Emma Hulleberg

6 ting som gjør meg glad

 • 25.02.2016, 16:00


Å ha masse inspirasjon og være inspirert. Dette er fantastisk! Bloggen blir bedre, jeg blir i bedre humør og jeg blir rett og slett bare skikkelig glad :-) 

Når familien, venner og kjæresten min har det bra. Dette gjør meg virkelig lykkelig, har noen av de jeg er glad i det vondt har jeg det vondt. Familie og venner er så utrolig viktig. 

Blå himmel, sol, kvitrende fugler, plussgrader. Trenger jeg å si noe mer? Lukten av nyklippet gress og våt asfalt er også noe som gjør meg glad, måtte bare nevne det. Sett pris på de små tingene i livet, det er viktig. 

Når sminken og håret er on fleek. Jeg er vell ikke den enste jenta som blir i godt humør når sminken og håret bestemmer seg for å samarbeide? Hehe. 

Aladdin. Min vakre lille pøbel, han er babyen min og jeg elsker han. Det er så koselig å ha litt liv rundt seg, dyr gjør så mye. Det er jo bare så koselig og søtt når han venter ved døra når jeg kommer hjem fra skolen/jobb og når han legger seg på fanget mitt for å bli klødd på magen. Lille vakre nurket, snart skal vi på valpekurs også, det blir spennende...

Å være i stallen. Det er så fantastisk å endelig ha fått tilbake hobbyen sin. For en del år siden sluttet jeg med hest pga. manglende tid, men nå har jeg endelig kommet i gang igjen. Jeg låner en ponni hver torsdag som jeg kan stelle og ri, elsker det. Faktisk så går turen til stallen så fort dette innlegget er skrevet ferdig (dette er et forhåndsskrevet innlegg). 

Pukka Castor Oil

 • 25.02.2016, 12:07


Når jeg var yngre hadde jeg tykke og lange øyenvipper, men så fant jeg mascara, løsvipper og vippetang på markedet. Etter å ha vært altfor dårlig med å fjerne mascara og å pelle på øyenvippene helt automatisk når jeg kjeder meg har de virkelig blitt tynnere og kortere. Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut vippeserum, men da jeg er student har jeg ikke akkurat så veldig god råd til å kjøpe disse dyre serumene som skal få vippehårene til å vokse. Av den grunn gjorde søkte jeg rundt på nettet etter noen gode og billige alternativer og det var da jeg fant denne oljen fra Pukka som jeg nå skal teste.

Jeg gleder meg til å se om den gir resultater slik mange sier og vil komme tilbake med en vurdering til dere. Jeg vil bruke den i hodebunn, på øyenvipper og på øyenbryn :-) Håret blir jeg å behandle før jeg dusjer, mens vipper og bryn smører jeg inn før jeg legger meg da det får virket lenge. 

Oljen kjøpte jeg her, dette er ikke et sponset produkt, men kun en anbefaling fra meg til dere. 

Har noen av dere testet denne oljen?

#castoroil #beautyhacks #skjønnhet

Eksamensprat og vinterferie

 • 22.02.2016, 15:15


Hei mandag! Ny uke, nye muligheter og nye gjøremål. Denne uken har jeg gruet meg til lenge for på fredag tar jeg som sagt opp en eksamen, i et fag jeg syns er nokså vanskelig. Bedriftsøkonomi, har noen av dere hatt det? Isåfall skjønner dere kanskje hva jeg snakker om. Dagen i dag har kun bestått av lesing og regning og det kommer nok de tre neste dagene til å gjøre også. Imens er det bare å tenke positivt, dette kommer sikkert til å gå mye bedre enn hva jeg tror. 

Senere i kveld går turen til Elixia for en styrkeøkt hvor overkroppen skal få kjørt seg. Det gleder jeg meg til, litt avkobling fra puggingen er alltid kjekt :-) Håper dere har fått en litt bedre start på dagen enn hva jeg har- mange av dere har kanskje vinterferie nå? Den må dere virkelig nyte, gjerne litt ekstra for meg også.

Winter Wonderland

 • 21.02.2016, 21:20


W A L K I NG  I N  A  W I N T E R  W O N D E R L A N D

I helgen har jeg og R vært på Sjusjøen med familien min og i den anledning tok jeg disse bildene. Er de ikke fine? Lange sletter fylt med puddersnø som rekker deg til knærne og strålende sol. Denne helgen har vært helt perfekt og den beste på en god stund.. Familietid, god mat og drikke, lange og dype samtaler om alt og ingenting, brettspill og skiturer i den vakre naturen- kan det bli bedre? 

Nå går turen snart i seng. Jeg kjenner at det ikke blir så sent på meg i kveld, fjelluften gjorde noe med meg på denne turen, jeg er trøtt så raskt mørket legger seg. Jeg har vinterferie den kommende uken, men både jobb og eksamensøving står på planen. På fredag skal jeg ta opp en eksamen som jeg tok før jul noe jeg gruer jeg meg til, men det er bare to ting å gjøre- øve og tenke positivt ;-) God natt fra meg, så skrives vi senere.
 

Aladdin says hi

 • 13.02.2016, 14:58


Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

· I  L O V E  Y O U ·  

I dag våknet vi nok en gang til en bakke dekket av hvit puddersnø og jeg som trodde den endelig var borte for godt, så feil kan man altså ta hehe. Før den første lufteturen var det bare å ta på genser og sokker så Aladdin ikke skulle fryse, lille gull tåler jo ikke kulden så godt. Er så morsomt når vi er ute på tur og han løfter potene forsiktig opp fra den kalde bakken ♥ Senere i kveld kommer noen venner av oss over og så får vi se hva kvelden bringer. Vi blogges senere, ønsker dere en topp lørdag. 

3 av mine drømmedestinasjoner

 • 13.02.2016, 00:13


Innlegg inspirert av Marthe Borge

T H E  V I C T O R I A  F A L L S , z i m b a b w e  o g  z a m b i a 

Ai, ai, ai- har dere sett noe så fint? Naturen er så utrolig vakker og tenk alt av den vi ikke har fått sett (og aldri kommer til å få se).. Vi har fin natur i Norge også, men denne plassen slår meg hardt ned i bakken. Jeg må bare få reist hit og kjent på vannet og sett de sinnsyke fossefallene, ord blir fattige. 

W H I T E H A V E N  B E A C H , a u s t r a l i a

Lange, varme, solfylte dager langs denne hvite sandstranden. Tenk at dette stedet finnes? 

D A N X I A  N A S J O N A L P A R K , c h i n a

Altså fy søren dere, sjekk de fjella og den naturen da! Jordkloden er virkelig fantastisk. Dette stedet er virkelig en drøm og jeg må bare oppleve det, Danxia nasjonalpark befinner seg i Shaoguan i Kina. Bare å begynne å spare da folkens ;-) 

· · · ·

Nå er jeg dødstrøtt og skal hoppe til sengs. Dette har vært en lang dag og øynene faller mer og mer igjen for hvert eneste ord jeg skriver til dere. Fredager sovner jeg som regel alltid på sofaen, men denne gangen tenkte jeg å være føre var og faktisk gå å legge meg. I morgen tidlig står fotballkamp med kjæresten på planen og kanskje til og med litt trening på Elixia, vi får se. Ønsker dere alle en helt fantastisk helg og måtte dere få helgens ønsker oppfylt ♥

Bilder hentet fra Google

5 ting du kan blogge om

 • 04.02.2016, 16:53


F U N  F A C T S

Mitt første tips til dere er å skrive et innlegg med fun facts om deg selv som leserne dine ikke visste fra før. Av egen erfaring har jeg lagt merke til at innlegg med lister og tips svært sjeldent slår feil. 

H A P P I N E S S  I S . . .

Hvilke ting setter du pris på her i livet? Skriv gjerne hva som gjør deg glad og motiver leserne dine. Når jeg leser blogginnlegg som er fylt med positivitet og glede tar jeg meg selv i å smile og blir i bedre humør, høres kanskje litt teit ut, men det er sant. Det er morsommere å lese godt skrevne, positive innlegg enn negative og klagete innlegg.  

    

T I ME  F O R  T I M E

Hva med et innlegg hvor leserne dine kan følge deg gjennom en hel dag? Et slikt innlegg kommer i morgen ettermiddag på bloggen min så vi får se hvordan det funker ;-)     

D I Y - D O  I T  Y O U R S E L F

Er du kreativ av deg så kanskje et "do it yourself" innlegg ville vært noe? Et DIY kan jo være alt mulig som hair hacks, make up hacks, tutorials, hjemmelaget skrubb, hjemmelaget interiør and so it goes. Det finnes uendelig med muligheter.

T I P S - T I P S - T I P S 

Tips, tips og atter tips! Personlig elsker jeg å få tips om ditten og datten og jeg vet at jeg ikke er den eneste som synes det er artig. Dette punktet kan jo minne litt om DIY og kanskje en idé kan være å lage et produkt og for så å tipse om det, det er jo verdt et forsøk er det ikke?

· · · ·

Håper dette var til hjelp for noen av dere blogglesere der ute dersom dere har litt skrivesperre.. Jeg setter hvertfall veldig pris på å finne slike tips dersom jeg står litt fast og har litt mangel på inspirasjon og motivasjon. 

 

Lunchin'

 • 03.02.2016, 15:01


· · ·

L U N C H I N '  W I TH  M Y S E L F  &  I

YUM, dette var godt! Etter sist blogginnlegg har jeg sittet med forberedelser til bedriftsøkonomi-eksamen i slutten av februar, det er virkelig gørrkjedelig og ikke minst sykt vanskelig, men må man så må man, eksamen må bare gå bra. Når lunsjtid nærmet seg var det på tide å få i seg noe mat så da disket jeg opp et par speilegg til meg selv, mmm. Jeg er altfor dårlig til å få i meg mat så dette var et av nyttårsforsettene mine (bli flinkere til å spise alle måltider) og hittil har det gått bra, føles ut som om jeg begynner å få en ny rutine og kroppen setter virkelig pris på det :-) Nå er det tilbake til eksamenslesing så får dere ha en helt topp dag ♥ 

Pink roses

 • 03.02.2016, 12:38


Friske blomster er et must for meg i hjemmet og etter jeg opererte har besteforeldrene mine og svigers kommet med vakre blomster som har falt rett i smak. Blant annet disse rosene står å pryder stuebordet vårt og de er bare såå fine (og rosa hihi) ♥ I vinduene har vi noen grønne planter og til sammen gjør dette at leiligheten dufter utrolig godt, mmm. Foten min begynner å bli bedre og gjør ikke like vondt som de par første dagene etter operasjonen, det er fint siden resten av uken egentlig er full av planer... Jeg får bare sørge for å ha med Paracet og Ibux over alt og holde beinet høyt ;-) 

Er du glad i blomster?

Follow me

 • 02.02.2016, 12:45


Sosiale medier er en stor del av min hverdag. Nå tenkte jeg å dele mine bloggrelaterte sosiale media profiler med dere da bloggen gjerne ikke blir oppdatert like ofte som for eksempel Instagram og Snapchat (deler dessverre ikke denne da den er privat). 

· · · 

F A C E B O O K

På Facebook publiserer jeg en link til mine nyeste innlegg, samt temaer og diskusjoner som står meg nært slik at jeg lettere kan få en god dialog med dere lesere. Håper dere vil følge meg her, hadde vært gøy å bli mer kjent med dere. I N S T A G R A M

Kjære, kjære Instagram, jeg er helt avhengig av deg. Her publiserer jeg bilder fra min hverdag og det som opptar meg- ja, dere vet jo hva det går ut på så jeg trenger kanskje ikke nevne det? Brukernavnet mitt er 'emmahulleberg' dersom dere vil trykke på follow. B L O G L O V I N

@emmahulleberg

Her postes blogginnleggene mine, i likhet med Facebook, dersom du vil se hvilke innlegg som er postet på en mer oversiktelig måte. Jeg bruker det ikke så ofte, men en gang i blant. 

W E ♥ I T

@emmahulleberg

Instagram og Weheartit er de to inspirasjonskildene jeg sverger til. Til forskjell fra Instagram hvor jeg følger brukere og får inspirasjon fra hva de legger ut bruker jeg Weheartit til å scrolle igjennom tusenvis av bilder og hvor jeg søker igjennom ulike hashtags. På Weheartit finner jeg ofte inspirasjon i klesveien og interiørmessig. Under ser dere noen av bildene jeg har trykket "love" på :-)Hva heter du på sosiale medier? 

Wanties for spring 16

 • 01.02.2016, 21:20


 

1 // 2 // 3 // 4 // 5 //


7 // 8

God kveld fininger, har dere hatt en fin dag og en ønskelig start på den nye uken? Jeg håper hvertfall det på deres vegne. Dere legger igjen de fineste kommentarene for tiden og det setter jeg veldig stor pris på♥ Selv har jeg vært å operert stortåa (haha ja) og dopet meg på smertestillende, stakkars de rundt meg fram til jeg er bra igjen sier jeg bare. "Kan du hente det for meg? Kan du gjøre det for meg? Det gjør så vondt...". Anyways, ikke det dette innlegget skulle handle om. 

En gjennomført garderobe er etter min mening bestående av gode basics og plagg som kan fortelle noe om din historie og hvem du er som person. For meg bør det også være klesplagg som har god kvalitet og varer lenge selv ved mye bruk. Ovenfor ser dere min ønskeliste, det er mange kjoler as always, men jeg bare elsker kjoler og man kan style de opp og ned så mye man bare vil- perfekt! Dersom jeg måtte plukket ut noen av tingene fra ønskelisten må det være nr. 1, 5, 7 og 8 ;-) 

Noe du syns var fint? 

Mine Spotify lister

 • 01.02.2016, 16:21


A L W A Y S  I N  A  R U S H

Dette er min alt-mulig-liste. Her er det sanger som er lagt til etter hvilket humør jeg er i og derfor passer denne listen til uansett hva man gjør. Det er ofte denne listen jeg hører på til hverdags, på reise, på skolen osv. 'Always in a rush' blir også oppdatert titt og ofte med nyere sanger eller gamle klassikere som jeg husker fra barndommen. Musikken på denne listen føler jeg liksom er litt meg. Min nåværende favorittsang som nylig er blitt lagt til her er Book Of Love - Felix Jaehn ft. Polina

? ? ?

K I C K  A S S

'Kick ass' er den listen jeg hører på når jeg er på trening, gjerne på vei til trening også for å liksom "bli litt klar" og manne meg opp til å trene så svetten renner! Her er det gamle og nye sanger i alle sjangre, gjerne med god bass og rask rytme. Jeg elsker denne listen også, rett og slett. Den sangen som motiverer meg mest når jeg er på trening må være Open Wide - Calvin Harris, Big Sean.

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits