Emma Hulleberg

Oldie but goldie

  • 29.05.2016, 19:43
♦ AN OLD BUT GOLD OUTFIT ♦

PANTS - BIK BOK

JACKET - ONLY

BAG - MICHAEL KORS

SHOES - BIANCO

BLOUSE - GINA TRICOT

Nelly wanties

  • 09.03.2016, 14:32


Denne ukens wanties består av skinn, suede og høye heler, jeg elsker hvert og ett av disse plaggene. Nelly har for mye fint om dagen og det er så synd at lommeboken ikke strekker til når man først finner noe man vil ha.. Kan tippe det er flere der ute som kjenner seg igjen i det? Våren er ikke kommet helt enda, og av den grunn er det ikke mye klær jeg har handlet til denne årstiden. Men selv om det fortsatt er vinter hindrer ikke det meg i å drømme meg bort i lette plagg, fine sko, vesker og tilbehør- det er sååå mye fint der ute :-) SORT VESKE  MICHAEL KORS VESKE  HØYHELTE SANDALER  BEIGE THIGH HIGH BOOTS  SKINNBUKSE  BODY  SUEDE SETT

♥ ♥ ♥

Senere i dag har jeg planer om å dra en tur til byen og deretter på trening. I dag står lår og rumpe for tur, jeg gleder meg til å kjenne det brenne i musklene, har virkelig et hat-elsk-forhold til det der altså. Vi blogges senere, dersom dere har noen ønsker til innlegg så legg gjerne igjen en kommentar, jeg står litt fast om dagen og føler jeg skriver det samme om og om igjen.

#nelly #mote #skjønnhet 

 

Wanties for spring 16

  • 01.02.2016, 21:20


 

1 // 2 // 3 // 4 // 5 //


7 // 8

God kveld fininger, har dere hatt en fin dag og en ønskelig start på den nye uken? Jeg håper hvertfall det på deres vegne. Dere legger igjen de fineste kommentarene for tiden og det setter jeg veldig stor pris på♥ Selv har jeg vært å operert stortåa (haha ja) og dopet meg på smertestillende, stakkars de rundt meg fram til jeg er bra igjen sier jeg bare. "Kan du hente det for meg? Kan du gjøre det for meg? Det gjør så vondt...". Anyways, ikke det dette innlegget skulle handle om. 

En gjennomført garderobe er etter min mening bestående av gode basics og plagg som kan fortelle noe om din historie og hvem du er som person. For meg bør det også være klesplagg som har god kvalitet og varer lenge selv ved mye bruk. Ovenfor ser dere min ønskeliste, det er mange kjoler as always, men jeg bare elsker kjoler og man kan style de opp og ned så mye man bare vil- perfekt! Dersom jeg måtte plukket ut noen av tingene fra ønskelisten må det være nr. 1, 5, 7 og 8 ;-) 

Noe du syns var fint? 

New Year's Eve

  • 31.12.2015, 12:30
. . . PREPARING FOR NEW YEAR'S EVE

I dag er det årets siste dag og jeg ser virkelig fram til et nytt år med nye muligheter, det skal bli fantastisk.. Jeg er så ferdig med 2015! I dag startet R og jeg dagen med å spise en god frokost og se på Home Alone som gikk på TV. Dagen i dag kommer til å gå i et så her er alt lagt fram og klart. Antrekk er tatt fram, maten skal straks lages og så er det bare å hoppe i dusjen og ordne seg før vi drar avgårde. Det blir et stramt tidsskjema, men det kommer til å bli bra uansett. Gleder meg til å feire det nye året med gode venner :-) 

Emma

Hva er dine planer for årets siste dag? Er du klar for et nytt år? 

Hjemmestrikk

  • 09.11.2015, 11:15


God formiddag Håper alle har fått en knall start på den nye uken vi nå er gått inn i. Dagen min består av kakao og forberedelser til individuell eksamen. Jeg har også på meg den nye genseren mamma har strikket til meg, den er bare så varm, komfortabel og myk, jeg får ikke sagt det nok- akkurat hjemmestrikket genser skal være. Jeg viste dere den knapt i går, men jeg syns den fortjener et helt eget innlegg med fokus på den hihi.

Litt senere i dag går tur til byen med kjæresten og da skal jeg prøve å få sneket inn noen outfit bilder til dere i samme slengen, deretter skal jeg på trening. På mandager er jeg alltid på Cardio Step & Strength på Elixia, syns denne timen er så bra- har du medlemskap på Sats Elixia syns jeg du burde teste den ut på ditt senter (eller et annet), hvis ikke kan du jo kanskje ta en prøvetime ;-)

Emma

#skappelgenser #mote 

Lene Orvik Collection

  • 16.10.2015, 23:45


Hvilken dag er det i dag? Hvilken dag er det i dag? Det er FREDAAAAG. I dag har jeg jobbet hjemmefra med eksamen og jeg kjenner på kroppen at det virkelig trengtes. Pendling og mye arbeid tar på humør og energi til å gjøre andre ting. I går var jeg innom Bik Bok i Karl Johan og fikk dratt med meg favorittsettet mitt fra den nye kolleksjonen til Lene Orvik. Her har dere noen bilder av det, syns bare det var sååå fint og jeg har lenge hatt lyst på noe rødt, men jeg har aldri funnet det perfekte. Nå kan letingen endelig stoppe. Jeg trodde at butikken skulle være nesten tom for hele kolleksjonen, og tro meg det var ikke mye igjen, men så kom jeg inn å så at det hang en del igjen der. Jeg tenkte "det er garantert bare størrelsene som ikke passer meg igjen", men der tok jeg jaggu feil. Nå er jeg et skjørt og en blazer rikere, som passer perfekt og ser helt fantastisk ut. Wiii  Har du noen favoritter fra #leneorvikcollection? 

Emma

Hello October!

  • 01.10.2015, 15:30


Oktober, velkommen skal du være ♥ Høsten har allerede sneket seg inn på oss, men nå kan vi endelig si den er i gang for fullt. Hittil har 2015 bare flydd unna og jeg skjønner virkelig ikke hvor alle månedene og dagene er blitt av... Men vi får se på det positivt for det sier vell noe om at jeg har nok på agendaen, hehe. Høsten er en av mine favoritt årstider, man kan sitte inne med god samvittighet, pakke seg inn i store deilige gensere, myke pledd, se en film på Netflix og drikke en kopp kakao.. I dag har vært nok en dag som er blitt tilbragt på skolen, men nå er jeg endelig hjemme før det bærer videre på trening. Jeg har også begynt på et nytt prosjekt jeg vil vise dere senere, men nå må jeg virkelig gå.. Ønsker dere en fin kveld videre :-)

Emma

#høst #oktober 

Fall Fashion

  • 22.09.2015, 15:06


FALL: COLD AIR, PRETTY COLORS, WARM SWEATHERS AND HOT CHOCOLATE  


Her // Her // Her

Her // Her // Her

Høsten er her, og etter min mening er det er ingen ting bedre enn å pakke seg inn i en myk og varm ullgenser med en varm kopp te eller kakao. Mmm ♥ Med dette tenkte jeg å vise dere mine wanties for høsten 2015. Jeg trenger virkelig en varm jakke jeg kan pakke meg inn i på vei til skolen, og endelig har jeg funnet den perfekte. Den sorte i midten ovenfor er min favoritt. For meg er det viktig at jeg har plass til en tykk genser under uten at det klumper seg og blir ubehagelig å ha på.. Jeg ønsker meg også et skinnskjørt. Se for dere det perfekte skinnskjørtet med en strikket genser, sneakers og et deilig skjerf.. Jeg elsker høsten, men det skjønte dere kanksje. Ha en fin kveld videre fininger. 

Emma

#mote #fall #fashion

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits