Emma Hulleberg

30 q&a

 • 30.01.2016, 20:31


1. Hvor gammel er du? Jeg er 20! 

2. Hvor høy er du? 162 centimeter. 

3. Stjernetegn? Skytten. 

4. Når står du opp i hverdagen? Hvis jeg skal på skolen så står jeg opp 05:45, men dersom jeg ikke har undervisning og bare er hjemme så pleier jeg å våkne rundt 9-10 eller når Aladdin blir tissetrengt og vekker meg fordi han må gjøre sitt.

5. Studerer du? Yes I do. Markedsføring og salgsledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo. Har lagt merke til at det snurrer en reklamefilm for skolen på TV om dagen, den var kul. Har dere sett den?

6. Favorittsang akkurat nå? Vanskelig! Tror ikke jeg har noen akkurat nå.. 

7. Har du tatoveringer? Ja. Har en quote mellom skulderbladene på ryggen :-)

8. Hva var det siste du spiste? Pizza. 

9. Hva var det siste du drakk? Bris, den grønne. Supergod!

10. Har du noen dyr? Jeg og kjæresten har verdens skjønneste lille pøbel av en chihuahua. Aladdin heter han. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Er jo det nå da, hihi ♥

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Rosa. 

13. Hva hører du på akkurat nå? Fotballkommentatorer på TV...

14. Er det noen du savner? Njaa. Savner jo familien min som jeg er altfor dårlig til å ta kontakt med og å dra på besøk til.

15. Favoritt quote? Den jeg har tatovert som dere ser over. 

16. Høy eller lav musikk? En god blanding. Det spørs rett og slett på hvilket humør jeg er i og hva jeg holder på med i nuet.  

17. Hvor drar du når du er trist? Inn i armkroken til kjæresten eller hjem til mamma.

18. Favorittfarge? Bortsett fra svart/hvitt/beige så må det være alle andre mulige jord-/naturfarger. Eller gull.. Og sølv. Ubesluttsom.

19. Hvem snakket du med sist? Kjæresten min ♥

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Et hus jeg kan innrede akkurat som jeg vil og gjøre til mitt eget personlige hjem! Skal jeg være mer realistisk så ønsker jeg å få en god karakter på neste eksamen som jeg gruer meg helt ekstremt mye til...

21. Hva var det siste du kjøpte? Mat. 

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? Det står noe så spennende som "ååååå". Pappa og stemoren min er i syden og sendte meg bilde fra solsenga, ikke misunnelig i det hele tatt her jeg sitter i stormen. 

23. Hva har du gjort i helgen? Denne helgen har jeg og kjæresten vært hatt en etterlengtet date night. Jeg har også fått slappet av, gjort bedriftsøkonomi og øvd på coaching, trent og jobbet. Litt av en helg det ja. 

24. Drømmereisemål? Åh, godt spørsmål, det er så altfor mange plasser. Hawaii, Mexico, Maldivene, Santorini- the list goes on. På tide å reise snart ja ;-)

25. Hvordan er du som venn? Snill, omtenksom og til stede. Denne måtte jeg faktisk spørre noen venner om, haha. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Livet. Hvorfor lever vi? Hva er mennesker? Hvorfor føler vi? Blir vi styrt av noen krefter og det vi gjør er ikke tilfeldig? Jeg har sååå mange spørsmål.  

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? HAHA, nei gud det vet jeg ikke? Kanskje en blanding av Kylie og Kendall med litt Khloe. 

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg føler jeg har sett omtrent alt som er verdt å se som har kommet ut, men jeg venter i spenning hver natt til mandag på ny KUWTK episode. 

29. Hvilken bok leste du sist? Pensumbøker er det jeg leser mest av om dagen (det siste året), men utenom det kan jeg faktisk ikke huske.. Ooops!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Kose med gutta mine ♥

 

Top 4 Instagram accounts

 • 30.01.2016, 16:19


@linnjacobsson

Er det en dag jeg søker inspirasjon til nye treningsøvelser eller bare vil scrolle igjennom lyse, klare og fine bilder er dette brukeren jeg klikker meg innom. Linn legger ut både videoer og bilder hvilket gir meg det lille ekstra av inspirasjon på denne fronten. 

@eleosebastiani

Mote, Paris, reise, quotes og bilder av henne selv. Denne dama må dere bare følge.

@veraberg

@vakrehjemoginterior

Dersom jeg søker ny inspirasjon eller bare vil drømme meg bort i den gigantiske interiør verdenen er dette brukeren jeg klikker meg inn på. Det er opprinnelig et magasin, men jeg er altfor flink til å glemme å lese bladene når jeg har de hjemme. Like greit å bare få bildene rett på mobilen ;-)

Håper dere likte innlegget og kanskje fikk dere tips til hvor dere kan hente litt inspirasjon også :-) 

Emma

Hvilke Instagram-brukere er dine favoritter?

 

 

 

 

Jay Alvarrez + Alexis Ren

 • 30.01.2016, 15:40


Altså, jeg må bare dele disse videoene med dere. Hittil har dagen min bestått av et par lufteturer med Aladdin, dagdrømmer om å reise og oppleve verden og stalking av disse to skjønnhetene på både Instagram og YouTube #livet. I kveld står hjemmekos og en god middag på planen, det er deilig i blant det også :-)

Emma

Hva er dine planer for denne lørdagen?

I min veske har jeg...

 • 26.01.2016, 10:57


Hei tirsdag! I dag tenkte jeg å vise dere hvilke ting som jeg alltid må ha med meg i vesken til enhver tid. Vesken jeg vanligvis bruker er denne fra Malene Birger som har en helt perfekt størrelse og et perfekt utseende. 
I vesken får jeg plass til alt jeg trenger uten at det blir for trangt med plass. Jeg får med meg nødvendige ting jeg trenger på skolen i tillegg til mobil, nøkler, headphones, lader og solbriller som alltid er med meg i vesken. I tillegg til dette har jeg en mindre clutch hvor jeg har sminke og kremer, hårstrikk, tamponger (man vet aldri når man kan få bruk for dette) og diverse. 

Denne håndkremen må dere bare teste forresten! Den lukter helt himmelsk av lavendel og eukalyptus pluss at den virkelig fukter hendene. Håper dette var litt interessant å lese for dere og ikke bare den standard tørrpraten om hva dagene innebærer :-) Ønsker dere alle en fin dag, her er stråler solen og snøen har begynt å smelte, wohoo. Vi skrives senere ♥

Emma

Hva er det du alltid har med deg i vesken? 

Oh snap! #2

 • 25.01.2016, 22:47


Snapchat: emmahulle

God kveld :-) Har dere hatt en fin dag? Det begynner å bli en stund siden sist Snapchat oppdatering og nå har jeg samlet opp flere bilder fra denne måneden som jeg har tenkt til å dele med dere. Som dere vet har jeg allerede fått inn en god, fast treningsrutine, jeg har klippet meg skulderkort og begynt med ridning som er en gammel, gjenopptatt hobby. Jeg ELSKER det nye håret, nå mangler jeg bare en kul hårfarge jeg trives med.. Jeg valgte å ikke farge håret samtidig da jeg vurderer å spare til min egen naturlige eller å farge det i en helt ny retning- klarer ikke bestemme meg så da valgte jeg rett å slett vente!

Etter julebord med Brødrene Dahl // Viser frem den nye hårklippen på Mystory, spent på hva folk vil tenke // Aladdin sliten etter en vill dag

Klein test på Facebook // Cravings etter trening // Første ridetur alene med fine Armani 

To snaps fra lørdagens partyyyyTreningsselfie må til // Aladdin tok smokken til søskenbarnet mitt i hennes bursdag hahaha!

Emma

Bruker du #snapchat? 

 

Ukens treningsplan

 • 25.01.2016, 14:13


Velkommen mandag! En ny uke betyr nye muligheter. Ovenfor kan dere se denne ukens treningsplan, forandringer blir det nok, men det er denne jeg kommer til å gå ut ifra. Jeg fikk noen tilbakemeldinger tidligere om at innlegg om trening, øvelser og planer var interessant så da er dette noe jeg kommer til å fortsette med- kanskje det til og med blir en fast spalte hver mandag? Hvem vet, jeg skal sette meg ned i kveld å planlegge ukene litt fremover da det er mye som skjer. I løpet av uken skal jeg prøve å få delt mine favorittøvelser med dere også, men kan ikke love noe. Dør av flauhet når jeg må ta bilder i studioet... Dagen i dag har bestått av leking med Aladdin og lesing da vi har undervisningsfri denne uken. Snart drar jeg til Elixia, men først skal jeg hive i meg denne digge lunsjen. Det er så mye mennesker på treningssenteret nå at man omtrent må stå i kø for å bruke apparatene! Et tips fra meg for å unngå alle menneskene er å dra på senteret før folk er ferdig på jobb/skole dersom du har muligheten til det, eller etter klokken 20- da begynner det som regel å minke med treningsentusiaster ;-)

Emma

Hva er dine planer for denne uken? 

#trening #kosthold #satselixia #blogg

Guilty pleasures

 • 24.01.2016, 21:52


God søndag, har dere hatt en fin uke? En stund siden sist jeg har oppdatert dere nå, men nå skal det bli andre boller igjen, det kan jeg love dere. Denne uken har vært stappet med planer og det liker jeg meget godt, jeg har hatt noe å gjøre hver eneste dag. I dag tenkte jeg å dele mine guilty pleasures med dere, kanskje dere kan kjenne dere igjen i noen av de også ;-)

♥ Min første guilty pleasure er å sette på favorittsangen og deretter sette den på repeat helt til jeg er lei, haha. Synge med for full hals gjør jeg også, stakkars de som må høre på meg... Jeg kan også sette på gamle sanger fra Britney Spears, The Pussycat Dolls og Spice Girls, da er jeg i mitt ess!

♥ Nettshopping. Gud som jeg elsker nettshopping! Her har jeg svidd av alt for mange kroner..

♥ Keeping up with the Kardashians. Hver eneste mandag må jeg bare få med meg den nyeste episoden. Alle mulige realityprogrammer er egentlig store favoritter for avkobling og kos. Jeg er også altfor flink til å se 6 episoder på rad når jeg først er i gang, hvilket resulterer med at jeg ikke får gjort noe som helst annet den dagen.

♥ Snoozing. Hver morgen drøyer jeg alltid så lenge som mulig med å stå opp, jeg må bare ligge liiiitt til. Dette fører som regel til at jeg får dårlig tid og må løpe ut døren. Jeg har nok et elsk-hat forhold til snoozing, tipper jeg ikke er den eneste? 

♥ Å kjøpe magasiner for så å glemme å lese de slik at de bare ligger å slenger. Ooops!

♥ Å kjøpe friske blomster til leiligheten, det gjør så mye for meg. Hvite roser er favoritten her i gården, det er noe rent og pent med de. 

Emma

Har du noen guilty pleasures?

Ønsker du en billigere hverdag?

 • 16.01.2016, 16:08


Vell, det gjør ihvertfall jeg og derfor har jeg samlet mine beste tips for å kunne oppnå dette. Dere har sikkert hørt disse metodene for å spare penger tidligere, men en påminnelse slår jo aldri feil. Jeg er en ekspert på å bruke penger, det kan jeg godt være den første til å innrømme og derfor har jeg et mål om å kunne klare å følge hvertfall et eller to av tipsene jeg skal dele med dere nå. Delmål dere, små delmål for å kunne nå hovedmålet.

1. Bor du for deg selv eller handler du din egen mat? Prøv å holde deg til å handle inn for en uke av gangen én dag i uken. Det ser kanskje ut som at du bruker ekstremt mye penger der og da, men hvis du regner ut hvor mye penger du bruker i uken på mat så er det kanskje ikke så mye allikevel? 500 kr der og 200 kr der blir mye til slutt.

2. Ikke ta med deg bankkort eller kontanter overalt- da har du heller ikke mulighet for å bruke noe. Dersom en har med penger overalt vil det være tusen ganger lettere å gjøre impulskjøp og kjøpe ting du ikke trenger eller kun ønsker deg der og da.. Dersom du har bestemt deg for å kjøpe noe så tenkt hvertfall igjennom om du virkelig trenger det!

3. Sett deg opp et budsjett for hver mnd. Det trenger ikke være noe fancy, men slik at du har en oversikt over hvilke utgifter du har, hvilken inntekt du har og hvor mye du har igjen til slutt som du kan bruke eller sette på en sparekonto. Dette fører meg dirkete over til neste punkt. 

4. Ha en brukskonto og en sparekonto, kanskje du også skulle opprettet en BSU? Hver gang du får lønn/stipend/lommepenger sett av så mye som du har mulighet til fra brukskonto til sparekonto, 1 kr, 20 kr eller 500 kr- noe er bedre enn ingen ting i lengden. Når du skal kjøpe bolig i framtiden vil du være så glad for at du gjorde dette når du var yngre. 

5. Ta med deg matpakke på skole/jobb! Dette sparer du sååå mye på istedenfor å svi av 50 kr hver eneste dag i kantina eller på butikken. Ouch, denne forskjellen har jeg virkelig merket etter jeg begynte med å ha med mat hjemmefra. Om du har dårlig tid om morgenen slik som jeg så kan du lage lunsjen din kvelden i forveien- den holder seg like fint i kjøleskapet til neste dag. 

Emma

Har du noen gode tips å dele med meg? 

#penger #sparing #økonomi #hverdag #blogg

Emma tipser - personlig almanakk

 • 14.01.2016, 14:31


Struktur og orden er to ting jeg setter pris på i hverdagen. For å gjøre dette lettere for meg selv har jeg derfor bestilt meg en personlig almanakk hos personligalmanakk.com hvor jeg skribler ned alt jeg kommer over og alle avtalene mine- alt fra skole, jobb og trening til handlelister, venninne-/kjærestetid og familiemiddager. Har jeg ikke skrevet ned noe skal man ikke se bort ifra at det går i glemmeboksen, jeg er sååå glemsk av meg så jeg må rett og slett bare skrive det ned. Denne boken sjekker jeg hver eneste dag og den er også med overalt tilfelle jeg planlegger noe der og da! I tillegg kan man designe den akkurat slik man vil, noe jeg virkelig setter pris på, da blir det liksom et litt mer personlig preg over den. Håper dette tipset var til hjelp for noen der ute, mange vet sikkert at dette er lurt fra før av, men da har dere hvertfall fått en liten påminnelse ;-) (Dette er ikke sponset/reklame, kun et tips fra meg som kanskje kan hjelpe dere også).

Emma

Har du en slik planlegger eller kanskje du ønsker deg en? 

#personligalmanakk #tips #inspirasjon 

Tilbake på skolebenken

 • 11.01.2016, 18:53


God mandag! Årets andre uke er i gang og det føles godt til tross for at ferien nå er over. Som jeg har skrevet i tidligere innlegg har vi valgfag dette semesteret og i dag startet jeg med valgfag én, coaching. Hittil virker det veldig spennende, utfordrende og praktisk noe som er veldig positivt, fram til nå har vi kun hatt teori, teori og teori noe som blir litt tørt i lengden. I kveld står trening for tur, jeg liker å trene på mandager da det gir meg en god start på uken og en motivasjon til å fortsette de resterende dagene :-) Senere tenker jeg å dele mine favoritt øvelser på trening med dere- hva tenker dere om det? Trening er en stor del av hverdagen min og jeg vil veldig gjerne kunne videreføre min treningsglede med dere. Legg igjen et lite pip dersom dette høres interessant ut.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Emma

#trening #kosthold

Uken som gikk #1

 • 10.01.2016, 23:25


Ukens høydepunkt... dette har vært den første uken i det nye året og hittil har det gitt meg mye glede. Denne uken har jeg blant annet tilbragt etterlengtet tid i stallen noe som har vært helt fantastisk. Jeg og R har også vært på middag hos mamma og stefaren min ♥ 

Ukens nedtur... er helt klart at bilen min måtte på verkstedet ettersom en fjær bak det ene forhjulet hadde knekt og flekket opp hele hjulet. Først trodde vi at jeg bare punkterte og byttet til reservedekk, men da vi skulle kjøre la vi merke til at noe fortsatt var galt.. Lang historie kort: vi ringte til slutt veihjelp og bilen ble fraktet til verkstedet da bilen var helt umulig å kjøre :-( 

Ukens sang... det er faktisk to sanger som har gått på repeat gjennom hele denne uken og det er Alan Walker - Faded og Children fra Justin Biebers album Purpose.

Ukens blogg... Kristina Andersen uten tvil. Denne uken har jeg virkelig fått opp øynene for bloggen hennes, tidligere har den ikke falt helt i smak uten at jeg vet hvorfor, men nå digger jeg både hun og innleggene. 

Ukens wanderlust... som dere så i forrige innlegg drømmer jeg meg virkelig bort til varmere strøk, gjerne en eksotisk plass. Jeg har så lyst til å reise til enten Dubai, Thailand eller Mexico.Ukens trening... ja hvordan gikk det med treningen for dere denne uken da? Jeg har fått gjennomført hele 4 økter på treningsstudio og to dager med ridning, det er jeg veldig fornøyd med- en bra avslutning på juleferien. I morgen er det tilbake på skolebenken, det blir spennende å se hva dette semesteret bringer da vi har valgfag. 

Emma

Hvordan har din uke vært? 

Tropical vibes

 • 08.01.2016, 13:44


Nå i det siste har jeg tatt meg selv i at jeg lar meg selv drømme meg bort i bilder av hvite strender, palmer, solbrun hud og alt som har med sommer å gjøre. Selvom jeg elsker vinter og naturen som er dekket av hvit snø så elsker jeg sommer enda mer. På tide å komme seg ut på reisefot sa du? JA! Jeg og R driver å ser på sydenreiser om dagen og jeg gleder meg så mye til å finne det perfekte reisemålet for 2016, dersom noen har tips til hvor vi kan dra på en klissete kjæresteferie så rop ut ♥

Emma

Hvilken årstid liker du best? 

Hva ønsker dere?

 • 05.01.2016, 14:49


Så, hva ønsker dere å lese mer av på bloggen? Motivasjonen min er på topp om dagen og jeg har flere ideer til nye innlegg og faste spalter, men jeg har allerede erfart at denne kreativiteten og inspirasjonen forsvinner etterhvert.. Derfor vil jeg gjerne at dere skal komme med noen ideer til hva jeg kan skrive om og så skal jeg prøve å møte deres ønsker på best mulig måte. Har du noen forslag til meg så legg de igjen i kommentarfeltet. Ønsker dere en topp dag videre, her står jobb og trening for tur. Treningsplanen jeg satt opp på søndag er allerede endret da jeg fikk bilproblemer som måtte taes hånd om. Sånt skjer, jeg får bare ta det igjen i dag ;-) Prioriteringer er et nøkkelord for å få alt til å gå rundt. 

Emma

Treningsplan #1

 • 03.01.2016, 15:18


Søndag allerede? Har en følelse av at dette året kommer til å suse avgårde. For mange begynner kanskje skole og jobb i morgen, men så heldig som jeg er begynner jeg ikke før den 11. januar- det er så deilig det.

Som nevnt i innlegget om mine nyttårsforsetter skrev jeg at jeg vil gå i gang med en 100 dagers challenge som innebærer at jeg skal gå 100 dager uten å spise sukker. Jeg skal også være mer aktiv og trene minst tre ganger i uken, allikevel er jeg opptatt av at trening skal være gøy og ikke et ork. Dette begynner sammen med alle andre rutiner i morgen, mandag. Med dette skal jeg derfor dele min treningsplan for kommende uke i dag, søndag er jo den store planleggingsdagen. Kanskje er dette noe jeg skal begynne med fast hver søndag? Er dette noe som kan være interessant for dere å lese om? Isåfall legg igjen en kommentar :-)

Her ser dere min treningsuke, det vil også bli lagt ut noen innlegg om mat og oppskrifter på retter jeg lager- frokost, lunsj, mellommåltider eller middag. Nå er det skjerpings og jeg skal komme i mitt livs form. Denne gangen skal det klares! Er dere med meg?

Emma

#trening #kosthold #suntoggodt

1. januar

 • 01.01.2016, 15:58


Velkommen skal du være 2016! Nå er vi i januar måned og det føles veldig godt, vi har en ny og spennende tid i vente med flere oppturer enn nedturer, muligheter og opplevelser. Måtte dette også bli et helt fantastisk år :-) Gårsdagens feiring var en stor suksess, det var så hyggelig å se igjen og ha det gøy med gamle venner. Vi startet kvelden med å spise en god middag og deretter var det fest og raketter når klokken slo tolv.. Dessverre var bildet over det mest bloggvennlige som ble tatt (hehe), men dere overlever nok, kameraet ble ikke med denne gangen. Antrekket ble heller ikke det jeg hadde planlagt, det er ikke alltid alt føles riktig på, så gikk derfor for den lille sorte- det er alltid safe. Til kjolen hadde jeg thigh high boots og min splitter nye veske fra Michael Kors (viser dere i et senere innlegg), den er bare sååå fin! Håper dere hadde en alle tiders feiring og at dere får en fin start på det nye året ♥

Emma

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits