Emma Hulleberg

Daydreaming

 • 22.05.2016, 23:17

Vi trenger alle å drømme oss bort litt i blant, right? Ta meg til varmere strøk, gi meg hvite strender, beach hair, sommerantrekk og drinker med venner og kjæresten, ta meg med på festivaler. NÅÅ. Dette har vært en helg fylt med eksamenslesing og myyye lengting etter sommerferie, reiser og sol som dere kanskje skjønner. I eksamensperioden kan jeg konkludere med at det jeg gjør aller mest (bortsett fra å lese såklart) er å dagdrømme, haha. Hver eneste dag er lik, det er ingen forskjell på lørdag og mandag når eksamener nærmer seg. Denne helgen har vært nokså rolig sett bort i fra fredagen da jeg var på Hvaler for å feire bursdagen til mamma. Det var veldig koselig å få tankene på noe annet en arbeidsrett og personalledelse for noen timer. Med god samvittighet ;-) 

Some inspiration for my walk-in

 • 06.03.2016, 15:08Som nevnt i forrige innlegg er vi i gang med å pusse opp gjesterommet i leiligheten til en walk-in garderobe. Det gleder meg at jeg endelig får drømmen min oppfylt og ikke minst at R og jeg kommer til å få orden i alle klærne våre- vi har så mye! Vil tippe det er en del som kan gies bort eller legges i containere slik at det går til noen som trenger det også :-) Vi har også kommet til enighet om fargene veggene skal males i (skal vise dere disse i et senere innlegg). Nå gjenstår det bare å utføre selve arbeidet og dette skal gjøres til uken. Det kommer til å bli så bra! Over- og nedenfor ser dere noen bilder jeg har latt meg bli inspirert av. 
Ønsker dere alle en fin søndag, slapp av og nyt dagen før en ny uke starter i morgen. Klem ♥

Tropical vibes

 • 08.01.2016, 13:44


Nå i det siste har jeg tatt meg selv i at jeg lar meg selv drømme meg bort i bilder av hvite strender, palmer, solbrun hud og alt som har med sommer å gjøre. Selvom jeg elsker vinter og naturen som er dekket av hvit snø så elsker jeg sommer enda mer. På tide å komme seg ut på reisefot sa du? JA! Jeg og R driver å ser på sydenreiser om dagen og jeg gleder meg så mye til å finne det perfekte reisemålet for 2016, dersom noen har tips til hvor vi kan dra på en klissete kjæresteferie så rop ut ♥

Emma

Hvilken årstid liker du best? 

Hva ønsker dere?

 • 05.01.2016, 14:49


Så, hva ønsker dere å lese mer av på bloggen? Motivasjonen min er på topp om dagen og jeg har flere ideer til nye innlegg og faste spalter, men jeg har allerede erfart at denne kreativiteten og inspirasjonen forsvinner etterhvert.. Derfor vil jeg gjerne at dere skal komme med noen ideer til hva jeg kan skrive om og så skal jeg prøve å møte deres ønsker på best mulig måte. Har du noen forslag til meg så legg de igjen i kommentarfeltet. Ønsker dere en topp dag videre, her står jobb og trening for tur. Treningsplanen jeg satt opp på søndag er allerede endret da jeg fikk bilproblemer som måtte taes hånd om. Sånt skjer, jeg får bare ta det igjen i dag ;-) Prioriteringer er et nøkkelord for å få alt til å gå rundt. 

Emma

New Year's Inspo

 • 31.12.2015, 14:08
Emma

Hva ønsker jeg meg til jul?

 • 16.12.2015, 18:00


Nå er det ikke mange dagene igjen til julaften dere.. Stadig vekk tikker det inn meldinger om hva jeg ønsker meg til jul, og for første gang har jeg i år måtte tenke meg grundig om. Jeg er så heldig at jeg har det meste jeg trenger, men det er noe man alltid trenger er det ikke? Som for eksempel noe til hjemmet eller seg selv. At jeg faktisk kommer til å bruke gaven er viktig for meg og derfor behøver det ikke alltid være et produkt, men det kan være en tjeneste (ikke tjeneste i den forstand at noen gjør noe for deg...)- en tur, spa, venninnekveld, familiedag og bare å tilbringe dagen med de jeg er glade i. Så dere, i år har jeg satt en morgenkåpe, superundertøy, kosedresser og treningsklær høyt på listen. Selvsagt er det andre litt overfladiske ting også som sminke og parfyme hehe, det kommer en vell aldri unna. Typiske jenteting vil alltid falle i smak hos meg :-)

NLY Lingerie ? Calvin Klein ? Nike Air Force ? Voluspa ? Waffle Robe

Kanskje dette var noe til hjelp for deg der ute også? I såfall håper jeg det. En gang i blant kan det være like vanskelig å ønske seg noe som å skulle handle gaver til andre.. Det synes ihvertfall jeg. 

Emma

#julegaver #nelly #jul #blogg #tips #inspirasjon

 

Sunday inspiration

 • 13.12.2015, 17:12


Ingen tvil om hva slags humør jeg er i, i dag.. Jeg søker all mulig inspirasjon jeg kan få i alle mulige retninger, alt fra skjønnhet og mote til skole og quotes. Nå gjenstår det kun tre dager før jeg har juleferie og det blir sååå digg, imens er det bare å bite tennene sammen og komme seg igjennomGleder meg også til litt mer varierte innlegg og det tror jeg nok dere gjør også. Jeg venter forresten på en pakke fra Nelly og jeg ser frem til å vise dere, håper dere liker det jeg har klikket hjem like mye som meg ♥

Emma

#inspiration #blogg #sunday #fashion 

Things to remember...

 • 12.12.2015, 17:22


Dagens reminder... Nå skal vi snart begynne å lage middag, deretter er det tilbake til lesningen. Motivasjonen og inspirasjonen er litt fraværende i dag, skrives i morgen. Tusen takk for de fine tilbakemeldingene de siste dagene, det setter jeg veldig pris på. 

Emma

#inspiration #thingstoremember #habits #vaner #motivasjon

Happiness is...

 • 06.12.2015, 17:53


God kveld :-) Har dere sjekket ut denne siden tidligere? Jeg fant den først nå etter å ha klikket meg igjennom bloggen til Kristin (Styleconnection) og må si at der var det mange små gleder jeg ikke har tenkt på tidligere, derfor tenkte jeg å dele noen av de med dere nå.. Shall we?

Happiness is...

a day at home with no plans at all

the taste of your favorite food

making up with your best friend after a bad fight

being so sleepy that everything becomes funny

a promise forever

surprising others

a wish that comes true

dancing your worries away

dreaming about you

the smell of fresh coffee

Emma

Hva gjør deg glad?

#lykke #blogg #glad #inspirasjon

8 ting jeg vil gjøre i desember

 • 03.12.2015, 16:00


I dag hentet jeg litt inspirasjon fra bloggen til Eirín og tenkte å lage min helt egen liste over hva jeg vil gjøre i desember, kanskje noen av punktene kan være til inspirasjon for dere? Jeg vet med meg selv at noen av disse punktene vil klare å dra meg igjennom et helvete med eksamener (unnskyld språket) de neste 13 dagene. Den 16. desember har jeg juleferie og da er det mye som står på planen. Jeg har verken tid eller mulighet til å gjøre noen juleforberedelser før den tid så det blir nok en sen julestemning på meg i år.. Livet som student as, ahh, godt det bare er et og et halvt år igjen.. 

8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

Bake julekaker som pepperkaker, krumkaker og kakemenn

Nyte julebaksten med god samvittighet

Dra på skøytebanen med venner/familie

Drikke kakao

Kjøpe julegaver til de jeg er glad i

Tenne et lys hver søndag i advent

Ta juleferie med god samvittighet etter å ha fullført mine siste eksamener dette semesteret. Viktig å gjøre så godt en kan, mer får en ikke gjort. 

Se på julekalendere og telle ned til julaften

 

Emma

Hva vil du gjøre i desember?

#jul #desember #advent  

Julegavetips til ham

 • 17.11.2015, 10:31


Hei dere og god tirsdag ♥ Nå er det klart for runde to med julegavetips og denne gangen er det gaver til ham som står for tur. Personlig syns jeg det er veldig vanskelig å finne noe man kan kjøpe til enten kjæresten, brødrene, bestefedrene eller pappaen min og derfor ender jeg alltid med noe safe som en t-skjorte/skjorte eller andre liknende ting. Dette året derimot vil jeg bevege meg ut på nye arenaer, har jo ingen ting å tape, man kan jo alltids bytte eller hva? 


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Her har dere 9 tips og lenker til flotte julegaver.. Selv tror jeg at jeg skal klikke hjem noen av disse varene til julegaver. Jakken og klokken er helt perfekte i mine øyne, den grå ullgenseren liker jeg også. Hmm, jeg vil helst klikke hjem alt for så å gi til familien min. Kanskje kjæresten eller broren din er student? Da vil vesken eventuelt være den perfekte gave- hvem ville ikke bli glad for å ha kontroll på skolesakene sine på en plass? 

Håper dere fikk litt inspirasjon til herregaver, det gjorde ihvertfall jeg. Klem 

Things to do

 • 10.11.2015, 15:05


... BEFORE YOU GET OUT OF BED

Express gratitude

Stretch

Set your intentions for the day

Take a deep breath

Smile

Emma

Halloween

 • 30.10.2015, 17:03


Det er fredag og for mange begynner allerede den amerikanske tradisjonen Halloween allerede i dag, selvom det faktisk er i morgen. Hvert år er det diskusjoner rundt dette temaet blant den eldre generasjonen om dette er noe vi burde ha i landet eller ikke, men uansett, det er en annen sak jeg ikke har tenkt til å skrive om nå. Bare en liten ting: husk at vi lever i 2015 og ikke på 70/80-tallet, verden utvikler seg..

I morgen skal jeg og kjæresten min arrangere fest med venner og med dette har vi (jeg) søkt opp litt inspirasjon til både snacks, kostymer, pynt og diverse som jeg nå vil dele med dere. Hva er deres første tanker når dere hører ordet Halloween? Det første jeg tenker på er kostymer, gresskar og kreative dekorasjoner og jeg syns det er så gøy. Jeg gleder meg til fremtiden når jeg forhåpentligvis har en familie og et fint hus og kan dekorere, gi ut godterier til de søte små barna og ikke minst oppleve det med mine egne. Wiiii ♥ Emma

Skal du feire #halloween ?

Things to do this fall

 • 25.10.2015, 21:38Drink lots of tea and hot chocolate ♥ 

♥ Wear big scarfs and cozy sweaters 

♥ Cuddle up and watch movies with my love 

♥ Enjoy the holidays ♥

♥ BE HAPPY ♥

Listen to good music 

 Read a good book Emma

My favorite apps

 • 16.10.2015, 13:58


Telefonen er så mye mer enn bare en telefon du ringer og sender meldinger med. Jeg er helt avhengig av telefonen min og det kan jeg godt være den første til å innrømme. Jeg har den med meg overalt! Lager jeg mat er den med, trener jeg er den med, og den er til og med i dusjen, ja for tenk om noen skulle ringe eller sende meg en melding, haha det er jo helt forskrudd, men sånn er det blitt. Men over til appene... Jeg har en del apps, men i dette innlegget skal jeg dra inn favorittene mine 

VSCO

VSCO. Det er her jeg redigerer bildene mine før jeg legger de ut på Instagram. Det er bare sååå mange fine filtre, og jeg har brukt denne appen over en god stund nå. Du kan redigere lysstyrken, kontrastene, skarphet, beskjære etc. i tillegg til disse filtrene da. Appen er gratis i Appstore så prøv den ut om du ikke allerede har gjort det da vell?

SNAPCHAT

Sier litt seg selv, men hallo. Det går ikke en eneste dag uten at jeg har snappet eller klikket meg igjennom mystoriesene til venner og andre kjente som jeg følger der. Også en gratis app som alle kan laste ned. Og jeg lover dere, det er verdt det. Jeg er ihvertfall hektet. Ofte jeg bare sender en snap istedenfor en melding, går jo så mye fortere. 

INSTAGRAM

Min kjære, kjære Instagram. Jeg finner så utrolig mye inspirasjon i denne appen. Både til trening, mat, hverdag, motivasjon til å jobbe, være på skolen. Alt. I tillegg elsker jeg å følge med på hva venner/familie holder på med og legger ut :-) Brukernavnet mitt er emmahulleberg.

KALENDER

Dette er den standard kalenderen som følger med på iPhone. Jeg er helt avhengig av den ellers henger jeg virkelig ikke med i hverdagen. Jeg har prøvd meg på å ha en almanakk, men den glemmer jeg å bruke etterhvert, men denne appen faller jeg alltid tilbake på. Her har jeg timeplan, jobbtimene mine, avtaler etc. Rett og slett alt plotter jeg inn her. Hvilke apper er dine favoritter?

Emma

Filling my Sunday with

 • 23.08.2015, 13:39


... some inspirational pictures

Søndag igjen dere.. Dagene flyr bare unna for tiden, og nå er nok en uke snart over. Det ble visst ikke noe innlegg fra meg i går, men dere overlever vell ;-) Vi fikk besøk av et vennepar i går som ble med på et vorspiel her før turen gikk videre til byen. Det var veldig skuffende, men kom ikke som noen overraskelse. Månedene nå før jeg fyller 20 år kunne ikke gått saktere, men får smøre meg med tålmodighet imens. Nå skal vi spise frokost (eller egentlig lunsj, men sånn blir det etter en natt ute på byen), så skrives vi i morgen. Endelig er blogglysten tilbake.

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits