Emma Hulleberg

Bacheloroppgave

 • 21.03.2017, 12:29


Hei, 

Skriver for tiden bacheloroppgave og er i gang med siste innspurten på Høyskolen Kristiania, derfor har det blitt lite tid til bloggen den siste tiden (året). I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere litt om hva det er vi skriver oppgave om. Kanskje det kan være til inspirasjon for noen andre der ute som skal skrive bacheloroppgave neste vår eller bare at noen har interesse av å lese dette :-) 

I løpet av de tre årene på skolen har partneren min og jeg tilegnet oss en større interesse for sosiale medier og hvordan bloggere har innvirkning på forbrukerne, altså dere blogglesere/ instagram-brukere og så videre. I oppgaven ser vi på hvordan feks markedsavdelinger kan dra nytte av en lesers tillit til bloggerne. Vi ser også på hvilken effekt bloggerne har på unge kvinners motivasjon for å kjøpe et produkt. Akkurat nå er vi inne i intervjuprosessen og samler inn data for å kunne fullføre oppgaven vår. Vi gleder oss veldig til å jobbe videre med å skrive selve drøftingen og finne et svar på problemstillingen vår. Det er et spennende tema altså! Ganske sikker på at jeg kunne skrevet meg ihjel. Så mitt tips til dere som skal skrive en slik oppgave senere, velg et tema du syns er gøy og spennende å skrive om. Da blir alt så mye lettere, jeg lover. 

Masse lykke til til alle dere andre studenter der ute som også skriver oppgaver og er midt i eksamensperioden. Om dere vil, fortell meg gjerne hva dere skriver om, det er alltid gøy å høre ♥

YELLOW

 • 29.05.2016, 18:58


· TOTALLY HOOKED ON YELLOW ·

God søndag :-) Har dere hatt en fin helg? Min har vært fantastisk, jeg har virkelig hatt et etterlengtet avbrekk fra eksamenslesingen. Fredag formiddag dro jeg og mamma inn til Oslo hvor vi shoppet og var litt turister i egen hovedstad. Da vi ankom byen startet vi dagen med en lunsj på Creperie de Mari i Torggata før shopping og spasertur gjennom Vigelandsparken stod for tur. Det ble ikke så mye med meg hjem, men fikk med meg denne dritkule (!) kjolen og brillene og en annen skjortebluse som jeg blir å vise dere i et annet innlegg. Jeg har helt dilla på gult om dagen og da jeg så denne kjolen var jeg solgt. Den er egentlig helt løs, men med et belte i livet, sorte strømper, skinnjakke og noen kule boots syns jeg den ble enda finere. 


Da fredagskvelden kom dro vi tilbake til hotellet for en kjapp fiks før vi hadde bord på Hanami på Tjuvholmen. Der var det helt fantastisk- alt var virkelig helt topp! Utsikt, mat, vin og service. Vi fikk servert røkt kveite, edamamebønner og annen sushi med en yummy hvitvin til. Dit skal jeg tilbake en eller annen gang. Når lørdagen kom var det tid for hjemreise og på kvelden var det feiring av en kompis som stod for tur. Antrekket for kvelden ble selvfølgelig den gule kjolen som dere ser på bildene over. I dag har jeg og R vært i dåp til kusinen min og nå skal jeg straks lese litt pensum igjen. Onsdag er den siste eksamenen og etter den går jeg til sommerferie! Søndagen samme uke reiser jeg til Rhodos og da lover jeg dere masse bilder og blogginnlegg, det blir bra vell? 

 

Det eneste jeg gjør...

 • 18.05.2016, 22:41


... for tiden er å lese, skrive, sove, spise, lese og pugge notater. 
Rekker såvidt en dusj og å tenke på noe annet enn alt pensum, haha!

The glory life som student på høyskolen- over 1000 sider har hjernen allerede kommet seg igjennom og over 500 gjenstår. Vil jeg noen gang komme meg igjennom dette? Jada, jeg gjør vell det. På den positive siden har jeg kun én eksamen som gjenstår å fokusere på før det er sommerferie og det skal bli så godt. Dette semesteret har vært utfordrende, lærerikt og spennende siden jeg har hatt valgfag litt utenom det jeg egentlig studerer, men allikevel blir det godt å kunne koble av for noen måneder og kun fokusere på jobb. Ingen bøker og tråkige forskningsartikler. 

Det var godt å få blåst ut litt eksamensfrustrasjon! Nå skal jeg skrive ferdige notatene fra kapittelet jeg holder på med og så hoppe til sengs. Måtte dere få en fin torsdag i morgen ♥ 

Emma

#eksamen #høyskolen #HR #personalledelse #arbeidsrett #høyskolenkristiania

17. mai

 • 17.05.2016, 21:03


17. mai er ikke en vanlig dag. Denne dagen er Norges bursdag og for meg betyr nasjonaldagen en rekke ting som jeg skal fortelle dere i dette innlegget. Ellers? Har dere hatt en fin dag fylt med glede? Det har ihvertfall jeg hatt. Min 17. mai har vært topp og jeg har feiret med både familie og venner, spist både kaker, is og pølser og kost meg med de jeg er glad i. 17. MAI FOR MEG ER Å...

♥ ♥ ♥

Spise is, kake og god mat

Ha det hyggelig med de man er glade i 

Ha på meg bunaden min

Se andre gå i 17. mai tog

Stresse. Ja faktisk, det er mye vi skal rekke denne dagen og ikke minst alle forberedelsene man skal gjøre før dagen kommer

Champagne

Feststemte og glade mennesker hvor en du går

Emma

 

  

Oh snap! #3

 • 18.04.2016, 13:33


Happy Monday, har dere hatt en fin helg? I dag tenkte jeg skulle sette sammen mine siste stories fra Snapchat og vise dere som ikke allerede følger meg. Det er kanskje ikke så sykt spennende å lese om/se på, haha, men vet at for noen faller disse innleggene i smak. Ikke har jeg rukket eller hatt muligheten til å knipse noen bilder til dere heller, vi hadde fest i helgen og jeg holder enda på med å rydde! Det får bare være.

S N A P C H A T @emmahulle

· · · · · ·

Nå må jeg hive meg rundt og fortsette med det jeg holder på med. Skole, lekser, rydding, vasking, eksamen... Vi skrives senere skjønninger♥ Håper dere alle en fin uke, måtte den bringe det dere ønsker.

Insta lately

 • 31.03.2016, 12:43
· M Y  L A T E S T  I N S T A G R A M  P O S T S ·

@EMMAHULLEBERG

Hei dere ♥ Beklager min lille bloggpause som absolutt ikke var planlagt, men det er mye som har okkupert tiden min i det siste og derfor har bloggen blitt litt nedprioritert. Av samme grunn har jeg heller ikke hatt anledning til å ta noen bilder og derfor har jeg valgt å vise dere mine siste bilder på Instagram her i dag. Følger dere meg forresten? Der oppdaterer jeg en del hyppigere enn her. Håper dere hadde en fin påskeferie og at dere har hatt en fin, ny uke så langt- det har hvertfall jeg. Jeg er ferdig med kurset Coaching på skolen og har begynt på et nytt som heter Personalledelse og rekruttering, her lærer vi mye lover og regler for hvordan en sjef skal være sjef på lovlig vis og hvordan man skal takle ulike situasjoner. SPENNENDE! Nå skal jeg runde av bablingen min og lese litt lekser, sjekke selvangivelsen min og dra i stallen før valpekurs i kveld. Vi skrives senere. 

5 positive ting med denne dagen

 • 16.03.2016, 22:11


♥ Jeg har planlagt masse venninnetid for den kommende helgen, wii jeg gleder meg :-D

♥ Nye og friske, gule blomster er endelig i hus og pryder stua vår. Starter påsken litt tidligere jeg eller så er den jo bare over noen få dager...♥ Enda en dag med perfekt vær og vårstemning. Blå himmel, 16 varmegrader, fugler som kvitrer og Aladdin løpende rundt i hagen.

♥ Jeg har tatt med meg Macbooken og pensum ut på verandaen for å skrive eksamensoppgaven min. Må jo nyte finværet når det først er her og det blir for dumt i mine øyne å sitte inne hele dagen. Har du noe du må gjøre og du har muligheten til å ta det med ut så bare gjør det! Litt frisk luft er aldri feil.

♥ Jeg og R har også planlagt hva vi skal gjøre videre med garderoben. Vi har jo kun malt veggene og gulv og tak gjenstår, men til helgen skal vi gjøre siste rest av oppussing ogsååå er det bare å kjøpe inn møbler og interiør, min favorittpart. 

Hva har du gjort i dag?

Uken som gikk..

 • 14.03.2016, 12:15


God mandag dere, har dere hatt en fin start på dagen? Mange av dere er kanskje på skole og jobb når jeg tenker meg om, jeg selv har selvstudier siden jeg har eksamen i morgen. Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, men da lå jeg rett ut på sofaen med tidenes hodepine så jeg orket ikke å åpne Macen en gang. Håper dere kan tilgi meg for det ;-)

Ukens høydepunkt... Det er spesielt en hendelse som jeg setter veldig pris på og det var turen til Alby med familien, det var så koselig ♥ Ellers har vi kommet mye lengre på rommet vi pusser opp og det er veldig moro.Ukens sang... Det er to sanger som stadig har gått på repeat og disse er 1. CLMD, Astrid S - Dust og 2. Fedde Le Grand, Erene - Immortal (Original Mix).

Ukens Instagram... Denne uken har jeg blitt bitt av interiørbasillen og har scrollet meg til bunns i to profiler jeg likte veldig godt, disse er @lenes0rensen og @karinevadset. Dersom dere er like glade i interiør som meg og stadig er på jakt etter ny inspirasjon må dere bare sjekke ut disse. Love'em.

// Bilder lånt av @karinevadset


// Bilder lånt av @lenes0rensen

Ukens nedtur... Jeg har ikke fått trent på langt nær så mye som jeg har ønsket, har kun blitt to økter på Elixia og en dag i stallen. Men skal garderoben vår noen gang bli ferdig så har vi rett og slett prioritert den de siste dagene, veggene er ferdig malte, taket skal gåes over, nytt gulv skal legges og møbler skal skrues sammen.

Hvordan har deres uke vært?

Walking in the woods

 • 11.03.2016, 17:01


Endelig er det fredag igjen og hva betyr det? Jo det betyr helg ;-) I dag startet jeg dagen med en tur til Alby med mamma, mormor, morfar og hundene rundt lunsjtid. Her gikk vi en fin tur i skogen for å lufte Linus og Aladdin før vi gikk inn på kafeen for å spise en god lunsj. Deretter bar det hjem til mamma for å prate enda litt mer og kose oss i hverandres selskap. Tusen takk til familien min for en fin dag ♥I  A M  T H A N K F U L  F O R  T O D A Y
? ? ? ?

I kveld blir det taco og idol før vi fortsetter med oppussingen på gjesterommet. Gleder meg til det blir ferdig, det kommer til å bli sååå bra! Håper dere har hatt en fin dag og koser dere i helgen. Vil også takke dere for så fine tilbakemeldinger i det siste, det setter jeg pris på.

Hva er dine planer for helgen?

Planning

 • 07.03.2016, 11:17


Happy Monday ♥ Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvilke farger jeg har fundert på i flere dager. Jeg syns absolutt alle er fine og har derfor stått i mellom valgets kval. Skal vi ha en kontrastvegg? Skal vi male det helt lyst? Skal alle veggene være i en mørk farge? Jeg har blitt helt svimmel fordi jeg er så ubesluttsom, haha. Tidligere i dag var jeg å handlet maling, kan dere gjette hvilken farge jeg gikk for? Gleder meg til å la dere følge prosessen fra et roterom til en garderobe. Det er mitt og kjærestens første oppussingsprosjekt så gleder meg til å se hvordan dette vil gå. I dag begynner rivingen av et gammelt veggskap for at vi skal få mer plass, der vil vi ende opp med å ha en PAX-løsning fra Ikea. Siden vi har skråtak vil vi også lage våre egne løsninger som jeg ser frem til å vise dere. 

Håper dere ikke har noe imot all denne oppussingspraten, men dette er bare så gøy. Dere får si ifra hvis det blir for mye ;-) Nå skal jeg sette meg ned med pensum, snart er det eksamen igjen. Wish me luck, vi skrives senere. 
 

10 fun facts om meg

 • 05.03.2016, 11:15


1. Jeg finner aldri ting når jeg først trenger de og roter alltid bort mobilen min. I løpet av dagen har jeg nok spurt hvor den er rundt 20 ganger. Oops!

2. Jeg prøver stadig å få en fin og ryddig "feed" på Instagram, men blir aldri fornøyd og gir opp gang på gang. Har mistet tellingen på hvor mange ganger det har skjedd til nå. Per dags dato ser den helt kaos ut med alle slags bilder jeg liker. 

3. Jeg elsker å tagge venner i videoer og bilder på Facebook og Instagram. Tipper jeg ikke er alene om dette? 

4. Jeg er så utrolig ubesluttsom på visse ting. Vil dere ha et eksempel? Vi er i gang med å pusse opp det ene rommet i leiligheten vår til et walk-in closet, men jeg klarer altså ikke å bestemme meg for maling til veggene, lister og om jeg skal beholde tregulvet i ordinær farge eller male det hvitt. Åååh, egentlig så vil jeg bare ha alle fargene jeg elsker overalt. Mest sannsynlig ender jeg sikkert opp med å male alle veggene i hele leiligheten med de ulike fargene jeg har plukket ut.

5. Jeg elsker å pusse opp, gjøre om og å kikke i interiørmagasiner etter inspirasjon, men jeg hater å rydde. Nice kombinasjon, Emma!

6. Noe av det beste jeg vet er å sette meg ned i sofaen etter en lang dag med et mykt teppe og favorittserien rullende på skjermen. TV-serier er min største guilty pleasure og jeg ender opp med å glemme å gjøre alt jeg skal så og si hver gang. 

7. Jeg opprettet min første blogg i 2009 og siden har blogget av og på i følge med lyst og motivasjon. 

8. Jeg elsker å slumre om morgenen selv om jeg vet at jeg ender opp med dårlig tid slik at jeg må springe ut av døren. 

9. Er det noe jeg virkelig ikke liker er det å ta telefonen når ukjente nummer ringer meg. Å ringe et nytt nummer er sjeldent noe problem, men jeg blir helt skjelven av å ta telefoner fra noen jeg ikke vet hvem er... Jeg klarer det bare ikke, er jeg den eneste? Haha. 

10. Jeg er skikkelig hønemor ovenfor Aladdin (valpen til meg og R). Jeg er så redd for at noe alvorlig skal skje med han, tenk om han setter noe i halsen eller har vondt noen plass :-( Jeg hører og legger merke til den minste bevegelse/lyd han lager. #overbeskyttende

Latest insta

 • 04.03.2016, 23:53
I N S T A G R A M @emmahulleberg

Happy friyay! Har dere hatt en fin dag? Helgen er endelig her, etter en uke som har føltes uendelig lang. Har ikke så mye å dele i dag dessverre, så derfor legger jeg ved litt egenreklame for instagramen min :-) I morgen går turen til Oslo, da skal jeg og R med et vennepar på konsert (wow, det hørtes voksent ut??). Ønsker dere en fin helg, måtte den bringe det dere ønsker. 

Rise and shine

 • 02.03.2016, 11:43

· G O O D  M O R N I N G  S U N S H I N E ·

God formiddag solstråler ♥ Har dere hatt en fin start på dagen? Jeg trodde våren endelig var på vei, men så våknet jeg til en bakke dekket av hvit snø og kuldegrader i dag, det stakk litt inne i meg faktisk... Etter dette innlegget er publisert går turen til venninnen min for bursdagslunsj, hun har bursdag i dag og det må jo feires med litt venninnetid :-) Gleder meg til å vise henne gaven, she's going to love it! Vi skrives senere fininger, nå må jeg kaste meg rundt og kjøre. 

6 ting som gjør meg glad

 • 25.02.2016, 16:00


Å ha masse inspirasjon og være inspirert. Dette er fantastisk! Bloggen blir bedre, jeg blir i bedre humør og jeg blir rett og slett bare skikkelig glad :-) 

Når familien, venner og kjæresten min har det bra. Dette gjør meg virkelig lykkelig, har noen av de jeg er glad i det vondt har jeg det vondt. Familie og venner er så utrolig viktig. 

Blå himmel, sol, kvitrende fugler, plussgrader. Trenger jeg å si noe mer? Lukten av nyklippet gress og våt asfalt er også noe som gjør meg glad, måtte bare nevne det. Sett pris på de små tingene i livet, det er viktig. 

Når sminken og håret er on fleek. Jeg er vell ikke den enste jenta som blir i godt humør når sminken og håret bestemmer seg for å samarbeide? Hehe. 

Aladdin. Min vakre lille pøbel, han er babyen min og jeg elsker han. Det er så koselig å ha litt liv rundt seg, dyr gjør så mye. Det er jo bare så koselig og søtt når han venter ved døra når jeg kommer hjem fra skolen/jobb og når han legger seg på fanget mitt for å bli klødd på magen. Lille vakre nurket, snart skal vi på valpekurs også, det blir spennende...

Å være i stallen. Det er så fantastisk å endelig ha fått tilbake hobbyen sin. For en del år siden sluttet jeg med hest pga. manglende tid, men nå har jeg endelig kommet i gang igjen. Jeg låner en ponni hver torsdag som jeg kan stelle og ri, elsker det. Faktisk så går turen til stallen så fort dette innlegget er skrevet ferdig (dette er et forhåndsskrevet innlegg). 

Eksamensprat og vinterferie

 • 22.02.2016, 15:15


Hei mandag! Ny uke, nye muligheter og nye gjøremål. Denne uken har jeg gruet meg til lenge for på fredag tar jeg som sagt opp en eksamen, i et fag jeg syns er nokså vanskelig. Bedriftsøkonomi, har noen av dere hatt det? Isåfall skjønner dere kanskje hva jeg snakker om. Dagen i dag har kun bestått av lesing og regning og det kommer nok de tre neste dagene til å gjøre også. Imens er det bare å tenke positivt, dette kommer sikkert til å gå mye bedre enn hva jeg tror. 

Senere i kveld går turen til Elixia for en styrkeøkt hvor overkroppen skal få kjørt seg. Det gleder jeg meg til, litt avkobling fra puggingen er alltid kjekt :-) Håper dere har fått en litt bedre start på dagen enn hva jeg har- mange av dere har kanskje vinterferie nå? Den må dere virkelig nyte, gjerne litt ekstra for meg også.

Aladdin says hi

 • 13.02.2016, 14:58


Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

· I  L O V E  Y O U ·  

I dag våknet vi nok en gang til en bakke dekket av hvit puddersnø og jeg som trodde den endelig var borte for godt, så feil kan man altså ta hehe. Før den første lufteturen var det bare å ta på genser og sokker så Aladdin ikke skulle fryse, lille gull tåler jo ikke kulden så godt. Er så morsomt når vi er ute på tur og han løfter potene forsiktig opp fra den kalde bakken ♥ Senere i kveld kommer noen venner av oss over og så får vi se hva kvelden bringer. Vi blogges senere, ønsker dere en topp lørdag. 

Pink roses

 • 03.02.2016, 12:38


Friske blomster er et must for meg i hjemmet og etter jeg opererte har besteforeldrene mine og svigers kommet med vakre blomster som har falt rett i smak. Blant annet disse rosene står å pryder stuebordet vårt og de er bare såå fine (og rosa hihi) ♥ I vinduene har vi noen grønne planter og til sammen gjør dette at leiligheten dufter utrolig godt, mmm. Foten min begynner å bli bedre og gjør ikke like vondt som de par første dagene etter operasjonen, det er fint siden resten av uken egentlig er full av planer... Jeg får bare sørge for å ha med Paracet og Ibux over alt og holde beinet høyt ;-) 

Er du glad i blomster?

Follow me

 • 02.02.2016, 12:45


Sosiale medier er en stor del av min hverdag. Nå tenkte jeg å dele mine bloggrelaterte sosiale media profiler med dere da bloggen gjerne ikke blir oppdatert like ofte som for eksempel Instagram og Snapchat (deler dessverre ikke denne da den er privat). 

· · · 

F A C E B O O K

På Facebook publiserer jeg en link til mine nyeste innlegg, samt temaer og diskusjoner som står meg nært slik at jeg lettere kan få en god dialog med dere lesere. Håper dere vil følge meg her, hadde vært gøy å bli mer kjent med dere. I N S T A G R A M

Kjære, kjære Instagram, jeg er helt avhengig av deg. Her publiserer jeg bilder fra min hverdag og det som opptar meg- ja, dere vet jo hva det går ut på så jeg trenger kanskje ikke nevne det? Brukernavnet mitt er 'emmahulleberg' dersom dere vil trykke på follow. B L O G L O V I N

@emmahulleberg

Her postes blogginnleggene mine, i likhet med Facebook, dersom du vil se hvilke innlegg som er postet på en mer oversiktelig måte. Jeg bruker det ikke så ofte, men en gang i blant. 

W E ♥ I T

@emmahulleberg

Instagram og Weheartit er de to inspirasjonskildene jeg sverger til. Til forskjell fra Instagram hvor jeg følger brukere og får inspirasjon fra hva de legger ut bruker jeg Weheartit til å scrolle igjennom tusenvis av bilder og hvor jeg søker igjennom ulike hashtags. På Weheartit finner jeg ofte inspirasjon i klesveien og interiørmessig. Under ser dere noen av bildene jeg har trykket "love" på :-)Hva heter du på sosiale medier? 

30 q&a

 • 30.01.2016, 20:31


1. Hvor gammel er du? Jeg er 20! 

2. Hvor høy er du? 162 centimeter. 

3. Stjernetegn? Skytten. 

4. Når står du opp i hverdagen? Hvis jeg skal på skolen så står jeg opp 05:45, men dersom jeg ikke har undervisning og bare er hjemme så pleier jeg å våkne rundt 9-10 eller når Aladdin blir tissetrengt og vekker meg fordi han må gjøre sitt.

5. Studerer du? Yes I do. Markedsføring og salgsledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo. Har lagt merke til at det snurrer en reklamefilm for skolen på TV om dagen, den var kul. Har dere sett den?

6. Favorittsang akkurat nå? Vanskelig! Tror ikke jeg har noen akkurat nå.. 

7. Har du tatoveringer? Ja. Har en quote mellom skulderbladene på ryggen :-)

8. Hva var det siste du spiste? Pizza. 

9. Hva var det siste du drakk? Bris, den grønne. Supergod!

10. Har du noen dyr? Jeg og kjæresten har verdens skjønneste lille pøbel av en chihuahua. Aladdin heter han. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Er jo det nå da, hihi ♥

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Rosa. 

13. Hva hører du på akkurat nå? Fotballkommentatorer på TV...

14. Er det noen du savner? Njaa. Savner jo familien min som jeg er altfor dårlig til å ta kontakt med og å dra på besøk til.

15. Favoritt quote? Den jeg har tatovert som dere ser over. 

16. Høy eller lav musikk? En god blanding. Det spørs rett og slett på hvilket humør jeg er i og hva jeg holder på med i nuet.  

17. Hvor drar du når du er trist? Inn i armkroken til kjæresten eller hjem til mamma.

18. Favorittfarge? Bortsett fra svart/hvitt/beige så må det være alle andre mulige jord-/naturfarger. Eller gull.. Og sølv. Ubesluttsom.

19. Hvem snakket du med sist? Kjæresten min ♥

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Et hus jeg kan innrede akkurat som jeg vil og gjøre til mitt eget personlige hjem! Skal jeg være mer realistisk så ønsker jeg å få en god karakter på neste eksamen som jeg gruer meg helt ekstremt mye til...

21. Hva var det siste du kjøpte? Mat. 

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? Det står noe så spennende som "ååååå". Pappa og stemoren min er i syden og sendte meg bilde fra solsenga, ikke misunnelig i det hele tatt her jeg sitter i stormen. 

23. Hva har du gjort i helgen? Denne helgen har jeg og kjæresten vært hatt en etterlengtet date night. Jeg har også fått slappet av, gjort bedriftsøkonomi og øvd på coaching, trent og jobbet. Litt av en helg det ja. 

24. Drømmereisemål? Åh, godt spørsmål, det er så altfor mange plasser. Hawaii, Mexico, Maldivene, Santorini- the list goes on. På tide å reise snart ja ;-)

25. Hvordan er du som venn? Snill, omtenksom og til stede. Denne måtte jeg faktisk spørre noen venner om, haha. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Livet. Hvorfor lever vi? Hva er mennesker? Hvorfor føler vi? Blir vi styrt av noen krefter og det vi gjør er ikke tilfeldig? Jeg har sååå mange spørsmål.  

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? HAHA, nei gud det vet jeg ikke? Kanskje en blanding av Kylie og Kendall med litt Khloe. 

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg føler jeg har sett omtrent alt som er verdt å se som har kommet ut, men jeg venter i spenning hver natt til mandag på ny KUWTK episode. 

29. Hvilken bok leste du sist? Pensumbøker er det jeg leser mest av om dagen (det siste året), men utenom det kan jeg faktisk ikke huske.. Ooops!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Kose med gutta mine ♥

 

Jay Alvarrez + Alexis Ren

 • 30.01.2016, 15:40


Altså, jeg må bare dele disse videoene med dere. Hittil har dagen min bestått av et par lufteturer med Aladdin, dagdrømmer om å reise og oppleve verden og stalking av disse to skjønnhetene på både Instagram og YouTube #livet. I kveld står hjemmekos og en god middag på planen, det er deilig i blant det også :-)

Emma

Hva er dine planer for denne lørdagen?

I min veske har jeg...

 • 26.01.2016, 10:57


Hei tirsdag! I dag tenkte jeg å vise dere hvilke ting som jeg alltid må ha med meg i vesken til enhver tid. Vesken jeg vanligvis bruker er denne fra Malene Birger som har en helt perfekt størrelse og et perfekt utseende. 
I vesken får jeg plass til alt jeg trenger uten at det blir for trangt med plass. Jeg får med meg nødvendige ting jeg trenger på skolen i tillegg til mobil, nøkler, headphones, lader og solbriller som alltid er med meg i vesken. I tillegg til dette har jeg en mindre clutch hvor jeg har sminke og kremer, hårstrikk, tamponger (man vet aldri når man kan få bruk for dette) og diverse. 

Denne håndkremen må dere bare teste forresten! Den lukter helt himmelsk av lavendel og eukalyptus pluss at den virkelig fukter hendene. Håper dette var litt interessant å lese for dere og ikke bare den standard tørrpraten om hva dagene innebærer :-) Ønsker dere alle en fin dag, her er stråler solen og snøen har begynt å smelte, wohoo. Vi skrives senere ♥

Emma

Hva er det du alltid har med deg i vesken? 

Oh snap! #2

 • 25.01.2016, 22:47


Snapchat: emmahulle

God kveld :-) Har dere hatt en fin dag? Det begynner å bli en stund siden sist Snapchat oppdatering og nå har jeg samlet opp flere bilder fra denne måneden som jeg har tenkt til å dele med dere. Som dere vet har jeg allerede fått inn en god, fast treningsrutine, jeg har klippet meg skulderkort og begynt med ridning som er en gammel, gjenopptatt hobby. Jeg ELSKER det nye håret, nå mangler jeg bare en kul hårfarge jeg trives med.. Jeg valgte å ikke farge håret samtidig da jeg vurderer å spare til min egen naturlige eller å farge det i en helt ny retning- klarer ikke bestemme meg så da valgte jeg rett å slett vente!

Etter julebord med Brødrene Dahl // Viser frem den nye hårklippen på Mystory, spent på hva folk vil tenke // Aladdin sliten etter en vill dag

Klein test på Facebook // Cravings etter trening // Første ridetur alene med fine Armani 

To snaps fra lørdagens partyyyyTreningsselfie må til // Aladdin tok smokken til søskenbarnet mitt i hennes bursdag hahaha!

Emma

Bruker du #snapchat? 

 

Guilty pleasures

 • 24.01.2016, 21:52


God søndag, har dere hatt en fin uke? En stund siden sist jeg har oppdatert dere nå, men nå skal det bli andre boller igjen, det kan jeg love dere. Denne uken har vært stappet med planer og det liker jeg meget godt, jeg har hatt noe å gjøre hver eneste dag. I dag tenkte jeg å dele mine guilty pleasures med dere, kanskje dere kan kjenne dere igjen i noen av de også ;-)

♥ Min første guilty pleasure er å sette på favorittsangen og deretter sette den på repeat helt til jeg er lei, haha. Synge med for full hals gjør jeg også, stakkars de som må høre på meg... Jeg kan også sette på gamle sanger fra Britney Spears, The Pussycat Dolls og Spice Girls, da er jeg i mitt ess!

♥ Nettshopping. Gud som jeg elsker nettshopping! Her har jeg svidd av alt for mange kroner..

♥ Keeping up with the Kardashians. Hver eneste mandag må jeg bare få med meg den nyeste episoden. Alle mulige realityprogrammer er egentlig store favoritter for avkobling og kos. Jeg er også altfor flink til å se 6 episoder på rad når jeg først er i gang, hvilket resulterer med at jeg ikke får gjort noe som helst annet den dagen.

♥ Snoozing. Hver morgen drøyer jeg alltid så lenge som mulig med å stå opp, jeg må bare ligge liiiitt til. Dette fører som regel til at jeg får dårlig tid og må løpe ut døren. Jeg har nok et elsk-hat forhold til snoozing, tipper jeg ikke er den eneste? 

♥ Å kjøpe magasiner for så å glemme å lese de slik at de bare ligger å slenger. Ooops!

♥ Å kjøpe friske blomster til leiligheten, det gjør så mye for meg. Hvite roser er favoritten her i gården, det er noe rent og pent med de. 

Emma

Har du noen guilty pleasures?

Uken som gikk #1

 • 10.01.2016, 23:25


Ukens høydepunkt... dette har vært den første uken i det nye året og hittil har det gitt meg mye glede. Denne uken har jeg blant annet tilbragt etterlengtet tid i stallen noe som har vært helt fantastisk. Jeg og R har også vært på middag hos mamma og stefaren min ♥ 

Ukens nedtur... er helt klart at bilen min måtte på verkstedet ettersom en fjær bak det ene forhjulet hadde knekt og flekket opp hele hjulet. Først trodde vi at jeg bare punkterte og byttet til reservedekk, men da vi skulle kjøre la vi merke til at noe fortsatt var galt.. Lang historie kort: vi ringte til slutt veihjelp og bilen ble fraktet til verkstedet da bilen var helt umulig å kjøre :-( 

Ukens sang... det er faktisk to sanger som har gått på repeat gjennom hele denne uken og det er Alan Walker - Faded og Children fra Justin Biebers album Purpose.

Ukens blogg... Kristina Andersen uten tvil. Denne uken har jeg virkelig fått opp øynene for bloggen hennes, tidligere har den ikke falt helt i smak uten at jeg vet hvorfor, men nå digger jeg både hun og innleggene. 

Ukens wanderlust... som dere så i forrige innlegg drømmer jeg meg virkelig bort til varmere strøk, gjerne en eksotisk plass. Jeg har så lyst til å reise til enten Dubai, Thailand eller Mexico.Ukens trening... ja hvordan gikk det med treningen for dere denne uken da? Jeg har fått gjennomført hele 4 økter på treningsstudio og to dager med ridning, det er jeg veldig fornøyd med- en bra avslutning på juleferien. I morgen er det tilbake på skolebenken, det blir spennende å se hva dette semesteret bringer da vi har valgfag. 

Emma

Hvordan har din uke vært? 

1. januar

 • 01.01.2016, 15:58


Velkommen skal du være 2016! Nå er vi i januar måned og det føles veldig godt, vi har en ny og spennende tid i vente med flere oppturer enn nedturer, muligheter og opplevelser. Måtte dette også bli et helt fantastisk år :-) Gårsdagens feiring var en stor suksess, det var så hyggelig å se igjen og ha det gøy med gamle venner. Vi startet kvelden med å spise en god middag og deretter var det fest og raketter når klokken slo tolv.. Dessverre var bildet over det mest bloggvennlige som ble tatt (hehe), men dere overlever nok, kameraet ble ikke med denne gangen. Antrekket ble heller ikke det jeg hadde planlagt, det er ikke alltid alt føles riktig på, så gikk derfor for den lille sorte- det er alltid safe. Til kjolen hadde jeg thigh high boots og min splitter nye veske fra Michael Kors (viser dere i et senere innlegg), den er bare sååå fin! Håper dere hadde en alle tiders feiring og at dere får en fin start på det nye året ♥

Emma

Et nytt år, nye muligheter

 • 30.12.2015, 18:45


Hei dere :-) Et nytt år nærmer seg og det kan gi deg en hel del nye muligheter- grip dem! Jeg har satt meg noen nyttårsforsetter for det kommende året som jeg har tenkt til å dele med dere i dette innlegget. Det er ikke mange, men noen få mål som vil kreve litt mer av meg selv som person og noen som ikke krever fullt så mye av meg, men av lysten og viljestyrken min, hehe. 

♥ Det første jeg har tenkt til å starte dette året med er å kjøre stilen min helt ut. Jeg er meg, jeg har min stil og jeg elsker den. Jeg vil ikke lengre tenke over hva "alle andre" tenker om at jeg har på meg dette eller dette. Det er en dårlig unnskyldning og jeg godtar ikke lengre å tenke slik! 

♥ Dette året skal jeg også kutte ned på alt unødvendig sukker i hverdagen i minst 100 dager fra og med 1. januar. Det vil si ferdigmat/junk food og andre ikke fullt så sunne alternativer i hverdagen. Nå som jeg har sagt det i offentligheten håper jeg at det vil gjøre at jeg ikke gir opp når jeg kjenner cravingsene kommer snikende innover. Jeg håper også at dette vil hjelpe meg å nå målene mine med trening og kosthold enda bedre og raskere :-) Dette er året jeg skal komme i mitt livs form dere! Are you with me? 

♥ Våren 2016 er tiden jeg blir ferdig med det 2. av 3 år på høyskolen. Det kommende semesteret (januar-juni) har jeg valgfag og jeg skal gi jernet. Jeg skal ha to spennende fag denne våren, coaching og personalledelse og rekruttering, og jeg skal ha de beste resultatene det for meg er mulig å oppnå. Jeg skal være à jour med alle lekser, være forberedt til forelesninger og bidra til diskusjoner og drøftelser i timen. Tar jeg feil så ja ja, the show must go on. 

♥ Mitt siste nyttårsforsett er å være mer strukturert og planlegge dagene mine bedre, dette gjelder alt- måltider, skole, trening, jobb, handlelister, shopping, pengebruk osv. For at jeg skal få til dette har jeg gått til innkjøp av en personlig almanakk som jeg har designet selv på personligalmanakk.com, bare et tips til hva som kan gjøre det enklere å nå dette målet om dere har det samme nyttårsforsettet som jeg har. 

Emma

Har du noen nyttårsforsetter for det kommende året? 

#nyttårsforsetter #2016 

Filmer å se i romjulen

 • 29.12.2015, 13:31


Romjulen for meg betyr filmtid og kos. I dette innlegget vil jeg derfor dele mine film favoritter med dere, så her får dere en god blanding av romantikk, komedie, action og spenning.. I fjor nyttårsaften lå jeg syk og da så jeg noen av disse, de holdt meg virkelig underholdt mens andre var ute på middager og fester. 

Home Alone // Red Riding Hood // Harry Potter

Dersom jeg måtte valgt en som absolutt må sees vil det være Red Riding Hood. Den er bare så bra og min favoritt skuespiller Amanda Seyfried er med som en av hovedrollene! Ellers har du standard filmene som Harry Potter, Home Alone, Pretty Woman og New Year's Eve som også slår godt an. Anbefaler deg egentlig å se alle dersom du har tid, hihi ;-) 

Sex & The City // The Vow // New Year's Eve // Pretty Woman

Emma

Har du sett disse filmene før? Hva pleier du å gjøre i romjulen?

#filmtips #romjul #nyttårsaften

Bestemors hage

 • 28.12.2015, 14:26


Snøen ligger enda på bakken, dette været gjør noe med meg altså! I dag dro samboeren til på jobb (ikke noe mer ferie på han hihi), mens jeg og Aladdin sov noen timer til. Denne ferien nytes virkelig til det fulle. Morgenkåpen og ullsokkene ble tatt på med en gang jeg reiste meg opp og deretter lagde jeg meg en deilig frokost og en kopp te, mmm. Til jul fikk jeg en frukt te kalt "Bestemors hage" og den er bare så god, om du er en te elsker slik som jeg er så anbefaler jeg deg den, du får tak i den hos Kremmerhuset :-) Nå skal jeg sette på den nyeste KUWTK episoden og legge meg under pleddet. Kjennes ut som at jeg brygger på noe igjen, så jeg får krysse fingrene for at jeg ikke blir syk nå rett før nyttårsaften og gjøre alle tiltak jeg kommer på for å forebygge sykdom.. 

Emma

Hva er dine planer for årets siste mandag?

Aladdins første møte med snø

 • 27.12.2015, 18:57


Jeg dåner... Har dere sett noe så vakkert? Lille nurket mitt♥ I dag våknet vi til snø og gjett om jeg var glad når jeg så den dale ned i enda noen timer. I tillegg har den lagt seg, håper den forblir en stund til. Selvom jeg lengter etter sommer vil jeg alltid ha litt vinter også. Aladdin har ikke før i dag opplevd annet enn regn og frost, så jeg tok på han jakken og gikk ut med han. Det første han gjør er å hoppe i snøen og stikke hodet ned i den, lo godt da ja! Han er bare så søt. Nå skal jeg være med søsteren til Roy for å ake, det blir gøy. 

Emma

Har dere snø der du bor? 

Den magiske skogen

 • 27.12.2015, 00:29


Nok et hyggelig middagsbesøk er over og det er straks 2. juledag også for denne gang. I dag var vi på middag hos R's foreldre med familie noe som var veldig hyggelig. Gårsdagen derimot ble kun brukt til å slappe av før det bar ut på byen senere på kvelden. Her i byen er det "tradisjon" å dra ut 1. juledag, men vet det er litt forskjellig rundt om i landet som vil si at noen drar ut i dag. 

For et par uker siden kjøpte jeg meg selv en gave. Jeg kjøpte meg faktisk en fargeleggingsbok og det er jeg så glad for i dag, den har blitt flittig brukt siden og kreativiteten har blitt satt litt på prøve. Love it! Det er virkelig deilig å koble av med noe annet enn teknologi en gang i blant, enten om det er med en bok, kort-/brettspill, fargelegging eller å faktisk ha en samtale med noen uten mobil eller data til stede. Bare prøv det! Jeg lover deg at du kommer til å slappe av på en helt annen måte.

Nå skal jeg lage meg en kopp te og sette på en julefilm, i morgen skal jeg jobbe så nå skal jeg nyte de siste timene med fri. Vi skrives senere :-) Ha fortsatt en fin jul. 

Emma

Hva har du gjort i dag? Hvordan liker du å koble av for og slappe av best mulig?

Merry Christmas

 • 24.12.2015, 14:30


God jul ♥ Håper dere nyter dagen og har hatt en fin morgen/formiddag fylt med deres egne tradisjoner. Her har vi sett på Tre nøtter til Askepott, spist en deilig frokost og åpnet julestrømpen. Julekjolen har jeg også funnet fram og under her kan dere se en sniktitt, har kun blitt brukt en gang så gleder meg til å ta den på igjen, den er jo sååå fin. I kveld går turen til tante og onkel med resten av familien, der skal vi spise masse god mat og åpne gaver og prate til krampa tar oss. Det blir hyggelig, jeg gleder meg :-) 

Ønsker dere alle en god jul og en fin julefering. Håper den blir akkurat slik dere ønsker. 

Emma

#julaften #jul #juleønsker #julemiddag

"Pottetrening"

 • 22.12.2015, 12:33


Og sånn går dagene våre. Løpe ut, tørke tiss, plukke avføring og skryte han opp i skyene for å gjøre sitt ute.. Det å få en valp stueren er virkelig utfordrende og en skikkelig tålmodighetsprøve, så vet dere det ;-) Ser virkelig fram til den dagen han er ren og har litt mer kontroll. Å ha en hund er ikke bare en dans på roser. Men nok om det. Hvordan står det til med dere? Nå er det bare to dager til julaften, har dere fått gjort alle forberedelsene dere har planlagt? Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg helt sykt, jeg er akkurat som et barn når det gjelder denne dagen, hihi. Jeg har enda ikke funnet den perfekte julekjolen for i år så det blir spennende å se om jeg har noe å ha på meg. Om ikke blir det nok liv i leiren på grunn av en stk. frustrert Emma. Julegavene er også ferdig for i år, deilig! I ettermiddag står jobb for tur før jeg har fri i noen dager, det blir så godt å tilbringe de kommende dagene med familien og mine nærmeste ♥

Emma 

Er du ferdig med juleforberedelsene? 

Feriemodus

 • 21.12.2015, 13:19


God mandag :-) I går var det fjerde søndag i advent tenk det, dagene i desember har gått så utrolig fort. I dag er det bare tre dager til julaften og jeg er enda ikke ferdig med julegavene. Det vil si at jeg har noen hektiske dager i vente i tillegg til at jeg har begynt å brygge på noe, jeg våknet med en ufattelig hodepine, feber og kvalme i dag så dette kan jo bare gå en vei. Har vært syk hver jul de to siste årene, det er bare så typisk meg og mitt immunforsvar haha! Ellers er det helt fantastisk med ferie og jeg nyter det til det fulle, denne gangen har ferien vært sååå etterlengtet og jeg har hatt countdown siden slutten av oktober. Jeg er i skikkelig feriemodus om dagen, men julestemningen er enda litt fraværende. Jeg tipper den ikke er på plass før på julaften jeg. Snø, snø kom til meg.

Emma

Har du julestemning og er du ferdig med julegavene? 

#jul #julestemning #ferie

See you in September

 • 18.12.2015, 19:02


Hei igjen dere ♥

Både gruer og gleder meg til å dele dette med dere, men jeg får bare hoppe i det og satse på at Bieber fansene som kanskje ikke har fått tak i billett ikke slenger unødvendige kommentarer etter de som har det- som f.eks. meg. Herregud, tenkt det at billettene ble utsolgt på en drøy halvtime og vi klarte å få tak i tre stk. Gleder meg, skulle trodd jeg var 12 år igjen haha... Det blir spennende, vi får krysse fingrene for at han ikke forlater scenen denne gangen også ;-) Var på hans forrige konsert på Telenor Arena for noen år tilbake og da gikk det heldigvis fint, haha, jeg må le litt.

Emma

Skal du se #justinbieber i Oslo neste år?

Oh snap!

 • 18.12.2015, 18:22


Snapchat: emmahulle 

Hei, hvordan står det til med dere? Jeg har endelig den etterlengtede juleferien, men dagene har fortsatt vært hektiske.. Nå står forberedelser til julen og tid med familien høyt på prioriteringslisten. Onsdag kveld etter eksamen var det også julebord med klassen noe som var veldig hyggelig :-) Jeg hadde på meg paljettkjolen dere ser på de nederste bildene og den er fra Bik Bok, måtte kjøpte den samme dag da pakken min fra Nelly ikke rakk å komme før dagen etter.. Tenkte å vise dere innkjøpene ordentlig i løpet av helgen, men imens kan dere jo se en sniktitt på skoene under her.

Men over til hva dette innlegget skulle handle om. I dag tenkte å vise dere mine siste My Story bilder, er dette noe dere kunne tenke dere mer av? Eventuelt at jeg åpner My Storyen min for dere lesere? Isåfall legg igjen et lite pip så skal jeg vurdere det. 

// Nye sko, endelig kom de i posten // Kjæresteparet på tur // Nytt bilde ved siden av sofaen som passer til de andre i stuen//  Selfie på julebord // Selfie på Fridays // Julegaveshopping // Ferdig pyntet før julebordet med klassen stod for tur

Emma

#snapchat #blogg #selfie #julebord

Frost

 • 14.12.2015, 10:55


Altså.... Mine bønner er hørt dere. Frosten og kuldegradene sniker seg innpå oss mer og mer for hver eneste dag, og tenk om det kan være ihvertfall litt snø på julaften som bare er om 10 korte dager? Da blir jeg faktisk så glad for jeg kan ikke huske at det har vært snø på julaften på veldig lenge.. Om det isåfall ikke kommer snø så håper jeg det kan være slik så det hvertfall er litt hvitt ute og ikke regn/overskyet, det er så kjedelig det.God morgen forresten, eller formiddag er det vell nå da :-) Har dere fått en fin start på uken og den nye dagen? Jeg har allerede vært oppe en stund og lest og skrevet notater til onsdag, gleder meg så til å få det overstått at jeg ikke får sagt det nok. Dette semesteret har virkelig vært tungt med skikkelig tørre fag. Ja ja, vi får se positivt på det også vell? Jeg har jo lært masse nytt og det er aldri dumt!

Nå skal jeg runde av så det ikke blir for mye babling, jeg ville bare vise dere hvor pent det er ute nå.. Ha en fin mandag videre og gjør akkurat det du har lyst til. Vi skrives senere ♥

Emma

Hva skal du denne mandagen? 

#ukestart #mandag #vinter #jul  

Ukens oppsummering

 • 14.12.2015, 00:00


God kveld ♥ Håper alle har hatt en helt topp helg og en fin tredje søndag i advent. Tenk at nå er det kun en søndag til før julaften. Jeg vet ikke med dere, men tiden løper fra meg. Om få minutter er enda en uke avsluttet, og i morgen kan vi starte enda en uke med blanke ark og gjøre akkurat som vi vil, hvor fantastisk er det ikke å ha muligheten til det? Jeg føler meg hvertfall heldig. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om, ukens oppsummering. Shall we?

Ukens høydepunkt: denne uken har det vært flere oppturer. Jeg og R har vært sammen i hele to år, jeg har gjennomført 7 av 8 eksamener, jeg har fått handlet julegaver og jeg har kun hatt en eksamen til å fokusere på noe som er veldig deilig, jeg hater å jobbe dobbelt da jeg alltid begynner å blande temaer og definisjoner etc.. Noen som kjenner seg igjen? Haha. Et annet høydepunkt er at vi satt opp juletreet og Aladdin har lært seg kommandoene sitt og dekk. 

Ukens nedtur: ukens nedtur er det ingen tvil om... Jeg har hatt migrene og jeg har måtte tilbringe hver dag inne med lesing. 

Ukens Instagram: @lovisabarkman. No words needed, bare sjekk ut.. Klikker du på brukernavnet vil du komme rett til profilen hennes. 

Ukens innkjøp: dere får ikke se innkjøpene før pakken fra Nelly har kommet, men jeg kan ihvertfall røpe at det er et par sko og en kjole. Jeg har også kjøpt en del julegaver, deilig.. Håper jeg ikke ender opp like sen i år også, men kjenner jeg meg selv rett så blir det som i fjor og årene før der igjen. 

Ukens film/serie: denne uken har jeg hatt sååå lyst til å ha Sex & The City maraton, jeg elsker både filmene og serien. Etter siste eksamen på onsdag vet jeg hva jeg skal bruke tiden min på hvertfall ;-) Om du har noen film-/serietips rop ut, gjerne i sjangrene julefilmer, komedie, drama, romantisk komedie etc.. Kliss, kliss, kliss, that´s how we roll.

Ukens sang: denne uken er det to sanger som har gått på repeat og som jeg ikke har klart å få ut av hodet... Disse er Justin Bieber - Love Yourself og Astrid S - Paper Thin.

Ukens wanties: denne uken har jeg virkelig siklet etter et one-of-a-kind undertøysett til en ikke så altfor stiv pris. Jeg har enda ikke funnet et, men om noen vet om noen sider, utenom Nelly, så legg igjen en kommentar..  Jeg har også veldig lyst på "Candy K" fra Kylie Jenner's lip kit. 

Nå står sengen for tur... Helt utrolig hvor trøtt jeg er om kveldene, jeg har allerede duppet av 2 ganger på sofaen og da er det bare en ting å gjøre. Vi skrives i morgen, i mens håper alle får en fin start på mandagen og våkner opp uthvilte og klare for å gripe en ny dag.

Emma

Hva har du gjort denne uken? 

#ukensoppsummering #høydepunkt #innkjøp #astrids #justinbieber

 

Snart helg

 • 11.12.2015, 14:14


Hei fra meg og en litt trøtt gutt ♥ Nå er det fredag igjen og snart er det helg, i hvertfall for noen.. For meg står enda mer lesing og en søndagsvakt på jobb for tur, men jeg skal ikke klage. Til slutt vil det være verdt all strevet og alle timene med hodet ned i bøkene. I går tok jeg dagen fri fra lesing da jeg hadde eksamen og det var deilig, i dag derimot har det vært hardkjør frem til nå. I helgen skal jeg ta meg en etterlengtet treningsøkt, noe cardio blir det ikke da jeg har skadet stortåa og ikke fått surret meg til legen enda, men litt styrke på overkropp slår ikke feil det heller ;-) Deilig. Nyt helgen fininger. 

Emma

Hva skal du i helgen?

#helg #jobb #student #trening #styrke

Juletre og valp

 • 10.12.2015, 14:35


Hei, har dere en fin torsdag? Nå er det snart helg igjen, tenk det- tiden flyr unna i hui og hast. Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen, hadde enda en eksamen i dag og den gikk overraskende bra, det gleder meg. Ellers satt vi opp juletre og pyntet til jul i går kveld. Det var jo en utfordring i seg selv da vi har en 11 uker gammel valp i hus. Om noen har noen tips til hva vi kan gjøre så han ikke biter i stykker de nederste greinene så rop ut. Jeg rakk å knipse noen bilder av han i action så over her kan dere få dere en god latter, hehe. Kjenner julestemningen smyger seg inn på meg om dagen, det eneste som mangler nå er snøen som daler ned på bakken, men det er nok litt for mye å be om når det enda er plussgrader. 

Emma

Har dere pyntet juletreet enda?

#juletre #valp #jul 

Nytt design

 • 09.12.2015, 14:38


Hei hei :-) Har dere hatt en fin dag så langt? De fleste av dere er vell på skole eller jobb enda, og jeg føler med dere, jeg sitter selv å leser for harde livet. I morgen står nest siste eksamen for tur og jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med denne at det kribler i magen. Men nok om det.. 

Mitt nye design er endelig på plass og jeg elsker det! Minimalistisk, rent, innbydende, elegant og klassisk, akkurat slik jeg ville ha det. KvDesign står for designet så er det avklart. Man sier at coveret ikke har så mye å si på en bok, men når det gjelder blogg syns jeg designet er like viktig som godt innhold i innleggene. Håper dere liker det like mye som meg. Jeg skal prøve å få laget en header, men først må jeg få tatt noen bilder jeg faktisk er 110 % fornøyde med, det skal litt til nemlig. Nå må jeg kaste meg rundt og jobbe med litt gamle eksamensoppgaver, blir spennende å se hvordan eksamensoppgaven i morgen blir seendes ut og om den faktisk er slik som foreleser hinter til. Vi skrives senere ♥

Emma

#juleferie #design #kvdesign #eksamen 

6 av 8

 • 07.12.2015, 14:59


SÅ dere, her har dere meg i nuet. Enda en eksamen er gjennomført og nå har jeg "bare" to igjen som skal krysses av på listen før jul.. Tenk det da! Når jeg ser tilbake på det har de siste faktisk gått veldig raskt, derfor tipper de to siste også kommer til å gjøre det. Vår neste eksamen er i Markedsundersøkelser. Gruppeeksamen gikk strålende i dette faget og resulterte i en A, så jeg har ganske høye forventninger til meg selv. Nå er det bare å øve øve øve så skrives vi senere og det handler forhåpentligvis ikke om skole og eksamen.. 

Beklager at det blir så mye prat om dette temaet om dagen, men det er kun det dagene mine består av, dessverre. Jeg gleder meg til den 16. desember for da har jeg siste eksamen og når den er ferdig har jeg juleferie noe som betyr at jeg kan oppdatere dere om litt annet enn bare skole, jeg skjønner at det blir kjedelig i lengden. Jeg har forresten et nytt bloggdesign på vei, det er sååå fint! Gleder meg til dere får se. 

Emma

Studerer du, evt. hva? 

#eksamen #student #salg 

2. søndag i advent

 • 06.12.2015, 13:59


God andre søndag i advent ♥ Har dere tent det andre lyset enda? Det har vi. Jeg virkelig elsker å tenne lys, det gir meg en så god følelse. Jeg teller ned til julaften hver eneste dag og det nærmer seg med stormskritt, tipper jeg ikke er den eneste :-) Jeg håper bare snøen kommer snart for det gir meg så ufattelig mye julestemning, men det lover dårlig... Når jeg stod opp i dag var det hele 10 varmegrader ute. Juletreet har vi planer om å sette opp neste uke etter julerengjøringen så tar vi julepynten litt etter litt. Jeg er spent på hvordan Aladdin kommer til å reagere på treet og julekulene som henger på. 


Allerede klokken 9 i dag var jeg oppe og hoppet fordi jobb stod for tur. En luftetur med Aladdin, et knekkebrød i magen og en ha det-suss senere var jeg ute av døren på vei til Elixia. Nå sitter jeg og kjæresten inne og slapper av, han med FIFA og meg med bloggen, om få strakser står pugging av notatene mine for tur. I morgen er det nest, nest siste eksamen for dette semesteret og jeg jubler inni meg av glede, denne ferien skal jeg ta med så god samvittighet. Snart slipper dere å høre på sytingen min hver eneste dag også, haha! Ville bare titte innom for å chatte litt med dere, håper dere får en fin søndag videre.

Emma

Hva skal du i dag? Teller du ned til julaften?

#advent #jul #eksamen #skole #utdanning

Favoritter

 • 05.12.2015, 13:05


Årstid: Sommeren helt klart. Mange plussgrader, lange sommerkvelder, fine sommerklær. Listen er lang dere. Jeg elsker sommeren.

Sang: Akkurat nå har jeg null låter på favorittlisten. Nå som desember har kommet går bare julelisten på repeat, men jeg kan jo dele min favoritt julesang som er Kurt Nilsen - Himmel på jord  Den er bare så.fantastisk.fin. 

Instagram: @alexisren.

Tid på døgnet: Hmm, denne har jeg ikke tenkt over før, men tror det må være ettermiddagen/kvelden. 

Blogg: Må jeg velge én, hehe? Jeg har nemlig to soleklare favoritter og det er Marthe Borge og Eirín Kristiansen

Dag: Lørdag! Da har faktisk helgen slått inn og man kan nyte den med god samvittighet. En kan gjøre akkurat hva man vil :-) Bortsett fra meg akkurat nå da, nå står eksamensperioden på og jeg har verken helg eller fridager før etter klokken tolv neste onsdag. 

Parfyme: Jeg har en ny favoritt i samlingen min og det er Chloé EdT. Den lukter bare SÅ godt. 

TV-program: Keeping Up With The Kardashians. Ekte reality søppeltv heh. Der har du meg. 

Sko: Hmmm, mine favorittsko må være de burgunderrøde over the knee bootsene fra Lene Orviks skokolleksjon. Jeg har de ikke selv, men fytti katta, de står høyt på ønskelisten. Synd de er så dyre. 


// Bilde lånt fra bloggen til Lene Orvik. 

Jakke: Min nye faux fur fra Selected Femme. Den er havgrønn (er det noe som heter det egentlig?) og den er fantastisk! Jeg har ikke tatt noen bilder av den, men Eirín K. og Emilie Tømmerberg har den samme, sjekk ut deres blogg. 

Veske: Av de veskene jeg har er Malene Birger favoritten, den går liksom til alt. En veske jeg ønsker meg er den klassiske Chanelen. 

Spill: Candy Crush. Jeg har bare så dilla at dere skulle visst. Det er grusomt. Jeg sliter nesten litt med å legge det fra meg når jeg skal gjøre lekser. 

Emma

#favoritter #leneorvik #bymalenebirger #selectedfemme #jul

A little bit of christmas

 • 04.12.2015, 11:43
Julen tror jeg må være min favoritt tid av året. Juletrær, lys, nissepynt (til en viss grad), svibler og julestjerner. Jeg kunne sikkert ramset opp i en evighet om hva jeg forbinder med julen. Gleder meg virkelig mye til å bli ferdig med eksamenene mine slik at jeg kan nyte førjulstiden og kanskje få litt julestemning jeg også. Er det en ting jeg er spent på er det hvordan Aladdin kommer til å reagere på juletreet, det er jo hans første jul ♥ Som dere kan se over har jeg gått til innkjøp av en svibel som kan få pryde det ene stuevinduet, gleder meg til den blomstrer og til jeg har fått funnet en vase som passer, i det andre vinduet står adventsstaken vår. Dette er koselig. 

Nå skal jeg fortsette med eksamenslesingen, på mandag står ny eksamen for tur og da er det salgsstrategier. Wohoo, snart en til å krysse av fra listen. Vi skrives senere, og nyyyt fredagen- det er snart helg :-)

Emma

#jul #helg #svibler #advent

50 Q&A

 • 01.12.2015, 16:26


1. Hvor gammel er du om 5 år? 25 år! Gleder meg ganske mye for da er jeg ferdig med utdanning og kanskje har jeg vært så heldig å fått meg fulltidsjobb også. Det er målet.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Lille Aladdin ♥ Jeg har ikke flere forelesninger og studerer derfor hjemme.. I kveld står jobb på planen. 

3. Hvor høy er du? 162 cm lav, hehe. 

4. Hvilken film så du sist? Jeg ser faktisk ikke så mye på film, men serier derimot er jeg storfan av. For tiden følger jeg med på den nyeste sesongen av KUWTK. 

5. Hvem ringte du sist? Kjæresten min ♥

6. Hvem ringte deg sist? Moren til kjæresten min.

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? ?Moro".

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sms, helt klart. Synes det er rart og vil helst ikke at det skal være sånn, men liker virkelig ikke å snakke i telefonen. Haha!

9. Hva er ditt favorittsted? Hvis jeg skal velge mellom stedene jeg har vært må jeg si London. 

11. Når så du moren din sist? I går på Elixia. 


Fine mammen min, love you.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Hmm... Det tror jeg må være Kurt Nilsen - Himmel På Jord. Julestemning ♥

14. Bor du med foreldrene dine? Nei.

15. Når våknet du i dag? Jeg sov til rundt klokken 8.. Da våknet jeg av at jeg fikk en melding og at Aladdin pep.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Hvem vet? Da er jeg 30 år og jeg håper at jeg har mann, kanskje barn, hus og en fast jobb jeg trives med. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det husker jeg faktisk ikke. 

18. Hva fikk deg sist til å le? Da Aladdin fikk raptus og sprang rundt i hele leiligheten som en gal, haha!

19. Hva er din beste egenskap? At jeg bryr meg utrolig mye om de rundt meg. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er altfor dårlig til å holde kontakt med familien

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover helst i undertøy. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 2 når vi sover, 4 når sengen er redd opp. 

23. Hva liker du å trene? Holder meg mest til styrketrening, men i blant trener jeg cardio. Ellers pleier jeg å dra på visse gruppetimer på Elixia. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar MacBook Air som jeg bruker til alt, studier, blogg og surfing. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Foretrekker et par myke pusesokker :-D

26. Hva hører du på akkurat nå? Lyden av tastaturet og magen min som rumler, på tide med noe mat.. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg er veldig glad i all slags is egentlig. Er et is-menneske. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg liker veldig godt is/sorbet som sagt, eller en slags kake eller fondant. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Tror ikke jeg har vunnet noe stort annet en 25 kr på Flaxlodd. 

30. Liker du kaffe? Ren kaffe drikker jeg ikke, men mikser jeg med melk eller noe liknende blir det bedre. Favoritten min er mocca eller latte. Helst foretrekker jeg te. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann eller juice. 

32. Hvem var din favorittlærer på vgs.? Mattelæreren jeg hadde 1. året på design & håndverk. Ellers likte jeg veldig godt mattelæreren på påbygg. 

33. Kan du spille poker? Nei?

34. Hva har du spist i dag? Polarbrød med skinke til frokost, det er vell det. Er altfor dårlig på å spise.  

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Ehhh... Tror kanskje det må være Gandhi. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Nrk Mp3.

37. Vil du ha barn? Ja, senere, men helst ikke før om noen år. Først vil jeg ha økonomien og utdanningen i orden. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? Legger meg alltid på venstre side av sengen, men ender opp med å legge meg i en knute rundt kjæresten. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Å se på.. Livredd for fisk, maneter osv..

 

41. Hva bruker du helst penger på? Mat, klær eller sko. 

42. Hva er din favoritt mat? Tacoooo 

 43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Elsker KUWTK og søppeltv sånn generelt. Liker også veldig godt Okkupert på TV2 og Farmen.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Til helgen skal jeg ta det helt rolig også får vi besøk av noen venner på lørdag, da skal vi se på film og lage litt god mat.

45. Kan du stå på slalom? Ja, men det begynner å bli en stund siden sist nå. 

46. Hva spiser du for å kose deg? En god middag, frukt, grønnsaker eller litt godteri. Jeg elsker smågodt. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Hmm, jeg studerte egentlig for å bli frisør og det var det jeg hadde drømt om siden jeg var liten, men så begynte jeg på frisørlinja og etter et semester fant jeg ut at det ikke var noe for meg allikevel. Når det var tid for å søke linje siste året på vgs søkte jeg påbygg slik at jeg kunne få generell studiekompetanse. Nå er jeg på høyskolen og stortrives med studie jeg går på, i går fikk jeg til og med min første A! 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En Coca Cola boks.

50. Er du sosial? Ja, men samtidig liker jeg å være i eget selskap. Jeg kan fint roe ned en helg og bare slappe av og ha me time. 

Emma

Waffles for lunch

 • 27.11.2015, 14:35


Fredagen er godt i gang og i skrivende øyeblikk har klokken allerede bikket to. Jeg sitter fortsatt å gjør matteoppgaver og forbereder meg til eksamen, men tok et lite avbrekk for å lage meg en god lunsj. I dag var det vafler som fristet og vafler ble det, faktisk hele 5 stk. Om jeg får trykket i meg alle det tror jeg nok ikke, de er veldig mektige. 

Oppskriften gir ca. 5 vaffelplater. 

2,5 dl havremel· 0,5 ts bakepulver· 0,5 ts vaniljesukker· 2,5 dl ekstra lettmelk· 1 egg

Slik gjør du: Bland først alle de tørre ingrediensene i en passe stor bolle. Deretter blander du inn melken og egget. Til slutt steker du de i et vaffeljern. Ta på ønsket pålegg, du kan ha på hva som helst da de ikke er noe særlig søte. Vips så har du veldig gode vafler til enten frokost, lunsj eller kveldsmat. Mmm, nyt :-)

Emma

#vafler #lunsj #helg

Aladdin

 • 26.11.2015, 16:14


♥ 

Vi har kun hatt tre hele dager sammen, men jeg kan allerede føle hvordan du knytter deg til oss mer og mer for hvert eneste minutt. Vi knytter oss til deg også Aladdin, du er vår lille baby. Det er utrolig hvordan et så lite vesen kan ha en så stor og en så tydelig personlighet allerede etter kun ni uker ute i den store verdenen. Du er rampete, men snill og så glad hver gang du ser oss, du søker så mye kontakt og gir så mye kjærlighet- det er en grunn til at alle som har møtt deg har falt for deg. Du er en gledesspreder ut av en annen verden. Det gleder meg at du er her og vil være med oss i opp til 18 år. 

Emma

Har du et kjæledyr? Lik gjerne Facebook pagen min.

I diskusjoner er jeg...

 • 20.11.2015, 13:40


Når jeg kjører bil er jeg... som regel rolig i følge meg selv. Nå har jeg hatt lappen i 2 år så vil si at jeg begynner å bli litt erfaren og har en god forståelse ovenfor trafikkbildet. Spør du andre kan du kanskje få høre at jeg er litt hissig og utålmodig hehe, ups. 

Akkurat nå er jeg... skikkelig umotivert for å lese til eksamen. Jeg sitter også å klager og klager over den forbanna stortåa mi som er grusomt vond om dagen.

På matbutikken er jeg... den som aldri har en oversikt over hva jeg skal kjøpe og tar med meg det jeg tror jeg trenger. En gang i skuddåret har jeg kanskje med meg en handleliste, men det er sjeldent.. Dette er noe jeg må bli flinkere på, man kan jo spare så mye penger ved å bare planlegge litt

På snapchat er jeg... hun som kun sender grimasebilder av meg selv haha! Ellers legger jeg ut en del mystories av hva jeg driver på med, men det er bare en gang i blant når jeg faktisk gjør noe som er verdt å dele. #studentlivet #gravermegnedibøkerhverenestedag

På kjøkkenet er jeg... ELENDIG og veldig lite kreativ. Jeg har kommet meg en del fra jeg flyttet for meg selv, men det kunne fortsatt vært bedre. 

I telefonen er jeg... sjeldent. Jeg misliker sterkt å snakke i telefonen og blir ekstremt ukomfortabel- derfor sender jeg som oftest kun meldinger. Ringer jeg er det virkelig viktig. 

På kino er jeg... svært engasjert, lever meg så inn til de grader inn i filmen og gråter av alt, det er så irriterende og flaut haha! Jeg er hun som hulker og prøver å skjule det for de andre.

I diskusjoner... er jeg veldig sta. Innrømmer aldri at jeg tar feil selvom jeg kanskje vet at jeg gjør det. Jeg blir 4 år igjen.  

Emma

Fortell meg gjerne litt om deg selv, kan du kjenne deg litt igjen kanskje?

I eksamensbobla igjen

 • 11.11.2015, 13:44


God onsdag, nå er vi halvveis i uken allerede tenk det, det går jo så fort at jeg omtrent ikke rekker å henge med selv. Forrige uke leverte vi vår siste gruppeeksamen, etter det tok jeg langhelg og helt fri fra alt som heter pensum.. På mandag startet helvete igjen (unnskyld språket), det er hele 4 individuelle til jeg skal igjennom og nå er jeg så langt inn i denne eksamensbobla igjen at jeg syns synd på de rundt meg haha! Huffameien, men da vet dere hva som står på og hvorfor jeg ikke får oppdatert dere så ofte som jeg vil. Nå skal jeg fortsette å lese teori i bedriftsøkonomi og fylle hjernen for enda mer informasjon. Som dere kanskje ser under har jeg noen sider pensum jeg skal igjennom så jeg har bare å fortsette. Skrives senere. 

Emma

#utdanning #økonomi #forskning #salg

Denne ukens...

 • 08.11.2015, 22:26


Håper alle har hatt en fin uke og en topp søndag, det har ihvertfall jeg. I dag er det jo farsdag, men siden pappa er på ferie har jeg tilbragt min dag hos mormor og morfar med familien min. Ellers har helgen bestått av jobb og avslapning før en ny ukestart i morgen. Men før jeg forteller alt her- la oss gå til den ukentlige oppsummeringen. Here we go.

Innkjøp

Jeg har ikke kjøpt noe særlig annet enn mat denne uken, men i dag var mamma endelig ferdig med Skappelgenseren min. Jeg er storfornøyd, bare se da- hun er råflink, er ikke rart jeg er fornøyd. Tusen hjertelig takk mamma ♥

Instagram

Ukens Instagram er @alexisren. Hun er særdeles nydelig og bildene hennes er fantastiske *hjerter i øynene*

Opptur

ENDELIG leverte vi vår siste gruppeeksamen, det føles helt fantastisk og jeg følte meg faktisk 10 kg lettere på sekundet den var levert, ord kan ikke beskrive hvor godt det var å få disse unnagjort.... Nå gjenstår "bare" de siste fire individuelle eksamenene før det er juleferie. 

Ellers har dagens besøk hos mormor og morfar i dag vært en opptur også, var så koselig å se igjen en del av familien og kunne klemme og kose på alle sammen. God mat, samtaler mellom alt fra a-å og rett og slett det å bare se de igjen. 

Wantie

Dere vet den grønne kjolen med sort mønster fra Balmain sin kolleksjon for H&M? Ja den ja, jeg har sååå lyst på den så om noen selger den i str. 36 ta kontakt hehe.. Den er også knallfin i svart. Tipper at jeg ikke er den eneste som syns disse kjolene var rålekre. Ellers er også den svarte og grønne fuskepelsjakken høyt oppe på ønskelisten, den er så fin!

Sang

Ukens sang må være Wildfire av Demi Lovato, den er amazing, jeg lover dere. Den har gått på repeat gjennom hele uken her i hus hvertfall. Klikk dere inn på YouTube, Spotify eller et annet musikkprogram dere bruker og virkelig lytt til denne sangen. 

Emma

#ukensomgikk #blogg #balmainxhm #instagram #skappel

Bloglovin

 • 04.11.2015, 20:51


Hei igjen, ville bare titte innom en gang til i kveld for å tipse dere om å følge meg på Bloglovin, det er bare å klikke på linken helt nederst i innlegget så kommer du videre til profilen min. Nå har jeg endelig fått satt meg godt plantet i sofaen, fått i meg en god middag og gjort ferdig dagens lekser- deilig følelse. Nå står litt kos med kjæresten og kveldens episode av Farmen for tur, hehe- er det bare jeg som følger med denne sesongen? Jeg heier på Charlotte og Marthe, hihi ♥

 Follow my blog with Bloglovin

Lillelørdag

 • 04.11.2015, 15:34Hei og god ettermiddag fra meg :-) Lillelørdag allerede, tenk det... Ukene flyr jo bare unna. Jeg ville egentlig bare oppdatere dere litt innimellom all eksamensskrivingen. Vi har akkurat levert den tredje av fire gruppeeksamener og det føles veldig godt og allerede i morgen leverer vi den siste. Jeg sitter enda på biblioteket på skolen og har ikke noe særlig tid til å oppdatere dere slik som jeg har lyst til så jeg beklager det. Men etter i morgen dere, da kan jeg begynne å oppdatere dere litt mer som normalt, imens håper jeg dere holder ut... Bildene over her er fra nuet- Macbook, skolepensum og notatblokker er det eneste jeg ser og har fokus på om dagen. Nå skal jeg prøve å tenke positivt og fortsette arbeidet. Ha en fin onsdagskveld, er bare to dager til helg nå. 

Emma

#eksamen #bachelor #markedsføring #salg #utdanning #karriere

Ny måned, nye muligheter

 • 02.11.2015, 09:55


November, velkommen skal du være ♥ Tenk at elleve av tolv måneder allerede har gått? Det er helt utrolig hvor raskt tiden flyr.. Det er kun en måned til julen er her og det er faktisk under en mnd til jeg fyller hele 20 år, wow! I november har jeg mange planer og ønsker på lur, derfor jeg tenkte jeg skulle dele noen av de med dere i dag. En hvit vinter, varme boots og varme jakker, kosekvelder hjemme med de jeg er glad i... Ååå gi meg 


♥ Være godt nok forberedt til de individuelle eksamenene. Jeg hater følelsen av å ikke være godt nok forberedt og jeg det å føle seg usikker er det verste som finnes ♥

Være tidlig ute med julegaver ♥

Feire bursdag ♥

♥ Huske å ta et pust i bakken mellom alle slagene ♥

♥ Begynne på en god serie med kjæresten ♥

 

Hva er dine planer for november? 

Studer smart

 • 26.10.2015, 14:43


De fleste som leser bloggen min fast, eller kjenner meg, vet at jeg er en av mange studenter her i landet. Med dette tenkte jeg å dele mine seks beste tips til dere for å studere smart. Nei, det er ikke alltid jeg klarer å følge disse like godt hver eneste dag, men jeg gjør så godt jeg kan. Det er viktig å gjøre så godt du kan og ikke gi opp, for mer enn det, det får du ikke gjort. Eksamen nærmer seg med stormskritt og for mange, slik som meg, har denne perioden allerede begynt. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele disse tipsene akkurat i dag, du har helt sikkert hørt noen av de tidligere, men det skader ikke å høre de igjen. Repetisjon dere. Here we go, over til dagens tips. 

1. Sett deg gode kortsiktige mål du vet du kan oppnå. Dette er noe av det første jeg gjør for hvert semester. Ja, det er supert å tenke på hva du vil jobbe som når du er ferdig med utdanningen, det er lurt å tenke på framtiden, men aller først bør du tenke på hva du vil oppnå dette semesteret/skoleåret. Sett deg realistiske mål og gå igjennom deg selv. Dette gir meg mengder av motivasjon i perioder hvor det er er tøft og mye å gjøre. Tenk tilbake på målene du satt deg første skoledag, du skal klare det, DU KAN KLARE DET! 

2. Mitt andre tips er å planlegge fremfor å prioritere. Du vil vell helst ikke droppe noe når du faktisk kan få til alt? Planlegg dagene dine, fra mandag til søndag. Og en ting til- ikke les lenge, men ofte. Repetisjon, repetisjon og atter en gang repetisjon. Jeg vet det er kjedelig, men det er det som funker.  

3. Punkt nummer tre på lista er å danne gode vaner. Jeg personlig er et rutinemenneske og får jeg ikke alt til å gå på skinner kan jeg like greit bare legge ned alt jeg har i hendene for så å ikke gjøre noen ting. Jeg må ha en plan og jeg må ha kontroll. Det sies at det tar ca. 8 uker å danne en god vane, er det ikke verdt et forsøk? Det tror jeg. 

4. Vær forberedt til timen!! Viktig. Det blir lettere å delta i diskusjoner i timen, for du skjønner faktisk hva læreren/foreleseren snakker om. Ja og om du så tar feil så er det ikke verdens undergang- da husker du det bare enda bedre til neste gang eller til en prøve. Denne kan jeg skrive under på. 

5. Diskuter og repeter med medstudenter. Still hverandre spørsmål om det er noe dere ikke skjønner. Ingen spørsmål er dumme og du er garantert ikke den eneste som lurer på akkurat dette.

6. Sist men ikke minst: gjør oppgaver. Det er sååå viktig. Det er kjedelig, men det må gjøres. Det er nyttig og lærerikt. Våre forelesere legger alltid ut tidligere eksamensoppgaver eller eventuelle "anbefalte oppgaver" i forkant av eksamener. GJØR DE. Jeg lover at du ikke kommer til å angre etterpå. Dette lærer du mengder av. 

Og dere, husk at det er lov å ta seg en dag fri om alt føles tungt og du ikke ser lyset. Jeg kan godt være den første til å innrømme at jeg gjør det en gang i blant. Det er viktig å ta et pust i bakken. Ha det gøy med venner, ta deg en tur på treningsstudio om det er det du trenger for å koble av. Få litt mosjon hver dag, det øker konsentrasjonen din. Ta vare på deg selv ♥ Håper dette er til hjelp for noen medstudenter der ute, jeg har troen på dere. Har du noen studietips til meg? Del gjerne i kommentarfeltet. 

Emma 

#student #studersmart #eksamen #skole 

3 x 10

 • 25.10.2015, 17:31


3 fakta om meg

- Jeg er studerer Markedsføring & Salgsledelse i Oslo

- Jeg elsker dyr. Noen ganger mer enn mennesker, det er leit å si det, men sånn er det blitt... 

- Jeg elsker å reise. En dag skal jeg ha en stor nok inntekt til å reise akkurat dit jeg vil.3 ting jeg gjorde i helgen

- Lekser.

- Vasket og ryddet leiligheten,

- Så ferdig sesong 10 av KUWTK og kommet på level 41 i Candy Crush. Jepp. Der har dere meg. 

 

3 ting jeg blir stresset av

- Når jeg har altfor mye jeg skal gjøre og ikke klarer å få gjort noe av det

- Å være forsinket

- Veldig store folkemengder på et sted slik at det blir trangt og ukomfortabelt. Som for eksempel bussen/toget/tbanen midt i rushtrafikken. Fytti katta, no words needed. 

 

3 ting jeg blir rolig av

- MUSIKK ♥ Det er ingen ting som beroliger meg mer i en stressende situasjon eller en litt for hektisk hverdag.

- Alenetid. 

- Å slappe av og ha en rolig hjemmekveld med kjæresten, god mat, en film/serie på TV'en og masse kos. 

 

3 ting jeg ønsker meg

- En Malene Birger veske

- Toppkarakterer i alle fag

- OPPVASKMASKIN!!! Hvordan klarer folk seg uten? Nå har jeg ikke hatt oppvaskmaskin på et år, og jeg har aldri tenkt over hvor mye den har gitt meg tidligere. Å vaske opp, nei fy søren, tar unødvendig med tid og er fryktelig kjedelig. Jeg trenger en oppvaskmaskin. 

 

3 ting jeg ikke kan

- Å ikke bry meg. 

- Å komme i god tid. Enten kommer jeg akkurat eller akkurat litt for sent. 

- Ta imot komplimenter. Jeg sier takk og smiler, men jeg klarer liksom ikke å ta det til meg...

 

3 ting jeg kan

- Lage mat. Konemateriale much? Hehe. Dette er noe jeg har blitt flinkere til og fått en mer interesse for etter jeg flyttet for meg selv. Men som sagt tidligere, vi har jo ikke oppvaskmaskin så det blir ikke så veldig fancy til tider. 

- Visste dere at jeg faktisk er ganske handy? Jeg bytter lyspærer og skrur sammen møbler. Ikke dårlig det altså.. Syns nå jeg da. 

- Dette punktet fortjener faktisk litt selvskryt. Jeg kan være effektiv. Veldig effektiv. Nå ler sikkert mine nærmeste, men det er sant. Jeg kan når jeg vil. Det er en grunn til at jeg kan stå opp bare 20 minutter før jeg skal dra til toget før skolen. 

 

3 ting jeg burde

- Lese pensum og begynne å forberede meg til de individuelle eksamenene. Det er under 8 uker til vi har juleferie, det blir SÅ deilig. Vi har ikke høstferie på høyskolen så man merker virkelig hvor langt det faktisk er mellom sommerferien og juleferien. Men jeg skal ikke klage, tenk hvor heldige vi faktisk er som får gå på skole og lære noe nytt hver eneste dag. Det er det ikke alle som har muligheten til.

- Drikke mer vann i løpet av en dag. Og få i meg nok mat. Dette er jeg altfor dårlig til. 

- Vaske gulver og rydde... Var vors her i går, det sier vell sitt.

 

3 ting jeg liker

- Blomster

- Pepsi Max. Kan jeg si det? Er det et godkjent svar? Haha 

- Å shoppe. HELLO! Er det noe jeg er ekspert på er det akkurat det.

 

3 ting jeg ikke liker

- En rotete leilighet.

- Å ikke ha kontroll. Ja, jeg er tidenes kontroll freak. Må vite hvor alt er til enhver tid. GUD det er så slitsomt til tider. 

- Bilder med dårlig kvalitet. Arghh

Alkohol, status og ungdom

 • 15.10.2015, 17:40


Det er noe jeg har tenkt over en del ganger, men bare skyvet tilbake i glemmeboken igjen. Nå klarer jeg ikke holde det inne i meg en dag eller et minutt lengre, jeg sitter i den tidligere nevnte skriveboblen min på toget og bare må få dette ned på "papir". Jeg advarer dere på forhånd. Jeg prøver så godt jeg kan å være konstruktiv, men når det gjelder følelser så jeg jeg helt grønn der. Dette innlegget omhandler #ungdom, #alkohol og #status. Les gjerne videre for å se hva mine tanker er om dette temaet. 

Om dagen holder vi på med vår tredje eksamensoppgave, hvilket omhandler ungdom og holdninger til alkohol i sosiale sammenhenger. Vi skal intervjue de vi ser på som ungdom og i mitt syn er vell det de fra rundt 15-16 og opp i starten av 20-årene. Her om dagen satt vi nemlig to eksamensgrupper rundt bordet og diskuterte dette temaet. Når er det vanlig å begynne å feste? Når er det vanlig å begynne å innta alkohol? Gjør ungdom det i dag av på grunn av egne meninger eller føler de seg presset? En person uttalte seg følgene (ikke ordrett, men med et budskap som dette): begynner du ikke å drikke før du er 18 havner du litt utenfor. Det eneste som dukket opp i hodet mitt var "hva?!", men nå har jeg tenkt meg om litt og jeg har rukket å fordøye denne setningen.. Jeg kjenner flere den dag i dag som velger å ta avstand fra alkohol og jeg er en av dem. Ja, jeg kan ta meg en fest i blant, men det er ikke viktig for meg å ta noen glass hver eneste helg og gjerne tirsdag, onsdag og torsdag også. Jeg syns det er leit. Det er leit at et flertall av unge i dag tenker slik. Jeg skal sette meg ned med en på seksten år om et par dager, jeg lurer på hvordan det er å være 16 i dag. Greit nok jeg er snart 20 så det er ikke så stor avstand mellom oss, men det er fortsatt en enorm forskjell fra jeg var på den alderen. Sånn jeg ser det hvertfall. Det er for eksempel forskjell på de fra byen og de fra bygda.

Helt ærlig syns jeg dette er et vanskelig tema å skrive om, både her på bloggen og i eksamensoppgaven, men mest her i dette innlegget. I går kom jeg over dette leserinnlegget på Si;D hvilket er en fast spalte Aftenposten har i nettavisen. Dette er en fantastisk spalte og jeg håper det er flere enn bare meg som følger med her. Det er flott å kunne følge med på andres meninger også. Denne personen som skriver dette har et poeng. Jenta som skriver dette leserinnlegget får det virkelig fram, hun skriver "man står fast mellom å velge det man vet er riktig for seg selv, og velge det som gjør at du får et sosialt liv" og dette er så sant. Jeg kunne ikke fått sagt det bedre selv om jeg så hadde prøvd til jeg var hundreogti år gammel. Jeg tror vi alle er like og tenker det samme på innsiden, men så er vi alle samtidig like redde for å innrømme at vi ikke vil det skal være et slikt press fordi vi ikke vil miste vår status.. Av den grunn tror jeg mange velger den enkleste veien og bare flyter videre med strømmen og gjør det "alle" andre gjør. Dette er et problem. 

For å være helt ærlig vet jeg ikke helt jeg hvor jeg vil med dette innlegget, jeg bare trengte å få ned følelsene mine. Men er det én ting jeg vet er at jeg sier nei til gruppepress, nei til tvang og nei til uønskede handlinger presset fram av andre! Vær snille mot hverandre og la mennesker få gjøre som de vil. Du kommer INGEN vei med å snakke ned noen for deres valg eller ved å hele tiden bry deg om hva andre gjør. Gjør det du vil og la andre gjøre det de vil. Takk for meg. Vi skrives senere. 

Emma

Uken som gikk...

 • 12.10.2015, 11:26


// Dette innlegget skulle vært publisert i går

I dag går vi rett på sak dere. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg skrev akkurat et slikt innlegg, men så er det jo egentlig ikke det heller da når vi tenker oss om. Det er jo bare syv dager :-) Denne uken har vært fylt av glede, sykdom, frustrasjon og alle typer følelser og sanser, men det er slik det skal være er det ikke? Jeg syns ihvertfall det. I nuet ligger jeg som en slakt på sofaen etter gårsdagens festligheter. Nå skjer det vell ikke stort annet enn Halloween før min bursdagsfeiring står for tur- snart 20 år dere, herregud jeg begynner å bli voksen??? Årene flyr bare fortere og fortere jo eldre du blir. 

Ukens blogg er Annijor. Fy flate så misunnelig jeg er på den dama. Hun vært i NY flere uker på rad og nå er hun i LA, jeg må få meg med typen på noe av det samme. Ser helt fantastisk ut. Håper hver og en av dere klikker dere inn å leser bloggen hennes etter dere har lest dere igjennom dette, hehe :-) 

Ukens craving er uten tvil Pepsi Max og kylling. Mmm, får vann i munnen bare av tanken på torsdagens middag. 

Ukens sang Sondre Justad - Riv i Hjertet. Har dere ikke hørt den enda så start Spotify, YouTube or whatever og sett den på NÅ. Jeg elsker den 

Ukens opptur er gårsdagen. Fy søren det var gøy, eller vorset var det beste da, men slik er det jo som regel alltid. Byen er det samme gamle enda. 20 års stedene bør virkelig levere, har litt forventninger etter alt jeg har hørt av venninnene mine. 

Ukens wanderlust er fortsatt New York. Sjokk? Nei var det jeg trodde. Ellers har jeg virkelig fått øynene opp for California den siste uken (vi holder oss fortsatt i Amerika ja, haha)... Tror jeg skal lage et innlegg om min bucket list til uken. Der kan det komme litt av hvert, be prepared! 

Ønsker alle en topp mandag, så skrives vi senere i kveld. Jeg er på skolen, men følte jeg måtte oppdatere dere. Jeg hadde forhåndsskrevet dette innlegget til dere, men glemte  helt å poste det. Meg i et nøtteskall. 

Emma
#ukensomgikk #blogg #reise 

Effektiv lørdag

 • 10.10.2015, 15:59


God lørdag Hva har dere gjort i dag? Jeg har allerede rukket å spise frokost, vært på trening, gjort lekser og slappe av på sofaen. Gave til dagens bursdagsbarn er også i boks, hehe. Effektiv i dag sa du? Det kan jeg skrive under på. Snart er det tid for å slenge på seg fjeset og finstasen, og jeg gleder meg virkelig til i kveld. Jeg har vedlagt litt inspirasjon for kvelden. Er det en ting jeg ikke har fått gjort i dag er det å ta bloggrelaterte bilder, men skal prøve å få tatt noen i kveld som er verdt å dele i morgen. Prøve, jeg kan nok ikke love noe!

 

Emma

Fresh flowers

 • 09.10.2015, 13:11


Nå er det helg dere! Denne helgen skal nytes til det fulle, jeg begynner endelig å komme på bedringens vei, nå venter jeg bare på at forkjølelsen skal forsvinne. I dag har vi også levert vår andre eksamen noe som skal feiresVi skal også i bursdag til en venninne i morgen, så jeg må få ordnet en gave. Jeg er så treig haha, utsetter alltid ting til det siste minutt! På vei hjem i dag dro jeg innom butikken for å kjøpe med noen friske blomster, det gir meg helgestemning og lyser opp hele leiligheten. Vanligvis går jeg for standard hvite roser, men i dag fikk jeg lyst til å sprite opp leiligheten med litt farger. Jeg har fått skikkelig dilla på oransje i det siste og jeg syns det bare er sååå fint ♥ 

 

Emma

Hva skal du i helgen? 
#blomster #helg #blogg #bursdag

 

Syk

 • 07.10.2015, 12:27


Denne dagen startet ikke helt som den skulle.. Jeg våknet opp med feber og forkjølelse, og oppi det hele går jeg rundt å er kvalm og uvel. Det var egentlig en forelesning i dag tidlig, men siden jeg er blitt syk leser jeg meg heller opp hjemme i mitt eget tempo :-) Nå ligger jeg med dynen i sofaen og ser reprise av mandagens episode av Farmen, men snart får jeg vell ta opp boken for å lese enda litt til om forskning og markedsundersøkelser.. Planen var egentlig å trene i dag også, men den økten får vi utsette til jeg er frisk igjen. Ønsker dere alle en topp onsdag ♥ 

Emma

Hva er dine planer for i dag? 
#syk #student #workout #blogg

Never forget you

 • 05.10.2015, 16:46


Mandag igjen dere :-) Har dere hatt en fin dag så langt? Dagen min har kun bestått av lesing, lesing og mer lesing på skolens bibliotek, og i mens dette har stått på har Zara Larssons nye sang "Never Forget You" gått på repeat. Og dere... er det bare jeg som elsker denne sangen for jeg får bare ikke nok? ♥ I nuet sitter jeg på toget hjem i min lille skriveboble og oppdaterer dere. Jeg har ikke så mye på hjertet i dag, men ville innom en tur for å si hilse på dere også. Tror jeg fikk skrevet litt fra meg under dagens eksamensarbeid. 

Emma

Hva har du gjort i dag? 
#blogg #zaralarsson #kjærlighet #mandag

Uken som gikk...

 • 04.10.2015, 14:44


Heihei. Nok en uke er snart over og i dag tenkte jeg å oppsummere uken i et eget innlegg. Mye har skjedd denne uken og det meste er positivt så jeg har ingen ting å klage på. Etter jeg har skrevet dette innlegget skal Sex and the city rulle på skjermen og det blir fint. I dag har jeg vært på jobb så det ble ingen sen kveld på meg i går.. Kjæresten og jeg så på Skal vi danse og reprisen av Senkveld før han begynte å spille Fifa og jeg sovnet på sofaen. Standard haha :-) Ønsker dere alle en fin dag videre, så skrives vi i kveld eller i morgen. 

Ukens blogg er ingen andre ringere enn Marthe Borge, digger den bloggen og hele dama selv. Jeg blir så inspirert av henne og hun skriver så fantastisk bra. Jeg kunne sikkert anbefalt den bloggen tusen ganger til, hehe. Ellers har jeg klikket meg titt og ofte inn på enmammablogg og Lene Orvik

Ukens craving... Taco! Altså jeg har gått hele uken å ha hatt lyst på taco, men jeg har ikke villet ødelegge helgefølelsen så jeg fikk ikke spist det før i går. Det smakte sååå godt, jeg har ikke ord. Om jeg måtte valgt en rett å leve på resten av livet hadde jeg ikke nølt et sekund.  

Ukens mest likte bilde på Instagram er dette ♥ Dere kan finne min instagram her

Ukens mest lese blogginnlegg er dette innlegget i følge statistikken på Facebook-pagen min, det hadde nådd ut til over hele 300 personer. Ikke verst. 

Ukens sang... Selena Gomez - Same Old Love.

Ukens opptur... Kan jeg si flere? Denne uken har vært full av oppturer. Vår første gruppeeksamen er blitt levert, jeg har vært i bursdag til morfar og det har vært svært få regndager noe som er tipp topp. 

Ukens wanderlust... New York- JEG MÅ REISE DIT snart hvis ikke klikker det for meg. Ellers har jeg drømt meg tilbake til både Korfu og Torrevieja flere ganger denne uken. Er så reiselysten om dagen.

Emma

Hvordan har din uke vært? Fortell gjerne i kommentarfeltet
#ukensomgikk #blogg #martheborge #leneorvik 

Fire hverdagsmål for oktober

 • 02.10.2015, 13:02


Hei, har dere hatt en fin dag så langt? Nå er det bare noen timer igjen før helgen er her og jeg gleder meg som et lite barn på julaften, jeg trenger virkelig å ta igjen noe søvn for å lade opp batteriene igjen. Helgens planer er bowling, avslapping på høyt nivå og jobb på søndag formiddag. Jeg skal også prøve å få tatt litt flere bilder med kameraet mitt og oppdatere dere enda bedre, blogglysten er virkelig på topp om dagen. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. I går klikket jeg meg inn på bloggen til Marthe Borge, as usual, og kom over denne ideen.. Dette var noe jeg kunne skrive om tenkte jeg, så her kommer mine hverdagsmål for denne måneden.

Mitt første hverdagsmål er å bli flinkere til å trene. Jeg vil danne meg bedre vaner og komme inn i en god treningsrutine. Jeg er allerede inne i en ganske god sirkel, men jeg vet med meg selv at jeg sløver mer og mer over tid, så derfor vil jeg prøve å komme meg på trening minst 2 ganger i uken. Det må da være overkommelig..

 Over til nummer to og ja, jeg vet jeg har sagt det før, men denne gangen mener jeg det virkelig.. Jeg skal komme forberedt til forelesning og forså sette meg ned å lese igjennom når jeg kommer hjem igjen. Jeg tror jeg kan lære og ha godt av å studere på denne måten. Denne gangen skal jeg klare det og ikke bare ta det typiske skippertaket. 

 Jeg må også bli flinkere på å spise, for dette er noe jeg er helt elendig på. Skal jeg oppnå treningsmålene mine må jeg få rumpa i gir å lage meg noen ordentlige måltider. Det tar jo ikke så lang tid når man først er i gang ;-)

 Sist men ikke minst... Arrangere en jentekveld. Det altfor lenge siden at alle jentene var samlet, så dette må vi bare få til denne gangen. Ikke er det lenge til bursdagen min heller, det blir gøy!

Håper noen ble inspirert og kanksje dere har noen mål for oktober også? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet. 

Emma

 

En av åtte

 • 30.09.2015, 21:19


//Dette innlegget skulle vært postet i går, men er litt forsinket

 ENDELIG DERE! Eksamensopplegget på skolen startet for allerede tre uker siden, og i dag leverte vi vår første av åtte eksamener som vi skal igjennom. Denne har vi jobbet så hardt med og nesten dratt av oss alt håret i frustrasjon, det er bare såå deilig å ha fått levert den aller første for dette semesteret, "bare" 7 igjen nå. Krysser fingre og tær for at alt arbeidet vi har lagt ned i oppgaven var lønnsomt og at vi får en god karakter. Okei, nok skolesnakk for nå, var bare godt å få det ut. Viktig å skryte litt av seg selv innimellom, husk det ♥ 

Snart bærer det avgårde til morfars bursdag og det gleder jeg meg til. Altfor lenge siden jeg har sett de kjære besteforeldrene mine nå dessverre, er det noe jeg virkelig må bli bedre på er det å besøke og prioritere familien min, de er jo alltid der for deg og backer deg uansett hva, de er dine nærmeste. Ønsker dere alle en fin ettermiddag/kveld videre, så skrives vi senere. 

Emma

Sosiale medier

 • 24.09.2015, 16:59


Ja, i dag ble overskriften noe så spennende som 'Sosiale medier'. Kreativt, jeg vet. Overskrifter må være noe av det vanskeligste jeg vet med bloggingen. Den skal lokke lesere, samtidig skal den være korrekt, ikke for lang og sist men ikke minst bør den ærlig. I nuet sitter jeg faktisk på toget på vei hjem fra skolen. Jeg sørger alltid for å sitte ved vinduet slik at jeg kan følge med på utsiden, samtidig som jeg sitter å skroller nedover på alle sosiale medier, er i tankemodus og begynte å tenke over hvilke personer jeg faktisk følger på Instagram. 90 % er kun profiler om trening, sunn mat, bloggere og andre overfladiske profiler. Og igjen- dette får meg til å tenke enda litt mer... Jeg syns brått ikke at det er så rart lenger, det er ikke rart at vi er som vi er blitt. Vi er konstant omringet av de såkalte "perfekte" personene, men hva er egentlig perfekt? Jeg stiller meg selv dette spørsmålet hver eneste dag, men har aldri noe godt svar å komme med. Om du har en slags definisjon vil jeg gjerne høre.. 

Emma

#sosialemedier #instagram

Stresset

 • 22.09.2015, 12:33


Det er mye som skjer om dagen. Skole, eksamener, pendling hver dag fram og tilbake mellom Oslo-Fredrikstad. Venner skal prioriteres, familien skal prioriteres, kjæresten skal prioriteres og det skal ryddes og holdes rent i hjemmet. Jeg vil så gjerne oppdatere dere, få toppkarakter, være en flink student, gå med de riktige klærne, takke ja til alle forespørslene jeg får om å jobbe, trene, spise sunt, få i meg nok mat og legge ut det riktige på alle sosiale medier. Jeg har altfor mye å gjøre. Jeg teller ned dagene til juleferien og ser hvor dårlig tid jeg faktisk har på meg. Jeg skal igjennom enda 7 eksamener før midtveis av desember. Å være student på heltid på en høyskole er ikke lett samtidig som mye annet skjer.

Jeg har virkelig verdens beste familie og kjæreste som hjelper meg, men til syvende sist så står alt på meg. Mamma kan ikke skrive eksamen for meg, kjæresten min kan ikke trene for meg eller ta ansvaret for alle oppgavene som skal gjennomføres hjemme. Jeg trenger å stresse ned, men jeg ser ikke hvordan jeg skal klare det. Det er mange upostede innlegg i arkivet nå. Jeg vet ikke en gang om dette innlegget vil bli postet. Det er bare godt å få tankene ned på "papiret". 

Dette flink-pinke syndromet... Hva er dette egentlig? Hvorfor er vi så opptatt av å skulle klare alt, og få de beste resultatene på alt vi vil gjøre? Hvorfor måler vi hverandre opp og ned hver eneste dag? Jeg har så mange spørsmål, tanker og følelser. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få ut det hele og jeg vet jeg ikke er den eneste som har det slik. Det er mange flere enn man tror. 

Jeg skal ikke si det sikkert, men jeg føler det er blitt tabu å snakke om følelser. Man skal ikke dele for mye og ikke for lite. Jeg vil være en stemme for alle der ute som kanskje er like stresset som det jeg er, men samtidig fører dette med seg enda mer press på skuldrene mine. Jeg snakket med en venninne i går, "slapp av litt, og ta deg en pause" sa hun. Nei det er ikke så lett, dessverre, men gud så deilig det ville vært om det faktisk var det. 


Jeg konkluderer med at jeg trenger flere timer i døgnet. Det er det det er. Dagene er for korte, og jeg har for mye å gjøre. Nå skal jeg ta et lite pust i bakken, ta meg sammen og komme tilbake til meg selv igjen. Jeg satser på at jeg bare har møtt veggen for en liten periode. Det går nok over snart igjen. Ha en fin dag videre, fininger ♥ Stå på og gjør deres beste hver dag. Mer får man ikke gjort.

Emma

#personlig #følelser #tabu #stress

Saturday

 • 19.09.2015, 18:18


Heihei ♥ Denne lørdagen har virkelig bare fløyet unna. I dag unnet jeg og kjæresten oss å sove lenge, og det trengtes virkelig. Til tross for at vi sov ganske lenge har vi rukket å  spist en god frokost, vært en tur på Elixia for å trene, spist lunsj og slappet av. Nå har han og en kamerat dratt for å se på kamp imens jeg sitter å leser til eksamen. Det må til det også, selvom det er lørdag og "helg".. Nå skal jeg avslutte både lekser og blogginnlegg for nå er det snart tid for å dra på seg finstasen og fylle glasset, hehe. Vi skrives senere.

Håper alle har en fin helg videre, wohoo

Emma

20 spørsmål om meg

 • 08.09.2015, 16:10


Heihei ♥ Endelig har jeg noen minutter hvor jeg kan sette meg ned med bloggen. Det har vært etterlengtet for jeg har mye på hjertet om dagen, men tiden strekker bare ikke til med tanke på at vi er bombadert med skolearbeid og eksamener allerede. I dag tenkte jeg at jeg skulle la dere bli litt mer kjent med meg så jeg har laget en liste med 20 spørsmål. Det er mange, men det går vell fint det? La oss bare sette i gang da dere, her har dere litt om meg..


 

1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?

Hvis jeg skal beskrive meg med fem ord ville det blitt omtenksom, lærevillig, engasjert, kreativ og snill(?)

2. Hva har du alltid i vesken?

I vesken har jeg alltid meg meg lommebok, mobil + lader, tyggis, lip balm og ørepropper. 

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Jeg er daglig innom bloggene jeg leser fast (du kan se hvilke her), VG, Facebook, Instagram, Snapchat og blogg.no. 

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 

Da ringer jeg som regel kjæresten min, eller noen andre som står meg nær. 

5. Hva bestiller du på café?

Iskaffe, chai latte eller kaffe mocca.6. Hva var det siste du skriblet ned på papir? 

Dagens gjøremål. Blant annet blogge, betale regninger og lese til eksamen.

7. Hvilke uvaner har du?

Hmm, jeg irriterer meg ofte over andre lyder også er jeg veldig rotete...

8. Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?

Ja, har ikke alle det? 

9. Føler du deg ung eller gammel for alderen?

Gammel, haha. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg bare gjør det. De fleste på min alder (jeg er snart 20) drar ofte ut på byen hver helg osv., noe jeg såklart kan gjøre også, men iblant kan jeg foretrekke en kveld eller to hjemme sammen med kjæresten, god mat og en film/serie rullende på TV-skjermen. 

10. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Gjett om jeg har da. En av de er denne

11. Har du noensinne vært i en ambulanse?

Nei takk og lov. Håper ikke jeg må det noen gang heller...

12. Har du noen piercinger?

Jeg har hatt i navlen, men har tatt den ut igjen ettersom jeg ikke trivdes med den. 

13. Hva synest du om tatoveringer?

Jeg har en selv. Der har dere svaret, hehe. Jeg elsker det (i en begrenset mengde såklart, og gjerne slik at man kan skjule de/den om det skal være ønskelig). 

14. Norge på sitt beste?

Jeg liker selv våren best. Da syntes jeg at naturen er slående vakker, trærne skifter farge, fuglene kvitrer, det blir varmere i luften og alle menneskene kommer ut av vinterdvalen og de tykke jakkene. 

15. Hvilke idretter har du vært innom?

Hehe, ja nå skal dere høre. Jeg har vært igjennom en god del som blant annet, dans, ridning, fotball, håndball og tennis. 

16. Hva var det siste du kjøpte?

Kan jeg svare mat på dette spørsmålet? Det var ihvertfall mat, men hvis man skal se bort i fra det var det et Stay-matt powder fra Clinique. 

17. Hva gjør deg trist?

Når de rundt meg har det vondt. Er familie/venner lei seg, er jeg automatisk lei meg... 

18. Hva gjør deg glad?

Kjæresten min, familien, venner, god mat, pent vær, den stabile livssituasjonen vi lever i, at jeg har muligheten til å ta en utdanning ved en dyr privat skole. Jeg kan ramse opp i en evighet, men det skal dere slippe å få oppleve. 

19. Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?

Jeg ville hvertfall reist til varmere strøk. Kanskje Maldivene eller Dubai.. 

20. Hvor er dine drømme destinasjoner?

Hele USA, Dubai, Thailand, Maldivene, Frankrike og Italia. 

Searching for some hair inspo

 • 31.08.2015, 18:22


Hei igjen dere! Har alle hatt en fin dag så langt? På fredag skal jeg til frisøren for å fikse litt på frisyren. Jeg ønsker å gjøre noe nytt, men ikke for drastisk. Samtidig ønsker jeg å gå så naturlig som mulig, slik at jeg slipper dette styret med ettervekst osv.. Kort, langt, mørkere, lysere? Et evig spørsmål. Jeg har ihvertfall noen dager på å søke inspirasjon og danne en beslutning. Her kan dere se noe som inspirerer meg og hvordan jeg kanskje kunne likt å hatt håret. Har dere noen tips, er det bare å komme med de også..I dag har vi faktisk byttet ut kranen på kjøkkenet. Vi skal sette inn en oppvaskmaskin litt senere, men vi ville også fornye kranen som sikkert var 40 år gammel.. Så i dag skjedde det. Kjæresten jobber i en butikkjede hvor de selger deler, kraner o.l. til rørleggere (sikkert noen andre og hehe), så han kjøpte med en hjem. En kompis av Roy er rørlegger så vi fikk han til å komme å hjelpe oss allerede i ettermiddag. Det var jo bare toppers at han kunne gjøre det allerede i dag ettersom vi forventet å måtte vente en stund. Er så fornøyd med den, blank og pen står den å "lyser" på kjøkkenet ;-) He he, en effektiv dag altså.. 

Ønsker dere en fin kveld videre. Klem

#hverdag #inspirasjon #hår

Monday's are fine

 • 31.08.2015, 11:39


Hallo mandag :-) Ny uke, nye muligheter. I nuet har jeg akkurat spist frokost og skal straks lese litt pensum. I dag har vi ingen forelesninger på skolen så da er det bare å lese hjemme isteden. I morgen får vi tildelt vår første hjemmeeksamen for dette semesteret, og gleder meg til å se hva vi skal begi oss ut på denne gang.. I kveld står trening (endelig er jeg frisk igjen) og en god middag på planen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal lage, men får søke litt rundt etter inspirasjon ;-) Nå må jeg nesten dykke ned i bøkene mine, så skrives vi senere. Ville bare titte innom å si hei på morgenkvisten. Ønsker alle en fin dag videre, og husk at i dag kan dere sette lista for resten av uken. Start mandagen med en treningsøkt, les litt, gå deg en tur eller gjør noe som motiverer deg. SMIL

Har du noen planer for dagen? 

#utdanning #studier 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits