Emma Hulleberg

Klingande - Jubel

  • 20.01.2014, 00:16


Hei! Åå gud som jeg elsker denne sangen. Den er helt smashing fantastisk. Får så lyst til å bare reise rundt i verden og leve livet uten noen bekymringer. Hvor fantastisk ville ikke det vært? Sol, roadtrips, sommer, shorts, drikke, musikk. La tiden gå raskt frem til sommeren, sier jeg bare.

Nyttårsforsetter

  • 16.01.2014, 12:19


Nytt år og nye muligheter eller hva? 

Et av nyttårsforsettene mine er å være flinkere til å oppdatere bloggen oftere. Jeg kan ikke telle på to hender lengre, hvor mange ganger jeg har sagt jeg er tilbake, men nå skal jeg klare å holde det. Derfor lurte jeg på- hva vil dere lese på bloggen? Typisk rosablogger eller dype innlegg (om dere skjønner hva jeg mener)? Dere bestemmer så skal jeg prøve å komme opp med noe. Ellers har jeg hvertfall planlagt et innlegg som kommer ut i  kveld. Dere får vente å se hva det er. Nyttårsforsetter 2014:

♥ Tenke mer over hva jeg bruker pengene mine på. Altså jeg finnes ikke økonomisk tenkende at aaall. Ser jeg noe fint og jeg har penger kjøper jeg det. Flaut å innrømme det, men det er eneste som kan få meg på rett spor. 

♥ Gjøre mer skolearbeid. Dette sier vell sitt? 

♥ Ikke spise godteri/brus på hverdagen. 

♥ Trene og spise sunt. Aner ikke hvor mange ganger jeg har hatt dette som nyttårsforsett, men nå skal jeg få det til. Hitti har det gått veldig greit, men så er det jo bare 16. januar også da.

♥ Leve i nuet. Jeg skal (må) bli mer spontan av meg, samtidig som jeg må få mer orden på ting. 

Ellers bare fortsette å leve som normalt. Kose meg og leve livet. Dra på skolen, jobb, være med kjæresten, venner og familie og ha det bra. Snart er russetiden for gang i fullt også. Wææ!!


Hva vil dere jeg skal blogge om?

Emma Hulleberg

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits