Emma Hulleberg

Musikk og snøvær

  • 26.03.2015, 12:53


Hei fininger ♥ For tiden sitter jeg på skolen å jobber med eksamen, har en liten pause bare, så da tenkte jeg å oppdatere her. Har litt blogglyst for tiden og det er fint. I dag snør det så utrolig mye, har dere fått det med dere? Da jeg tok toget i dag tidlig måtte vi stoppe på vei inn til Oslo S fordi de fjernet snø fra togskinnene. All trafikk i Oslo går også sakte og bussene/trikkene går sakte fremover.. Ellers tenkte jeg å legge ut noen av de sangene jeg hører mest på for tiden + spotifylistene mine. Har dere noen musikktips så spytt ut, for jeg begynner å bli lei av min egen smak.. Ha en fortsatt fin snødag videre :-)

ChillelistaHverdagTrening 

Topp 3 sanger jeg hører på hver dag: 


Major Lazer & DJ Snake - Lean On ft. MØ


The Notorious BIG ft. JA Rule - Old thing back (Matoma Remix)  


Tove Lo - Talking Body

Tattoo inspo

  • 23.03.2015, 21:33God kveld. Er det noe jeg har vurdert lenge er det å ta tatovering, jeg tror faktisk ikke det går en dag uten at jeg ser etter inspirasjon. Jeg vil ha en (flere) søt tatovering som ikke nødvendigvis betyr noe, men som jeg har falt pladask for og ikke kommer til å angre på.. Her har dere noen jeg har sett på i dag. 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits