Emma Hulleberg

10 ting å gjøre på en søndag

  • 12.04.2016, 11:59


Det er fortsatt en stund til helgen ringes inn og til søndag dukker opp, men jeg vil allikevel dele noen tips med dere om hva dere kan fylle denne dagen med. Det er faktisk en god del man kan gjøre dersom en tenker seg om et par ganger. Under bildet kommer jeg med 10 tips til ulike ting du kan gjøre, kanskje du blir litt inspirert og får noen ideer til hva du kan gjøre den kommende søndagen.


 

10 things to do on a Sunday

· · · ·

1. Gi garderoben din en detox.

2. Planlegg den kommende uken- alt fra måltider, skolearbeid, venninne-/kjærestetid til trening og søvn.

3. Ha et seriemaraton, gjerne sammen med noen du er glad i og setter pris på. Sett dere godt til rette i sofaen/sengen, hva enn du foretrekker, kryp under dyna og sett på favorittfilmen eller serien.

4. Ta søndagsvasken. Det er kanskje kjedelig der og da, men du vil garantert være glad for at du gjennomførte det og sette pris på en ren og pen leilighet når du er ferdig.

5. Gå deg en tur eller ta en treningsøkt, enten hjemme eller på treningssenteret. Du vil ikke angre, alle har godt av litt luft ;-)

8. Unn deg selv litt me-time og ha et hjemmespa. Du kan enten gjøre det alene eller kanskje du vil invitere noen venninner til å gjøre det sammen med deg?

9. Finn fram en god bok, kok opp kaffen/teen og sett deg ned for å lese. Vi kan ha godt av å gjøre noe annet enn å bare titte inn i skjermene dagen lang.

10. Mitt siste tips er å nyte dagen og bare slappe av. Ta et pust i bakken, tenk over hva som gjør deg glad og hva du setter pris på.

Kaushal Beauty

  • 12.03.2016, 21:23


K A U S H A L  B E A U T Y

God kveld ♥ Har dere hatt en fin dag? I øyeblikket har vi tatt en pause fra oppussing og derfor benytter sjansen til å oppdatere dere. I dag vil jeg bare tipse om denne youtuberen, hun er helt rå når det gjelder makeup og jeg får masse inspirasjon og tips, håper hun kan gi det til dere også. Nå venter vi på at Pizzabakeren skal komme med pizzaen vår, det er lov på en dag som dette ;-) Vi skrives i morgen, da har jeg et litt mer innholdsrikt innlegg på lur til dere. Nyt lørdagen og ha det gøy!

Jane the virgin

  • 01.03.2016, 22:29


Gjennom tiden har jeg sett nokså mange serier, faktisk nådde jeg til slutt et punkt hvor jeg hadde sett ferdig alle jeg ville se- the vampire diaries, pretty little liars, Dexter, KUWTK and you name it. Dette vil si at jeg har hatt en lang periode hvor jeg ikke har sett på noe som helst helt frem til nå. Har dere hørt om serien Jane the virgin? Vell, det hadde ikke jeg, så da begynte jeg å lese Netflixs oppsummering og fikk ikke så veldig godt inntrykk, men siden jeg kjedet meg begynte jeg å se allikevel. Det er jeg glad for i dag, fy søren for en bra serie, jeg elsker den! Mengder av drama og kjærlighet, midt i blinken.

Serien handler om Jane Villanueva som sverget på å forbli jomfru helt frem til ekteskapet. Hennes liv tar en gigantisk vending da hun blir gravid av den grunn at hennes lege feilaktig inseminerte henne under en kontroll. Jane står i valgets kval da Xiomara, Janes mor, som selv fikk Jane i svært ung alder er redd for at hun skal ødelegge livet ved å bestemme seg for å bringe barnet frem. Janes religiøse bestemor derimot, oppfordrer Jane til å bære frem barnet. Jane er også forlovet med Michael som ikke ønsker barnet siden det er en annens mann sitt. Den biologiske faren er en gift mann kalt Rafael Solano som er eieren av hotellet hvor Jane har jobbet i fire år.

Denne serien er altså fylt med latter, glede og sorg. Elsker dere disse kategoriene like mye som meg MÅ dere faktisk bare se denne serien, den er helt fantastisk. Kun et lite tirsdagstips fra meg ♥

Har du noen serietips til meg? 

#janethevirgin #tv2sumo #netflix 

Pukka Castor Oil

  • 25.02.2016, 12:07


Når jeg var yngre hadde jeg tykke og lange øyenvipper, men så fant jeg mascara, løsvipper og vippetang på markedet. Etter å ha vært altfor dårlig med å fjerne mascara og å pelle på øyenvippene helt automatisk når jeg kjeder meg har de virkelig blitt tynnere og kortere. Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut vippeserum, men da jeg er student har jeg ikke akkurat så veldig god råd til å kjøpe disse dyre serumene som skal få vippehårene til å vokse. Av den grunn gjorde søkte jeg rundt på nettet etter noen gode og billige alternativer og det var da jeg fant denne oljen fra Pukka som jeg nå skal teste.

Jeg gleder meg til å se om den gir resultater slik mange sier og vil komme tilbake med en vurdering til dere. Jeg vil bruke den i hodebunn, på øyenvipper og på øyenbryn :-) Håret blir jeg å behandle før jeg dusjer, mens vipper og bryn smører jeg inn før jeg legger meg da det får virket lenge. 

Oljen kjøpte jeg her, dette er ikke et sponset produkt, men kun en anbefaling fra meg til dere. 

Har noen av dere testet denne oljen?

#castoroil #beautyhacks #skjønnhet

5 ting du kan blogge om

  • 04.02.2016, 16:53


F U N  F A C T S

Mitt første tips til dere er å skrive et innlegg med fun facts om deg selv som leserne dine ikke visste fra før. Av egen erfaring har jeg lagt merke til at innlegg med lister og tips svært sjeldent slår feil. 

H A P P I N E S S  I S . . .

Hvilke ting setter du pris på her i livet? Skriv gjerne hva som gjør deg glad og motiver leserne dine. Når jeg leser blogginnlegg som er fylt med positivitet og glede tar jeg meg selv i å smile og blir i bedre humør, høres kanskje litt teit ut, men det er sant. Det er morsommere å lese godt skrevne, positive innlegg enn negative og klagete innlegg.  

    

T I ME  F O R  T I M E

Hva med et innlegg hvor leserne dine kan følge deg gjennom en hel dag? Et slikt innlegg kommer i morgen ettermiddag på bloggen min så vi får se hvordan det funker ;-)     

D I Y - D O  I T  Y O U R S E L F

Er du kreativ av deg så kanskje et "do it yourself" innlegg ville vært noe? Et DIY kan jo være alt mulig som hair hacks, make up hacks, tutorials, hjemmelaget skrubb, hjemmelaget interiør and so it goes. Det finnes uendelig med muligheter.

T I P S - T I P S - T I P S 

Tips, tips og atter tips! Personlig elsker jeg å få tips om ditten og datten og jeg vet at jeg ikke er den eneste som synes det er artig. Dette punktet kan jo minne litt om DIY og kanskje en idé kan være å lage et produkt og for så å tipse om det, det er jo verdt et forsøk er det ikke?

· · · ·

Håper dette var til hjelp for noen av dere blogglesere der ute dersom dere har litt skrivesperre.. Jeg setter hvertfall veldig pris på å finne slike tips dersom jeg står litt fast og har litt mangel på inspirasjon og motivasjon. 

 

Mine Spotify lister

  • 01.02.2016, 16:21


A L W A Y S  I N  A  R U S H

Dette er min alt-mulig-liste. Her er det sanger som er lagt til etter hvilket humør jeg er i og derfor passer denne listen til uansett hva man gjør. Det er ofte denne listen jeg hører på til hverdags, på reise, på skolen osv. 'Always in a rush' blir også oppdatert titt og ofte med nyere sanger eller gamle klassikere som jeg husker fra barndommen. Musikken på denne listen føler jeg liksom er litt meg. Min nåværende favorittsang som nylig er blitt lagt til her er Book Of Love - Felix Jaehn ft. Polina

? ? ?

K I C K  A S S

'Kick ass' er den listen jeg hører på når jeg er på trening, gjerne på vei til trening også for å liksom "bli litt klar" og manne meg opp til å trene så svetten renner! Her er det gamle og nye sanger i alle sjangre, gjerne med god bass og rask rytme. Jeg elsker denne listen også, rett og slett. Den sangen som motiverer meg mest når jeg er på trening må være Open Wide - Calvin Harris, Big Sean.

Top 4 Instagram accounts

  • 30.01.2016, 16:19


@linnjacobsson

Er det en dag jeg søker inspirasjon til nye treningsøvelser eller bare vil scrolle igjennom lyse, klare og fine bilder er dette brukeren jeg klikker meg innom. Linn legger ut både videoer og bilder hvilket gir meg det lille ekstra av inspirasjon på denne fronten. 

@eleosebastiani

Mote, Paris, reise, quotes og bilder av henne selv. Denne dama må dere bare følge.

@veraberg

@vakrehjemoginterior

Dersom jeg søker ny inspirasjon eller bare vil drømme meg bort i den gigantiske interiør verdenen er dette brukeren jeg klikker meg inn på. Det er opprinnelig et magasin, men jeg er altfor flink til å glemme å lese bladene når jeg har de hjemme. Like greit å bare få bildene rett på mobilen ;-)

Håper dere likte innlegget og kanskje fikk dere tips til hvor dere kan hente litt inspirasjon også :-) 

Emma

Hvilke Instagram-brukere er dine favoritter?

 

 

 

 

Ønsker du en billigere hverdag?

  • 16.01.2016, 16:08


Vell, det gjør ihvertfall jeg og derfor har jeg samlet mine beste tips for å kunne oppnå dette. Dere har sikkert hørt disse metodene for å spare penger tidligere, men en påminnelse slår jo aldri feil. Jeg er en ekspert på å bruke penger, det kan jeg godt være den første til å innrømme og derfor har jeg et mål om å kunne klare å følge hvertfall et eller to av tipsene jeg skal dele med dere nå. Delmål dere, små delmål for å kunne nå hovedmålet.

1. Bor du for deg selv eller handler du din egen mat? Prøv å holde deg til å handle inn for en uke av gangen én dag i uken. Det ser kanskje ut som at du bruker ekstremt mye penger der og da, men hvis du regner ut hvor mye penger du bruker i uken på mat så er det kanskje ikke så mye allikevel? 500 kr der og 200 kr der blir mye til slutt.

2. Ikke ta med deg bankkort eller kontanter overalt- da har du heller ikke mulighet for å bruke noe. Dersom en har med penger overalt vil det være tusen ganger lettere å gjøre impulskjøp og kjøpe ting du ikke trenger eller kun ønsker deg der og da.. Dersom du har bestemt deg for å kjøpe noe så tenkt hvertfall igjennom om du virkelig trenger det!

3. Sett deg opp et budsjett for hver mnd. Det trenger ikke være noe fancy, men slik at du har en oversikt over hvilke utgifter du har, hvilken inntekt du har og hvor mye du har igjen til slutt som du kan bruke eller sette på en sparekonto. Dette fører meg dirkete over til neste punkt. 

4. Ha en brukskonto og en sparekonto, kanskje du også skulle opprettet en BSU? Hver gang du får lønn/stipend/lommepenger sett av så mye som du har mulighet til fra brukskonto til sparekonto, 1 kr, 20 kr eller 500 kr- noe er bedre enn ingen ting i lengden. Når du skal kjøpe bolig i framtiden vil du være så glad for at du gjorde dette når du var yngre. 

5. Ta med deg matpakke på skole/jobb! Dette sparer du sååå mye på istedenfor å svi av 50 kr hver eneste dag i kantina eller på butikken. Ouch, denne forskjellen har jeg virkelig merket etter jeg begynte med å ha med mat hjemmefra. Om du har dårlig tid om morgenen slik som jeg så kan du lage lunsjen din kvelden i forveien- den holder seg like fint i kjøleskapet til neste dag. 

Emma

Har du noen gode tips å dele med meg? 

#penger #sparing #økonomi #hverdag #blogg

Emma tipser - personlig almanakk

  • 14.01.2016, 14:31


Struktur og orden er to ting jeg setter pris på i hverdagen. For å gjøre dette lettere for meg selv har jeg derfor bestilt meg en personlig almanakk hos personligalmanakk.com hvor jeg skribler ned alt jeg kommer over og alle avtalene mine- alt fra skole, jobb og trening til handlelister, venninne-/kjærestetid og familiemiddager. Har jeg ikke skrevet ned noe skal man ikke se bort ifra at det går i glemmeboksen, jeg er sååå glemsk av meg så jeg må rett og slett bare skrive det ned. Denne boken sjekker jeg hver eneste dag og den er også med overalt tilfelle jeg planlegger noe der og da! I tillegg kan man designe den akkurat slik man vil, noe jeg virkelig setter pris på, da blir det liksom et litt mer personlig preg over den. Håper dette tipset var til hjelp for noen der ute, mange vet sikkert at dette er lurt fra før av, men da har dere hvertfall fått en liten påminnelse ;-) (Dette er ikke sponset/reklame, kun et tips fra meg som kanskje kan hjelpe dere også).

Emma

Har du en slik planlegger eller kanskje du ønsker deg en? 

#personligalmanakk #tips #inspirasjon 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits