg skal være ute i god tid, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å være akkurat i siste liten i år akkurat som i fjor. Jeg tenker å ta for meg gavetips til herre og henne i to forskjellige innlegg, er ikke det litt bedre da? Jeg synes ihvertfall at da blir det mer oversiktlig og ryddig ;-) Shall we? 

1 // 2 // 3 

En pysjamas, duftlys, parfyme eller et gavekort hos hennes favorittbutikk vil aldri slå feil, så dette er absolutt noe jeg vil anbefale å kjøpe hvis du vil være safe. En god hudkrem/rens eller en smakfull te vil nok ikke slå feil an det heller.. Når det gjelder parfymer vil jeg anbefale å luske litt i skjønnhetsproduktene til kjæresten/søsteren/moren for å finne ut hvilke dufter som blir foretrukket. Hvis jeg skal komme med mer konkrete tips vil jeg foreslå D&G No.3, Chanel Change eller en annen litt lettere duft til de yngre, mens til mødre eller bestemødre ville jeg anbefalt en litt mer krydret som f.eks. Gucci Guilty. 

4 // 5 // 6

Håper dette innlegget var til hjelp for noen der ute og at julegaveshoppingen blir hakket lettere i år. Ha en fin kveld videre skjønninger ♥ Innlegget for julegavetips til herrer vil nok bli postet i morgen så stay tuned. 

Emma

#julegaver #nellycom #coverbrands

 

Who to follow

  • 02.10.2015, 14:38


@ Instagram

Da var det duket for et innlegg hvor jeg anbefaler noen instagrammere igjen. Mener at jeg har gjort dette en gang tidligere, men jeg er ikke helt sikker, så da gjør jeg det igjen. Opptil hver eneste uke kommer jeg over nye instabrukere som jeg gjerne vil følge og jeg er vell oppe i rundt 3-400 stk som jeg følger nå. Aldri rekker jeg å få med meg alt som blir lagt ut, men alt til tilfeldighetene :-) Det som trekker oppmerksomheten min er fine, inspirerende bilder med en god blanding av personlige bilder og inspirerende bilder. Selv har jeg flere ganger prøvd å få "den perfekte feeden", men jeg har til slutt gitt opp, hehe.

Nummer 1 på listen er ingen andre ringere enn Kylie Jenner. Hallo, se på dama da, hun må da slå hvem som helst i bakken. Hun er mitt lille girl crush hehe 

Nummer 2 på listen må være @49kvadrat. Dette er en instagram propp full av interiør og lyse, fine og inspirerende bilder. Du må virkelig sjekke ut denne brukeren om du ikke allerede har gjort det. Det var moren min som tipset meg og jeg angrer ikke et sekund for at jeg trykket på 'follow'. 


Sist men ikke minst vil jeg anbefale dere å kikke ut @emilietommerberg. Hun skriver også en blogg som dere kan klikke dere inn på her. Mat, selfies, mote og moro er kun noen  få stikkord som beskriver profilen hennes. Verdt å sjekke ut. 

Emma

Har du noen instabrukere å tipse meg om? 

#instagram #follow #anbefalinger #kyliejenner #thekardashians

Låtanbefalinger

  • 01.10.2015, 21:38


God kveld ♥ Håper alle har hatt en helt strålende dag, det har ihvertfall jeg. Jeg har kommet meg hjem fra trening, hatt litt girl talk med bestevenninnen min og spist god kveldsmat, mmm. Men over til poenget.. Jeg går aldri en eneste dag uten å høre på musikk, takk til han (eller var det en hun?) som oppfant Spotify. De 99 kronene jeg betaler i måneden for å høre på så mye musikk jeg vil er virkelig verdt det. Jeg har laget en ny spilleliste med oppdaterte sanger som jeg liker i nuet og tenkte jeg skulle tipse dere om et par-tre av låtene, er ikke det greit da? Litt oppfrisking i spillelistene våre slår aldri feil.

Den jeg hører aller mest på må være Naughty Boy ft. selveste Beyonce med Runnin' (loose it all), alt ved den sangen er bare perfekt, og har dere sett musikkvideoen? WOW, jeg elsker den ihvertfall, det er den videoen som ligger over om noen skulle være i tvil. Det er også et par andre sanger jeg hører mye på for tiden og det er No Wyld - let me know og Troye Sivan - FOOLS. Om det skulle være noe interesse for å se spillelisten min finner du den ved å trykke her. 

Emma

#musikk #spotify 

Hvilke blogger leser jeg?

  • 27.08.2015, 15:44


Heihei :-) God torsdag. Nå er nok en uke snart over, tiden flyr bare unna.. Jeg må bare beklage at det ikke har kommet noen innlegg fra meg de siste dagene, men jeg ligger rett ut hjemme med feber, forkjølelse og intens kvalme. Nå har jeg tatt meg en lang dusj, fått i meg litt næring og endelig surra meg til å skrive et nytt innlegg til dere. I dag tenkte jeg at jeg skal dele hvilke blogger jeg leser fast. Det er ganske mange, men jeg kommer til å velge ut mine topp 3 som er de jeg klikker meg først inn på i løpet av dagen. Det som trekker oppmerksomheten min mot en blogg er innlegg med kvalitet, og det gjelder både tekst og bilder. Jeg liker gjerne å lese en god blanding av hverdag, humor, mote, mat og trening. Så de jeg leser fast er 

1. Marthe Borge

Marthe virker som en skikkelig sprudlende jente som ikke gjør ting halvveis. Her er det en god blanding av alt jeg har nevnt over. Hun skriver inspirerende, tar fine bilder, kommer med tips om både DIY, mat og mote for å nevne noen. Dette er den første bloggen jeg klikker meg innom og gjerne allerede i det jeg våkner og låser opp iPhonen. 


// Bilder lånt av Marthe Borge

2. StyleConnection

Det samme gjelder her. Om jeg skal beskrive denne bloggen med et ord så er det FARGER. Hello crazy! Kristin lyser opp en hver dag med sin sprudlende tilværelse og humor som virkelig skinner igjennom innleggene og bildene hun tar. Denne bloggen er bare et must å klikke innom. Jeg kan gjerne lese de samme innleggene om og om igjen, hehe...

3. Eirin Kristiansen

Wow, sier jeg bare. Lyse bilder, ikke altfor lange innlegg, klare budskap og inspirerende innlegg. Denne bloggen er bare fantastisk, også er jo bare jenta helt skjønn <3 Om du ikke allerede har vært inne å kikket på bloggen hennes syns jeg du skal gjøre det med en gang! 


// Bilder lånt fra Eirin Kristiansen

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits