Emma Hulleberg

Insta lately

 • 31.03.2016, 12:43
· M Y  L A T E S T  I N S T A G R A M  P O S T S ·

@EMMAHULLEBERG

Hei dere ♥ Beklager min lille bloggpause som absolutt ikke var planlagt, men det er mye som har okkupert tiden min i det siste og derfor har bloggen blitt litt nedprioritert. Av samme grunn har jeg heller ikke hatt anledning til å ta noen bilder og derfor har jeg valgt å vise dere mine siste bilder på Instagram her i dag. Følger dere meg forresten? Der oppdaterer jeg en del hyppigere enn her. Håper dere hadde en fin påskeferie og at dere har hatt en fin, ny uke så langt- det har hvertfall jeg. Jeg er ferdig med kurset Coaching på skolen og har begynt på et nytt som heter Personalledelse og rekruttering, her lærer vi mye lover og regler for hvordan en sjef skal være sjef på lovlig vis og hvordan man skal takle ulike situasjoner. SPENNENDE! Nå skal jeg runde av bablingen min og lese litt lekser, sjekke selvangivelsen min og dra i stallen før valpekurs i kveld. Vi skrives senere. 

My skin care routine

 • 22.03.2016, 15:31


Alle prodyktene er kjøpt og betalt selv

Nok vann, søvn og et fornuftig kosthold vet vi alle er en del av nøkkelen til en vakker hud. Samtidig velger jeg å bruke produktene jeg nå skal vise dere for å hjelpe meg å bevare den huden jeg har nå og for å forebygge urenheter, fet hud og rynker.

M O R G E N

Om morgenen starter jeg med å skylle ansiktet i lunket-kaldt vann for å kvikne litt til. Deretter smører jeg inn ansiktet med kremen fra Biotherm for å gi huden  fuktighet, denne kremen skal også bidra med å styrke huden ♥

K V E L D

Når kvelden kommer fjerner jeg sminken med sminkeservietter fra Aquaderma for så å skylle ansiktet med vann. Når det er gjort renser jeg huden med en mousse (den lange, blå flasken fra Biotherm) og masserer den forsiktig inn i huden. Avslutningsvis fjerner jeg moussen med en våt klut for så å påføre den Aloe Soothing Night Cream fra The Body Shop. Når det gjelder kroppen smører jeg meg inn med Oil Therapy fra Biotherm, denne kjøpte jeg med meg på Taxfree i fjor sommer og det er fortsatt mye produkt igjen så den er veldig drøy i bruk.Som dere kanskje skjønner etter dette innlegget er jeg veldig glad i produktene fra Biotherm. Rensen er helt fantastisk, og kremen trekker seg godt inn i huden og etterlater den silkemyk med en duft av renhet. Bodylotionen lukter aprikos og dufter så sykt godt! De andre produktene lukter mer rent og friskt. Det er ikke sikkert disse produktene vil passe din hud og dersom du skal finne produkter vil jeg anbefale å få hjelp av noen som kan faget, det fikk jeg :-) Ansiktsproduktene er tilpasset en normal/kombinert hud dersom dere skulle lure på det.

#biotherm #skjønnhet #hudpleie

5 positive ting med denne dagen

 • 16.03.2016, 22:11


♥ Jeg har planlagt masse venninnetid for den kommende helgen, wii jeg gleder meg :-D

♥ Nye og friske, gule blomster er endelig i hus og pryder stua vår. Starter påsken litt tidligere jeg eller så er den jo bare over noen få dager...♥ Enda en dag med perfekt vær og vårstemning. Blå himmel, 16 varmegrader, fugler som kvitrer og Aladdin løpende rundt i hagen.

♥ Jeg har tatt med meg Macbooken og pensum ut på verandaen for å skrive eksamensoppgaven min. Må jo nyte finværet når det først er her og det blir for dumt i mine øyne å sitte inne hele dagen. Har du noe du må gjøre og du har muligheten til å ta det med ut så bare gjør det! Litt frisk luft er aldri feil.

♥ Jeg og R har også planlagt hva vi skal gjøre videre med garderoben. Vi har jo kun malt veggene og gulv og tak gjenstår, men til helgen skal vi gjøre siste rest av oppussing ogsååå er det bare å kjøpe inn møbler og interiør, min favorittpart. 

Hva har du gjort i dag?

Uken som gikk..

 • 14.03.2016, 12:15


God mandag dere, har dere hatt en fin start på dagen? Mange av dere er kanskje på skole og jobb når jeg tenker meg om, jeg selv har selvstudier siden jeg har eksamen i morgen. Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, men da lå jeg rett ut på sofaen med tidenes hodepine så jeg orket ikke å åpne Macen en gang. Håper dere kan tilgi meg for det ;-)

Ukens høydepunkt... Det er spesielt en hendelse som jeg setter veldig pris på og det var turen til Alby med familien, det var så koselig ♥ Ellers har vi kommet mye lengre på rommet vi pusser opp og det er veldig moro.Ukens sang... Det er to sanger som stadig har gått på repeat og disse er 1. CLMD, Astrid S - Dust og 2. Fedde Le Grand, Erene - Immortal (Original Mix).

Ukens Instagram... Denne uken har jeg blitt bitt av interiørbasillen og har scrollet meg til bunns i to profiler jeg likte veldig godt, disse er @lenes0rensen og @karinevadset. Dersom dere er like glade i interiør som meg og stadig er på jakt etter ny inspirasjon må dere bare sjekke ut disse. Love'em.

// Bilder lånt av @karinevadset


// Bilder lånt av @lenes0rensen

Ukens nedtur... Jeg har ikke fått trent på langt nær så mye som jeg har ønsket, har kun blitt to økter på Elixia og en dag i stallen. Men skal garderoben vår noen gang bli ferdig så har vi rett og slett prioritert den de siste dagene, veggene er ferdig malte, taket skal gåes over, nytt gulv skal legges og møbler skal skrues sammen.

Hvordan har deres uke vært?

Kaushal Beauty

 • 12.03.2016, 21:23


K A U S H A L  B E A U T Y

God kveld ♥ Har dere hatt en fin dag? I øyeblikket har vi tatt en pause fra oppussing og derfor benytter sjansen til å oppdatere dere. I dag vil jeg bare tipse om denne youtuberen, hun er helt rå når det gjelder makeup og jeg får masse inspirasjon og tips, håper hun kan gi det til dere også. Nå venter vi på at Pizzabakeren skal komme med pizzaen vår, det er lov på en dag som dette ;-) Vi skrives i morgen, da har jeg et litt mer innholdsrikt innlegg på lur til dere. Nyt lørdagen og ha det gøy!

Walking in the woods

 • 11.03.2016, 17:01


Endelig er det fredag igjen og hva betyr det? Jo det betyr helg ;-) I dag startet jeg dagen med en tur til Alby med mamma, mormor, morfar og hundene rundt lunsjtid. Her gikk vi en fin tur i skogen for å lufte Linus og Aladdin før vi gikk inn på kafeen for å spise en god lunsj. Deretter bar det hjem til mamma for å prate enda litt mer og kose oss i hverandres selskap. Tusen takk til familien min for en fin dag ♥I  A M  T H A N K F U L  F O R  T O D A Y
? ? ? ?

I kveld blir det taco og idol før vi fortsetter med oppussingen på gjesterommet. Gleder meg til det blir ferdig, det kommer til å bli sååå bra! Håper dere har hatt en fin dag og koser dere i helgen. Vil også takke dere for så fine tilbakemeldinger i det siste, det setter jeg pris på.

Hva er dine planer for helgen?

Nelly wanties

 • 09.03.2016, 14:32


Denne ukens wanties består av skinn, suede og høye heler, jeg elsker hvert og ett av disse plaggene. Nelly har for mye fint om dagen og det er så synd at lommeboken ikke strekker til når man først finner noe man vil ha.. Kan tippe det er flere der ute som kjenner seg igjen i det? Våren er ikke kommet helt enda, og av den grunn er det ikke mye klær jeg har handlet til denne årstiden. Men selv om det fortsatt er vinter hindrer ikke det meg i å drømme meg bort i lette plagg, fine sko, vesker og tilbehør- det er sååå mye fint der ute :-) SORT VESKE  MICHAEL KORS VESKE  HØYHELTE SANDALER  BEIGE THIGH HIGH BOOTS  SKINNBUKSE  BODY  SUEDE SETT

♥ ♥ ♥

Senere i dag har jeg planer om å dra en tur til byen og deretter på trening. I dag står lår og rumpe for tur, jeg gleder meg til å kjenne det brenne i musklene, har virkelig et hat-elsk-forhold til det der altså. Vi blogges senere, dersom dere har noen ønsker til innlegg så legg gjerne igjen en kommentar, jeg står litt fast om dagen og føler jeg skriver det samme om og om igjen.

#nelly #mote #skjønnhet 

 

Planning

 • 07.03.2016, 11:17


Happy Monday ♥ Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvilke farger jeg har fundert på i flere dager. Jeg syns absolutt alle er fine og har derfor stått i mellom valgets kval. Skal vi ha en kontrastvegg? Skal vi male det helt lyst? Skal alle veggene være i en mørk farge? Jeg har blitt helt svimmel fordi jeg er så ubesluttsom, haha. Tidligere i dag var jeg å handlet maling, kan dere gjette hvilken farge jeg gikk for? Gleder meg til å la dere følge prosessen fra et roterom til en garderobe. Det er mitt og kjærestens første oppussingsprosjekt så gleder meg til å se hvordan dette vil gå. I dag begynner rivingen av et gammelt veggskap for at vi skal få mer plass, der vil vi ende opp med å ha en PAX-løsning fra Ikea. Siden vi har skråtak vil vi også lage våre egne løsninger som jeg ser frem til å vise dere. 

Håper dere ikke har noe imot all denne oppussingspraten, men dette er bare så gøy. Dere får si ifra hvis det blir for mye ;-) Nå skal jeg sette meg ned med pensum, snart er det eksamen igjen. Wish me luck, vi skrives senere. 
 

Some inspiration for my walk-in

 • 06.03.2016, 15:08Som nevnt i forrige innlegg er vi i gang med å pusse opp gjesterommet i leiligheten til en walk-in garderobe. Det gleder meg at jeg endelig får drømmen min oppfylt og ikke minst at R og jeg kommer til å få orden i alle klærne våre- vi har så mye! Vil tippe det er en del som kan gies bort eller legges i containere slik at det går til noen som trenger det også :-) Vi har også kommet til enighet om fargene veggene skal males i (skal vise dere disse i et senere innlegg). Nå gjenstår det bare å utføre selve arbeidet og dette skal gjøres til uken. Det kommer til å bli så bra! Over- og nedenfor ser dere noen bilder jeg har latt meg bli inspirert av. 
Ønsker dere alle en fin søndag, slapp av og nyt dagen før en ny uke starter i morgen. Klem ♥

10 fun facts om meg

 • 05.03.2016, 11:15


1. Jeg finner aldri ting når jeg først trenger de og roter alltid bort mobilen min. I løpet av dagen har jeg nok spurt hvor den er rundt 20 ganger. Oops!

2. Jeg prøver stadig å få en fin og ryddig "feed" på Instagram, men blir aldri fornøyd og gir opp gang på gang. Har mistet tellingen på hvor mange ganger det har skjedd til nå. Per dags dato ser den helt kaos ut med alle slags bilder jeg liker. 

3. Jeg elsker å tagge venner i videoer og bilder på Facebook og Instagram. Tipper jeg ikke er alene om dette? 

4. Jeg er så utrolig ubesluttsom på visse ting. Vil dere ha et eksempel? Vi er i gang med å pusse opp det ene rommet i leiligheten vår til et walk-in closet, men jeg klarer altså ikke å bestemme meg for maling til veggene, lister og om jeg skal beholde tregulvet i ordinær farge eller male det hvitt. Åååh, egentlig så vil jeg bare ha alle fargene jeg elsker overalt. Mest sannsynlig ender jeg sikkert opp med å male alle veggene i hele leiligheten med de ulike fargene jeg har plukket ut.

5. Jeg elsker å pusse opp, gjøre om og å kikke i interiørmagasiner etter inspirasjon, men jeg hater å rydde. Nice kombinasjon, Emma!

6. Noe av det beste jeg vet er å sette meg ned i sofaen etter en lang dag med et mykt teppe og favorittserien rullende på skjermen. TV-serier er min største guilty pleasure og jeg ender opp med å glemme å gjøre alt jeg skal så og si hver gang. 

7. Jeg opprettet min første blogg i 2009 og siden har blogget av og på i følge med lyst og motivasjon. 

8. Jeg elsker å slumre om morgenen selv om jeg vet at jeg ender opp med dårlig tid slik at jeg må springe ut av døren. 

9. Er det noe jeg virkelig ikke liker er det å ta telefonen når ukjente nummer ringer meg. Å ringe et nytt nummer er sjeldent noe problem, men jeg blir helt skjelven av å ta telefoner fra noen jeg ikke vet hvem er... Jeg klarer det bare ikke, er jeg den eneste? Haha. 

10. Jeg er skikkelig hønemor ovenfor Aladdin (valpen til meg og R). Jeg er så redd for at noe alvorlig skal skje med han, tenk om han setter noe i halsen eller har vondt noen plass :-( Jeg hører og legger merke til den minste bevegelse/lyd han lager. #overbeskyttende

Latest insta

 • 04.03.2016, 23:53
I N S T A G R A M @emmahulleberg

Happy friyay! Har dere hatt en fin dag? Helgen er endelig her, etter en uke som har føltes uendelig lang. Har ikke så mye å dele i dag dessverre, så derfor legger jeg ved litt egenreklame for instagramen min :-) I morgen går turen til Oslo, da skal jeg og R med et vennepar på konsert (wow, det hørtes voksent ut??). Ønsker dere en fin helg, måtte den bringe det dere ønsker. 

Rise and shine

 • 02.03.2016, 11:43

· G O O D  M O R N I N G  S U N S H I N E ·

God formiddag solstråler ♥ Har dere hatt en fin start på dagen? Jeg trodde våren endelig var på vei, men så våknet jeg til en bakke dekket av hvit snø og kuldegrader i dag, det stakk litt inne i meg faktisk... Etter dette innlegget er publisert går turen til venninnen min for bursdagslunsj, hun har bursdag i dag og det må jo feires med litt venninnetid :-) Gleder meg til å vise henne gaven, she's going to love it! Vi skrives senere fininger, nå må jeg kaste meg rundt og kjøre. 

Jane the virgin

 • 01.03.2016, 22:29


Gjennom tiden har jeg sett nokså mange serier, faktisk nådde jeg til slutt et punkt hvor jeg hadde sett ferdig alle jeg ville se- the vampire diaries, pretty little liars, Dexter, KUWTK and you name it. Dette vil si at jeg har hatt en lang periode hvor jeg ikke har sett på noe som helst helt frem til nå. Har dere hørt om serien Jane the virgin? Vell, det hadde ikke jeg, så da begynte jeg å lese Netflixs oppsummering og fikk ikke så veldig godt inntrykk, men siden jeg kjedet meg begynte jeg å se allikevel. Det er jeg glad for i dag, fy søren for en bra serie, jeg elsker den! Mengder av drama og kjærlighet, midt i blinken.

Serien handler om Jane Villanueva som sverget på å forbli jomfru helt frem til ekteskapet. Hennes liv tar en gigantisk vending da hun blir gravid av den grunn at hennes lege feilaktig inseminerte henne under en kontroll. Jane står i valgets kval da Xiomara, Janes mor, som selv fikk Jane i svært ung alder er redd for at hun skal ødelegge livet ved å bestemme seg for å bringe barnet frem. Janes religiøse bestemor derimot, oppfordrer Jane til å bære frem barnet. Jane er også forlovet med Michael som ikke ønsker barnet siden det er en annens mann sitt. Den biologiske faren er en gift mann kalt Rafael Solano som er eieren av hotellet hvor Jane har jobbet i fire år.

Denne serien er altså fylt med latter, glede og sorg. Elsker dere disse kategoriene like mye som meg MÅ dere faktisk bare se denne serien, den er helt fantastisk. Kun et lite tirsdagstips fra meg ♥

Har du noen serietips til meg? 

#janethevirgin #tv2sumo #netflix 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits